Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به تلاش دشمنان برای تأثیرگذاری بر فضای شهر قم، گفت: نسبت به شهر قم، نگرانی‌های به جایی وجود دارد. مخصوصاً رهبر انقلاب و مراجع عظام تقلید، نگران وضعیت این شهر هستند. چرا که دشمنان ما برای اثرگذاری بر فضای معنوی و فرهنگی این شهر برنامه دارند. ناطقان: آیت الله حسینی بوشهری در دیدار با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، گفت: در قضاوت‌ها، تنها نباید به نقاط ضعف و ایرادها نگاه کرد، متأسفانه جامعه ما عادت کرده است که همیشه نقاط ضعف، سلبی و منفی را ببیند و آن را برجسته کند، در نتیجه خوبی‌ها و نقاط مثبت کمتر دیده می‌شود؛ اما ما وظیفه داریم که در مسائل مختلف مخصوصاً نقد مسئولان، ضمن بیان اشکالات، از محاسن و خدمات آنها هم تقدیر و تشکر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، همه مسئولان و مردم را در پیروزی و شکست‌های جامعه مسئول و مؤثر دانست و افزود: اگر هرکس به اندازه وظیفه‌ و تکلیفی که متوجهش است، خود را مسئول بداند، مشکلات جامعه هم بهتر و زودتر حل می شود؛ اما اگر موفقیت ها را به نام خود ثبت کنیم و تمام شکست‌ها را متوجه دیگران بدانیم، طبعاً مشکلات جامعه روز به روز بیشتر و راه حل آن هم دشوارتر می شود.

وی ادامه داد: مشکل جامعه ما این است که هرکجا ایراد و اشکالی می‌بینیم، فوراً آن را به دیگران نسبت می‌دهیم و حاضر نیستیم سهم خودمان را هم ببینیم که تا چه حد به وظایف خود عمل کرده‌ایم و چه مقدار عمل نکرده‌ایم.

امام جمعه قم با اشاره به تلاش دشمنان برای تأثیرگذاری بر فضای شهر قم، گفت: نسبت به شهر قم، نگرانی‌های به جایی وجود دارد. مخصوصاً رهبر انقلاب و مراجع عظام تقلید، نگران وضعیت این شهر هستند. چرا که دشمنان ما برای اثرگذاری بر فضای معنوی و فرهنگی این شهر برنامه دارند.

حسینی بوشهری با تأکید بر اینکه در برنامه‌ریزی‌ها باید متوجه شرایط و مقتضیات روز هم باشیم، اظهار کرد: در برنامه‌ریزی فرهنگی باید شرایط و مقتضیات زمان در نظر گرفته شود. امروز تحولات مختلفی را در جهان شاهد هستیم که با گذشته اصلاً قابل مقایسه نیست؛ بنابراین با جوان امروزی هم نمی‌توان مثل جوان چهل سال پیش رفتار کرد و همان نسخه سالهای گذشته را برای او در نظر گرفت. مثلاً در اثر ماهواره، اینترنت و شبکه‌های مجازی، همگان به ابزارهایی برای ارتباط با جهان دسترسی دارند و سبک زندگی و فضای ذهنی آدمها متحول شده است؛ بنابراین برای مواجهه با این تحولات، باید ابتدا دنیای جدید را شناخت و سپس با نشان دادن الگوی خوب، مانع تأثیرات منفی این ابزارها مخصوصاً در نسل جدید شد.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه عقب‌ماندن از تحولات روز را موجب خسارات جبران‌ناپذیر دانست و تأکید کرد: سیر تحولات به گونه‌ای است که گاهی انسان احساس می‌کند اقدامات ما در مقایسه با آنچه رخ می‌دهد و اتفاق می‌افتد، فاصله زیادی دارد. در حقیقت عقب ماندن از این تحولات، خسارات و آسیب‌های زیادی برجای می‌گذارد؛ بنابراین باید ضمن شناخت تحولات، فاصله خود را با آن کمتر کنیم و به صفر برسانیم. چرا که دشمن ما، بیکار نمی‌نشیند و از همه توان و ابزارهای خود برای ضربه زدن به جامعه دینی ما استفاده می‌کند.

حسینی بوشهری ادامه داد: مجموعه وزارت ارشاد برای شناخت آسیب‌های اجتماعی، باید برنامه‌ریزی داشته باشد و سهم هر آسیب را برای پدیده‌های مختلف اجتماعی مشخص کند و ضمن تعامل با نهادهای فرهنگی و مذهبی از جمله حوزه های علمیه و جامعه مدرسین، از برنامه و طرح‌های این نهادها برای رفع آسیب‌های فرهنگی، استفاده کند. البته حوزه‌های علمیه هم باید به وظایف و تکالیف خودشان درباره مسائل فرهنگی جامعه عمل کنند، اما نقش و جایگاه وزارت فرهنگ، مهم است و این وزارتخانه با هم‌افزایی و هم‌فکری با سایر نهادها و سازمانها می‌تواند برای رفع مشکلات فرهنگی، بهتر عمل کند.

وی با تأکید بر این که راه برخورد و مواجهه با آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی، صرفاً نباید قهرآمیز باشد و منتظر برخوردهای امنیتی و نظامی باشیم، گفت: بسیاری از امور فرهنگی و اجتماعی، راه‌حل فرهنگی دارد. باید ببینیم در تبلیغات، چه چیزهایی برای مردم تدارک دیده‌ایم و سپس از مردم توقع داشته باشیم که بر اساس داده‌های فرهنگی ما، رفتار کنند و در اینجاست که خود مردم در فضای جامعه می‌توانند نقش بازدارندگی داشته باشند.

حسینی بوشهری، تأکید کرد: مردم ما با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند. مخصوصاً در شرایط فعلی که به علت تحریم‌های ظالمانه دشمنان و مسائل اقتصادی کشور، سختی‌هایی در زندگی مردم وجود دارد؛ بنابراین باید ضمن توجه به شرایط کشور، برای کاستن از دردها و سختی‌های مردم تلاش کنیم. منبع: ایسنا برچسب ها: رییس شورای‌عالی جامعه مدرسین ، دشمنان ، فضای معنوی و فرهنگی ، قم ، برنامه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: رییس شورای عالی جامعه مدرسین دشمنان فضای معنوی و فرهنگی قم برنامه فضای معنوی و فرهنگی حسینی بوشهری بر فضای شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۸۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود

به گزارش خبرنگار مهر، عباس غریبی ظهر سه شنبه در اولین نشست شورای فرهنگی و ورزشی شرکت پایانه های نفتی ایران که به میزبانی پایانه میعانات گازی پارس جنوبی برگزار شد به آموزه های دینی درمورد ورزش و سلامتی اشاره کرد و گفت: ورزش و سلامتی باید همیشه در این شرکت جاری و ساری بوده و نباید به آن مقطعی و موردی نگاه کرد.

مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران خواستار برنامه ریزی مداوم و منسجم در امور فرهنگی و ورزش شد و افزود: در شورای فرهنگی باید با برنامه حرکت کرده و از موازی کاری جلوگیری شود.

غریبی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی و تخصیص بودجه را به مراحل خوبی رسانده‌ایم، ابراز داشت: در سال جاری در همه حوزه ها از جاری گرفته تا فعالیت های پروژه ای باید جذب اعتبار از بودجه های مصوب صورت بگیرد.

مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران با بیان اینکه باید در حوزه فرهنگی، هنری و ورزشی هدف گذاری داشته باشیم، اظهار داشت: انتظارات ما در شورای فرهنگی امیدآفرینی در بین کارکنان و خانواده های آنان است.

وی با اشاره به فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری درمورد امیدآفرینی و نشاط آفرینی در جامعه و در بین کارکنان سازمان ها و خانواده ها آنان اظهار داشت: امیدآفرینی و نشاط آفرینی باید یکی از مولفه ها و خروجی های شورای فرهنگی باشد.

غریبی با بیان اینکه برگزاری برنامه های مناسبتی به تنهایی کفایت نمی کند، گفت: محصول این برنامه ها باید ایجاد امید در بین همکاران و خانواده های آنان باشد.

وی همچنین خواستار برنامه ریزی و پیش‌بینی های لازم برای کل سال شد و ابراز داشت: باید از اجرای برنامه های آنی و ناگهانی خودداری شود.

غریبی با تاکید بر جذب مخاطب در برنامه ها و فعالیت های فرهنگی، گفت: جذب مخاطب در کارهای فرهنگی بسیار مهم بوده و باید در تمام برنامه ها به مخاطب توجه ویژه داشته باشیم.

وی بر سرمایه گذاری در مساجد تاکید کرد و افزود: باید برای مقابله با تهاجمات فرهنگی و رسانه ای دشمنان برنامه داشته باشیم یکی از مهم‌ترین اقدامات تقویت مساجد و برنامه ریزی جهت حضور و انس جوانان و فرزندان با مساجد است.

مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران اظهار داشت: متاسفانه فضای رسانه ای که دشمنان ایجاد کرده اند از لحاظ فرهنگی به خانواده ها آسیب وارد کرده است بنابراین برگزاری برنامه های ویژه و هدفمند فرهنگی بر مبنای آموزه های دینی برای خانواده های کارکنان می تواند موجب جذب مخاطب و اثرگذاری لازم شود.

غریبی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ حدود چهار هزار نفر را به اردوهای زیارتی و سیاحتی اعزام کردیم، افزود: اعزام این تعداد از همکاران ما و خانواده های آنان به مشهد مقدس، هم موجب تقویت روحیه معنوی، ایجاد شور و شعف در بین آنان شده و هم امیدآفرینی و نشاط را در پی داشته است.

وی با بیان اینکه بیشترین آمار اعزام همکاران به مشهد مقدس و سایر اماکن زیارتی و سیاحتی را در سال ۱۴۰۲ داشته ایم، ابراز امیدواری کرد این رکورد در سال جاری شکسته شود.

مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران همچنین بر اجرای مراسمات متعدد در نقاط مختلف کشور تاکید کرد و گفت: نباید اجرای مراسم ها متمرکز به یک منطقه از مناطق عملیاتی باشد زیرا خانواده های همکاران ما در سراسر کشور حضور دارند و شرکت پایانه های نفتی ایران نیز در پنج نقطه کشور منطقه عملیاتی دارد.

وی ادامه داد: اجرای برنامه های مختلف در شهرهایی که خانواده های همکاران ما در آنها مستقر هستند نشان می دهد که شرکت پایانه های نفتی ایران به همسران و پدران آنان احترام گذاشته و این خانواده‌ها در سراسر کشور دیده می‌شوند.

غریبی با بیان اینکه نگاه شرکت پایانه های نفتی ایران باید فرامنطقه ای باشد، افزود: ما در پنج استان کشور منطقه عملیاتی داریم بنابراین باید در این استان‌ها توزیع منابع را به صورت عادلانه انجام داده و منابع فرهنگی را با توجه به حضور خانواده‌ها در همه این مناطق توزیع کنیم ضمن اینکه جزیره خارگ نیز با توجه به اهمیت و حضور خانواده های ساکن در حد خودش باید دیده شود.

غریبی در پایان تصریح کرد: در روند برنامه ریزی شورای فرهنگی و ورزشی باید شاهد اقدامات ماندگار و اثربخش باشیم

کد خبر 6093043

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • بصیرت افزایی بزرگترین ضربه به طرح‌های استکباری دشمنان است
  • ۶۰ هکتار به فضای سبز سنندج اضافه می‌شود
  • همه دعوتند؛ مراسم «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج
  • بالندگی، تکاپو و رشد علمی و معنوی یک جامعه مدیون معلم است
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود