Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفان اعلام کرد که تا پایان امسال ساختمان جدید پلاسکو ساخته می شود اما برای ایمنی بیشتر و تکمیل آن به زمان بیشتری نیاز داریم و کسبه پلاسکو از اردیبهشت ماه سال آینده می توانند کار خود را آغاز و در پلاسکو مستقر شوند.

به گزارش قدس آنلاین، پرویز فتاح در بازدید امروز خود از روند ساخت ساختمان پلاسکو که به مناسبت سالگرد سانحه آتش سوزی و فروریختن این ساختمان انجام شد اظهار کرد: در حال حاضر ساختمان پلاسکو به پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی رسیده است و با وجود محدودیتها و مشکلات فراوانی که ناشی از شیوع ویروس کرونا و تورمهای سنگین برای ما به وجود آمد به قول خود وفادار بودیم و تا پایان امسال ساختمان پلاسکو ساخته می شود وبه پیشرفت بیش از ۹۵ درصدی می رسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رعایت شدن همه ضوابط و مقررات ساخت و ساز اعلام شده از سوی شهرداری، سازمان نظام مهندسی ساختمان، میراث فرهنگی و غیره گفت: پروانه ساختمان پلاسکو بالاخره صادر شده و دراین زمینه شهرداری تهران و شورای شهر همکاری مناسبی داشتند و با وجود این که ساختمان پلاسکو بیش از این هم پارکینگ نداشت قرار است پارکینگ پاساژ پروانه که رو به روی پلاسکو قرار دارد بازسازی کرده و به عنوان پارکینگ پلاسکو مورد استفاده قرار دهیم.

وی ادامه داد: از کسبه آسیب دیده ساختمان پلاسکو می خواهیم که مانند سالهای گذشته صبوری به خرج دهند تا بتوانند از اردیبهشت ماه سال آینده در ساختمان پلاسکو مستقر شوند و ساختمانی زیباتر، ایمن تر و بهتر از پلاسکوی سابق داشته باشند.

فتاح گفت: برای نمای ساختمان پلاسکو نیز برنامه ریزی های بسیاری صورت گرفته و تا پایان بهمن ماه نمای آن را به عنوان نماد شهر تهران به پایان می رسانیم. البته این ساختمان بسیاری از مشکلات پلاسکو سابق را ندارد چرا که آسانسورهای متعدد و پله برقی در آن تعبیه شده و برای طبقه پنجم تا پانزدهم طرح جدیدی برای تخلیه دود و مهار آتش به پیشنهاد شهرداری تهران اجرا شده است. برای اولین بار در ساختمانی در ایران چنین طرحی اجرا می شود.

رئیس بنیاد مستضعفان  با بیان این که بنیاد مستضعفان به عنوان مالک و دارای سهم ۲۰ درصدی در ساخت این ساختمان وظیفه قانونی برای ساختن آن رانداشت گفت: با توجه به وقوع این سانحه و به وجود آمدن پیامدهای اجتماعی و اقتصادی بسیار برای کسب پذیرفتیم تا همه هزینه های ساخت پلاسکو را متقبل شویم و برای پرداخت بخشی از هزینه ها از تهاتر استفاده کردیم و از این به بعد نیز اگر هزینه ای داشته باشد آن را به شهرداری و دیگر نهادها پرداخت کنیم.

به گزارش ایسنا، سی ام دی ماه سال ۱۳۹۵ ساختمان ۱۵ طبقه پلاسکو پس از ۵۴ سال در آتش سوخت و فرو ریخت که البته ازآن زمان قرار بود این ساختمان دو ساله ساخته شده و به کسبه تحویل داده شود اما به نظر می رسد در حال حاضر با وجود تاخیرهای صورت گرفته ساختمان پلاسکو به زودی آماده بهره برداری خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پرویز فتاح ساختمان پلاسکو ساختمان پلاسکو تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۰۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمهدی شاهین زاده بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، انجام خدمات الکترونیک است و در این راستا مجوزها بویژه پروانه کسب اصناف از سوی درگاه ملی مجوزها صادر می‌شود که به همین منظور تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلات و خدماتی که دولت ارائه خواهد داد، باید کد شناسه یکتا داشته باشند.

سرپرست اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان گناوه افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود.

وی گفت: تا پیش از این، افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای مربوطه انجام می‌گرفت تا اعتبار پروانه کسب آنها بررسی شود، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد بستر جهت دریافت کد یکتا دیگر نیازی به موارد ذکر شده نیست.

شاهین زاده با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که در حال حاضر اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی به دنبال آن هستند اخذ شناسه یکتا توسط بازاریان و کسبه است، افزود: متقاضیان می‌توانند با ورود سه کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه یا کد مجوز و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها، به سرعت و به صورت رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خود را دریافت کنند.

شاهین زاده تاکید کرد: با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، کسبه‌ای که مجوز الکترونیک نداشته باشد و نام آن‌ها در بانک اطلاعات کسب و کار کشور نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهند شد.

سرپرست اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان گناوه گفت: اتاق اصناف شهرستان و اتحادیه‌های صنفی آماده پاسخگویی در این مورد به کسبه و بازاریان است.

کد خبر 6098535

دیگر خبرها

  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • استقبال خاورمیانه از ساخت‌وساز ماژولار
  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند
  • نکونام به دنبال طلسم شکنی مقابل ذوب آهن
  • نگاهی آماری به بازی‌های استقلال و ذوب آهن؛ نکونام به دنبال اولین پیروزی
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟