Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@16:47:29 GMT

روش درمان آسیب دیدگی عضلات همسترینگ پا

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۸۷۴۸۶

روش درمان آسیب دیدگی عضلات همسترینگ پا

ذبیح الله حسن زاده متخصص ارتوپدی و جراح زانو گفت: همسترینگ ها مهمترین عضلات پشت ران اند و از عضلات چهارسر جلوی ران بسیار با اهمیت ترند. وظیفه این عضلات صاف کردن لگن و خم کردم زانو است. محل اتصال این عضلات از ناحیه لگن به پشت و پایین زانو است و به طور کلی عملکرد لگن و بیشتر زانو تحت تاثیر عضلات همسترینگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن زاده بیان کرد: عضلات همسترینگ (عضلات پشت ران) در ورزشکاران چه کودکان چه بزرگسالان و حتی در افراد عادی بسیار مهم هستند و در عملکرد حرکتی آن‌ها تاثیرگذارند، اما این عضلات هم مانند سایر عضلات گاه ممکن است دچار آسیب دیدگی شوند.

او گفت: افرادی که آسیب می‌بینند اغلب افرادی هستند که نیاز ورزشی بالا دارند، این افراد معمولا استخوان رانشان درشت است و بسیار فعال هستند و نیاز و فعالیت ورزشیشان زیاد است.

این متخصص ارتوپدی با اشاره به اینکه آسیب دیدگی این افراد  در ۴ گروه رخ می دهد، اظهار کرد: گروه اول افرادی که  عضلات همسترینگ آنها کوتاهی نسبی دارد. گروه دوم، افرادی که دچار عدم تعادل بین عملکرد این عضلات هستند، گروه سوم افرادی که عضلاتشان در موقعیت‌های مختلف، در وضعیت نامناسبی است و آخرین گروه افرادی که در معرض فشار زیاد ناشی از تمرین و فعالیت شدید به عضلاتشان وارد می کنند و عضلات را خسته می کنند. 

حسن زاده افزود: این معضل معمولا در بین افرادی که در باشگاه، مدارس فوتبال و بسکتبال فعالیت دارند، رایج‌تر است، چون به دلیل فعالیت بالا عضلات دچار کشش و خستگی زودرس می‌شوند. در کودکان و نوجوانانی که تعادل عضلات خوبی ندارند هم شاهد پارگی عضله به دلیل خستگی عضله هستیم. محل شایع این اتفاق، پارگی وسط عضله یا ناحیه زانو نیست بلکه کندگی و کشیدگی آن‌ها در ناحیه لگن شایع‌تر است.  

او بیان کرد: در بازیکنان فوتبال، والیبال، بسکتبال، هاکی و به ویژه دوندگان دوی سرعت بخصوص در موقع استارت زدن به علت پوزیشن نامناسب، دچار پارگی همسترینگ می‌شوند. پارگی همسترینگ در افراد عادی و با راه رفتن معمولی معمولا اتفاق نمی‌افتد.

این متخصص ارتوپدی در مورد نشانه‌های تشخیص کشیدگی یا پارگی عضله همسترینگ گفت: بهترین علامت تشخیص این اتفاق در مصدوم، ایجاد یک صدای پُپ در پشت ران و انتهای باسن است که همراه با درد است و وقتی بخوابد، در پشت ران یک توده برجسته (ناشی از کندگی محل اتصال همسترینگ به ناحیه لگن) را احساس می‌کند. 

او افزود: پزشکان برای تشخیص باید مصدوم را به صورت خوابیده به شکم معاینه کنند تا متوجه توده‌ای به شکل کندگی عضله شوند، که این کندگی عضله معمولا در بررسی‌های بالینی، به شکل یک برجستگی عضلانی است، ولی انجام ام آر آی و سونوگرافی اقدامات تشخیصی هستند. 

حسن زاده گفت: پارگی عضله همسترینگ ۳ درجه دارد که درجه یک، کشیدگی، درجه دو، پارگی خفیف بخشی از حجم عضله که این دو مورد با مدارا قابل درمان هستند و درجه سوم، کندگی عضله است که در ورزشکاران حرفه‌ای شایع است و نیاز به جراحی دارد.  

 حسن زاده در مورد درمان کندگی عضله گفت: برای درمان باید چهار کار را انجام داد: در پارگی شدید اول از همه باید به مصدوم را از فضا دور کرد تا به فعالیت ادامه ندهد و استراحت کند، سپس باید در محل آسیب دیدگی، کیسه یخ گذاشت و بانداژ انجام داد و با مصرف دارو به کنترل درد کمک کرد. همچنین بخشی از مصدومان باید مدتی فیزیوتراپی کنند تا به بهبودی کامل برسند و فقط در مواردی که کندگی شدید عضله بود نیاز به جراحی است. 

او افزود: در صورت آسیب دیدگی عضله باید از هرگونه ماساژ و پماد زدن و استفاده از درمان‌های سنتی مثل زرده تخم مرغ یا زردچوبه و ضماد زدن و مالش و استفاده از کمپرس آب گرم پرهیز کرد، زیرا این موارد می‌توانند عوامل تشدید کننده و هشداردهنده باشند.

بهترین راه استراحت دادن، مصرف مسکن برای کنترل درد و فیزوتراپی است

 این متخصص ارتوپدی گفت: این افراد باید ۸ هفته دوران توانبخشی و استراحت را پشت سر بگذارند تا بتوانند به سطح عادی ورزش و فعالیت برگردند. در افراد حرفه‌ای نیز که فعالیت‌های شدید دارند مثل کاراته باز‌ها و وزنه برداران تا ۳ ماه اجازه ورزش داده نمی‌شود. 

او گفت: درمان جدیدی برای این عارضه تحت عنوان پی آر پی وجود دارد که در این نوع درمان، از محلول غلیظ شده سرم افراد استفاده می‌شود به این صورت که خون افراد را می‌گیرند و پس از سانترفیوژ و سپس استفاده از پلاکت سطح بالای آن استفاده می‌کنند و در محل پارگی‌های ناکامل تزریق می‌کنند. این نوع درمان یکی از جدیدترین پیشرفت‌ها در درمان این نوع پارگی است که می‌تواند در جلوگیری از آسیب نقش اساسی داشته باشد و تحولی را برای بازگشت زود هنگام ورزشکار به میدان‌های حرفه‌ای به سطح زندگی اولیه بازگرداند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: همسترینگ همسترینگ عضلات پا سبک زندگی پارسی خبر ورزش عضلات همسترینگ متخصص ارتوپدی آسیب دیدگی حسن زاده پشت ران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۷۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902367

دیگر خبرها

  • دست نکونام در خط حمله بازتر شد (عکس)
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • لوکاس هرناندز رباط پاره کرد
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی
  • آخرین وضعیت ادرسون مورائس پس از آسیب دیدگی مقابل ناتینگهام فارست
  • فیلم| جزئیات جدید از آسیب دیدگی سعیدآقاخانی در سریال «نون خ»
  • روایت ندا قاسمی از آسیب دیدگی سعیدآقاخانی در سریال «نون خ» (فیلم)
  • ببینید | جزئیات جدید از آسیب دیدگی سعیدآقاخانی در سریال «نون خ»
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم