Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سند سیاست‌های کلان آستان قدس رضوی از سوی تولیت آستان قدس رضوی ابلاغ شده و قرار است اتفاقات مهمی را در یک چشم‌انداز میان‌مدت رقم بزند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، سند «سیاست‌های کلان آستان قدس» یک نقشه راه استراتژیک برای مدیران این مجموعه است و برای انجام مأموریت‌ها و دستیابی به اهداف ریل‌گذاری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تعبیرِ محسن نوغانی درباره سندی است که چند روز قبل از سوی تولیت آستان قدس رضوی ابلاغ شد، سندی که جمعی از نخبگان برای تدوین آن یک سال زمان گذاشتند و تلاششان این بود که سندی جامع و در عین حال قابل اجرا ارائه کنند.

نوغانی از اعضای تیم تدوین‌کننده سند سیاست‌های کلان آستان قدس است که در گفت‌وگو با تسنیم نکاتی درباره این سند مطرح کرده است. وی دکترای جامعه‌شناسی از دانشگاه تربیت مدرس دارد و از سوابق پژوهشی‌اش می‌توان به این موارد اشاره کرد: «تحلیل جامعه‌شناختی اخلاق کار»، «عوامل مؤثر بر میزان مشارکت شهروندان در اداره امور شهر مشهد»، «بررسی تطبیقی رویکردها و شاخص‌های مورد استفاده در سنجش سرمایه اجتماعی» و «تحلیل جامعه‌شناختی رفتار اجتماعی امدادگران در سوانح».

الزامات تدوین سند

نوغانی درباره الزامات تدوین این سند می‌گوید: با توجه به تحولات داخلی و بین‌المللی در حوزه‌های مختلف و هم‌چنین مقتضیات ویژه شهر مشهد، نیاز بود مأموریت‌ها و سیاست‌های آستان قدس رضوی مورد بازنگری قرار بگیرد که این کار با مطالعه اسناد قبلی و هم‌چنین تمرکز روی مأموریت‌های تأکیدشده در حکم رهبر معظم انقلاب پیگیری شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد می‌افزاید: در تدوین این سند تلاش شده است مدل طراحی‌شده جامع باشد، به این معنا که همه اسناد و بیانیه‌های بالادستی مرتبط با آستان قدس رضوی و هم‌چنین مقتضیات زائر و زیارت در شرایط امروزی نیز در آن دیده شده است.

خروجی‌های مورد انتظار

نوغانی می‌افزاید: یکی از نقش‌های ویژه‌ای که این سند می‌تواند ایفا کند ریل‌گذاری برای فعالیت‌های آستان قدس رضوی در حوزه‌های مختلف است به گونه‌ای که حرکت‌ها در مسیر صحیح و عقلانی باشد و در نهایت، به بهبود عملکردها و شفافیت اقدامات منجر شود.

در واقع، این سند یک نقشه راه استراتژیک برای مجموعه مدیران آستان قدس خواهد بود که نتایج و خروجی‌های متعددی خواهد داشت. مهم‌ترین خروجی‌ای که این سند می‌تواند داشته باشد این است که به فعالیت‌های عملیاتی منجر می‌شود و می‌توانیم براساس یک هدف‌گذاری معین و از پیش تعیین‌شده حرکت کنیم.

ساخت 1000 واحد مسکونی برای محرومان حاشیه شهر مشهد / آستان قدس 20 هزار مترمربع زمین اهداء کردسامانه آموزشی عالم آل محمد(ص) توسط تولیت آستان قدس رونمایی شدتولیت آستان قدس رضوی: فعالیت‌های فرهنگی فرد به فرد باید تبدیل به یک گفتمان عمومی شود

علاوه بر آن، استفاده از منابع انسانی و مالی، تجهیزات و فعالیت‌های آستان قدس نیز هدفمند خواهد شد و میزان بهره‌وری در مجموعه افزایش می‌یابد. نکته مهم دیگر این است که این سند میزان تحقق برنامه‌ها را هم می‌سنجد و می‌توان این مؤلفه را نیز ارزیابی کرد.

به گفته نوغانی، شفاف‌سازی بیشتر فعالیت‌های اقتصادی، پاسخ‌گویی به عموم زائران و مجاوران، مشخص بودن مأموریت‌ها و مسئولیت‌ها، امکان رصد دقیق وضعیت و هم‌چنین قابلیت ارزیابی نقاط قوت و ضعف از دیگر ویژگی‌های سند سیاست‌های کلان آستان قدس است.

یک سند عینی و قابل اجرا

نوغانی به این نکته هم اشاره می‌کند که این سند مبتنی بر خرد جمعی و گفت‌وگو تدوین شده است و کارشناسان زیادی در تهیه آن دخیل بوده‌اند که آن را نه به شکل انتزاعی، بلکه در قالب یک سند عینی و قابل اجرا ارائه کرده‌اند. به گفته او، اکنون با ابلاغ سند، بستری فراهم آمده است که مدیران سطوح مختلف آستان قدس رضوی از آن بهره بگیرند و با اجرای دقیق آن، در مسیر دستیابی به چشم‌انداز 1410 حرکت کنند.

انتهای پیام/282/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سند سیاست های کلان آستان قدس آستان قدس رضوی مأموریت ها هم چنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۹۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز

شهردار تبریز از بررسی طراحی و احداث شش شهربازی در کنار بهسازی امکانات مجتمع تفریحی باغلارباغی در سال جاری با همراهی بخش خصوصی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار ظهر امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در یکصد و نود و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: امسال شش شهربازی با مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی و با تکیه بر توان تخصصی شهرداری ساخته می‌شود.

وی افزود: در صورت تمایل نداشتن سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در این زمینه، شهرداری در دو نقطه شهر اقدام به احداث شهربازی خواهد کرد.

شهردار تبریز با بیان اینکه شهرداری نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد تومان در شهر املاک دارد، خاطرنشان کرد: نگاه شهرداری به املاک بیشتر متمرکز بر مولدسازی املاک است و بر همین اساس کمترین تحقق بودجه شهرداری در سال گذشته مربوط به حوزه فروش املاک بود؛ این موضوع در بودجه ۱۴۰۳ نیز مطابق سال قبل پیش بینی می‌شود.

هوشیار اضافه کرد: هر چند در برخی موارد، همچون پروژه‌های کلان شهری نیاز به فروش املاک احساس می‌شود ولی نگاه کلان شهرداری حفظ و مولدسازی املاک است.

وی ادامه داد: بانک اطلاعات املاک شهرداری از دوره مدیریت شهری قبلی خالی تحویل گرفته شده بود و با تلاش بی وقفه دست‌اندرکاران در حال حاضر سامانه یکپارچه اطلاعات املاک و مستغلات شهرداری یکی از سامانه‌های قوی و غنی به شمار می‌رود.

شهردار تبریز تصریح کرد: بیشتر مزایده‌های شهرداری در خصوص املاک به فروش منجر نشده است چرا که در شرایط فعلی خرید و فروش املاک رونق چندانی ندارد؛ از طرف دیگر سیاست‌گذاری شهرداری مولدسازی املاک بوده است و انتظار درآمد از فروش املاک ندارد.

کد خبر 750841

دیگر خبرها

  • نبض مسکن در کلان‌شهر همسایه تهران
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در شهر زنجان
  • کلنگ‌زنی چایخانه آستان قدس رضوی در سطح شهر زنجان
  • تصاویری عجیب از عملیات نجات جان یک بچه در سیل | چه اتفاقی برای او افتاد؟
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • چند ثانیه قبل از مرگ چه اتفاقی می‌افتد؟ + فیلم
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله