Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، بنابر تازه‌ترین آمارها همچنین تاکنون ۶۶ میلیون و ۸۱۳ هزار و ۹۳۵ نفر از مبتلایان به کووید ۱۹ بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید ۱۹ که تاکنون در ۲۱۹ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا تاکنون با بیش از ۲۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸میلیون مبتلا و بیش از ۳۹۷ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید ۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۱۰.۵ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۸.۳ میلیون نفر فراتر رفته است.

همچنین در حال حاضر چهار کشور ایالات متحده، برزیل، مکزیک و هند به ترتیب رکورددارِ قربانیان این بیماری در دنیا هستند.

تعداد جان‌باختگان این بیماری در انگلیس هم از ۸۶ هزار نفر عبور کرده و این کشور تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در بین کشورهای اروپایی داشته است.

به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا نیز از ۸۰ هزار نفر عبور کرده و در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم این جدول قرار دارد.

همچنین فرانسه بیش از ۶۹ هزار، روسیه بیش از ۶۳ هزار و ایران نیز بیش از ۵۶ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ را گزارش داده‌اند.

پس از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۵۳ هزار، کلمبیا با بیش از ۴۷ هزار و آلمان و آرژانتین با بیش از ۴۵ هزار جان‌باخته، دیگر کشورهایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ‌ و میر ناشی از کووید ۱۹ را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ورلداُمتر، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (جمعه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۲۳ میلیون و ۸۴۸ هزار و ۴۱۰ مبتلا، ۳۹۷ هزار و ۹۹۴ قربانی

۲. هند: ۱۰ میلیون و ۵۲۸ هزار و ۵۰۸ مبتلا، ۱۵۱ هزار و ۹۵۴ قربانی

۳. برزیل: هشت میلیون و ۳۲۶ هزار و ۱۱۵ مبتلا، ۲۰۷ هزار و ۱۶۰ قربانی

۴. روسیه: سه میلیون و ۴۹۵ هزار و ۸۱۶ مبتلا، ۶۳ هزار و ۹۴۰ قربانی

۵. انگلیس: سه میلیون و ۲۶۰ هزار و ۲۵۸ مبتلا، ۸۶ هزار و ۱۵ قربانی

۶. فرانسه: دو میلیون و ۸۵۱ هزار و ۶۷۰ مبتلا، ۶۹ هزار و ۳۱۳ قربانی

۷. ترکیه: دو میلیون و ۳۶۴ هزار و ۸۰۱ مبتلا، ۲۳ هزار و ۴۹۵ قربانی

۸. ایتالیا: دو میلیون و ۳۳۶ هزار و ۲۷۹ مبتلا، ۸۰ هزار و ۸۴۸ قربانی

۹. اسپانیا: دو میلیون و ۲۱۱ هزار و ۹۶۷ مبتلا، ۵۳ هزار و ۷۹ قربانی

۱۰. آلمان: دو میلیون و ۴ هزار و ۱۱ مبتلا، ۴۵ هزار و ۴۹۲ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر ۱۸ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون ابتلا عبور کرده‌اند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای روسیه، انگلیس، فرانسه، ترکیه، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، کلمبیا، آرژانتین، مکزیک، لهستان، ایران، آفریقای جنوبی، اوکراین و پرو نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کووید ۱۹ کروناویروس کرونا دو میلیون کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۹۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟