Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@20:16:29 GMT

مخفی‌کاری آمریکا درباره حمله به کمپ سازمان سیا

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۸۷۴۲۵

مخفی‌کاری آمریکا درباره حمله به کمپ سازمان سیا

نشریه آمریکایی فاش کرد که آمریکا حمله به یک کمپ سازمان سیا در افغانستان را مخفی کرده و تاکید نمود که این حمله می‌تواند نقض توافقنامه قطر باشد.

به گزارش مشرق، پایگاه نیروهای سازمان سیا در ولایت خوست افغانستان موسوم به «کمپ چاپمن» اوایل ماه دسامبر هدف حمله انتحاری قرار گرفت اما این رویداد مرگبار مورد گزارش و تایید مقامات رسمی افغان و آمریکایی قرار نگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: مذاکرات بین الافغانی متوقف شد

«فارین پالیسی» نوشت که در این حمله ۴ نفر از نیروهای حفاظت خوست که مورد آموزش و تجهیز سازمان سیا قرار دارند به همراه ۳ نظامی دیگر افغان و ۶ غیرنظامی کشته شدند با این حال نه رسانه‌های محلی و نه رسانه‌های بین‌المللی این حمله را گزارش نکردند.

گزارش می‌افزاید: نه واشنگتن و نه ماموریت ناتو در افغانستان هیچ اطلاعاتی درباره این حمله به صورت علنی یا در پاسخ به درخواست‌ها ارائه نکردند و بلافاصله پس از حمله نیز ارتش افغانستان و پلیس خوست از دسترسی به محل رویداد منع شدند.

وزارت کشور افغانستان سندی درباره این رویداد ندارد و سخنگوی والی خوست نیز می‌گوید که نیروهای وابسته به سازمان سیا اطلاعاتی را درباره انفجار به اشتراک نگذاشته است.

«مایکل کوگلمن» عضو ارشد اندیشکده ویلسون در این باره گفت: آمریکا در حالی مشغول خروج نیروها از افغانستان است که پایگاه‌هایش در این کشور همچنان مورد هدف قرار می‌گیرد و مردم آمریکا اجازه ندارد از آن مطلع شوند.

وی افزود: دولت ترامپ در تلاش است تا نشان دهد که پس از توافق صلح در حال خروج مسئولانه از افغانستان است اما این حمله آن تصویر بیش از حد گلگون را نفی می‌کند. در اینجا ما درباره یک حمله مرگبار به پایگاه آمریکا صحبت می‌کنیم درحالیکه در توافق با طالبان آمده است که نیروهای آمریکایی نباید هدف حمله قرار بگیرند.

این نشریه آمریکایی درباره زمان و چگونگی رویداد نوشت: حوالی ساعت ۳ بعدازظهر دوم دسامبر سال ۲۰۲۰ یک خودروی زرهی هاموی مملو از مواد انفجاری در پارکینگ پایگاه منجر شد، انفجاری که به آسانی در تمام این شهر شنیده شد.

هیچ گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته و سخنگوی طالبان نیز به درخواست‌های متعدد فارین پالیسی برای اظهارنظر در این باره رویداد پاسخی نداده است.

کارکنان این پایگاه تایید کردند که نظامیان آمریکایی در زمان حمله در چاپمن حضور داشتند و یک مقام وزارت کشور افغانستان نیز گفت که بازرسان جنایی پایگاه بگرام نیز پس از آن برای بررسی حمله به محل آمده بودند.

کوگلمن تصریح کرد: اگر حمله توسط طالبان انجام شده باشد این نقض آشکار توافقنامه آمریکا-طالبان است؛ متن توافقنامه قطر بسیار واضح است طالبان نیروهای آمریکایی در افغانستان را مورد تهدید قرار نخواهد داد.

حمله به کمپ چاپمن نخستین حمله به نیروهای آمریکایی پس از توافقنامه صلح با طالبان نیست، اوایل تیرماه نیز «نیویورک تایمز» در مطلبی نوشته که طالبان به پایگاه «بسشن» و کمپ «دوایر» واقع  در ولایت هلمند حملات راکتی کرده است اما این موضوع توسط مقامات رسمی آمریکا تایید نشده است.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید سلیمانی طالبان دولت ترامپ فارین پالیسی افغانستان وزارت کشور افغانستان ایران آمریکا سازمان سیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۷۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنجم اردیبهشت، سالروز شکست حمله نظامی آمریکا درصحرای طبس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، اما ریگ‌ها و گرد و غبار بیابان، ماشین‌های جنگی پیشرفته آمریکایی را زمین گیر کرد و شکستی مفتضحانه را برای این کشور رقم زد.  

حمله ای که هدف از آن آزادی جاسوسان سفارت آمریکا بود و شب و روز برای اجرای آن نقشه کشیده‌ بودند.

 گروه ویژه ۱۳۲ نفره‌‌ی آمریکایی که به دلتا فورس معروف بودند در عملیاتی با اسم پنجه عقاب وارد صحرای طبس شدند.

البته در این میان خائنان داخلی هم برای نابودی اسناد خیانت و جاسوسی آمریکایی‌ها بیکار ننشستند.

واقعه طبس که از آن به عنوان امداد الهی یاد می‌شود، آن قدر مهم و سرنوشت‌ساز بود که  برژینسکی مشاور سابق امنیت ملی در دولت جیمی کارتر آن را یکی از عوامل مهم شکست کارتر در انتخابات و موجب یاس و ناامیدی ملی عنوان کرد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    
  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • پیام‌های حمله به پایگاه‌های آمریکا در شرق سوریه
  • آمریکا مهاجم فرودگاه کابل را به افغانستان منتقل کرده بود
  • پیام های حمله به پایگاه های آمریکا در شرق سوریه
  • پنجم اردیبهشت، سالروز شکست حمله نظامی آمریکا درصحرای طبس
  • اردوغان: نباید اجازه مخفی کاری اسراییل در جنایات غزه را داد
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • روسیه: نشست درباره افغانستان باید در هماهنگی با کابل باشد
  • کرسی افغانستان در سازمان ملل به طالبان واگذار شود