Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-07@02:56:25 GMT

ذخایر نفت ایران به 74 میلیون بشکه رسید

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۹۱۴۷۱

ذخایر نفت ایران به 74 میلیون بشکه رسید

به گزارش صدای ایران، علی خواجوی با بیان این مطلب افزود: پس از مطالعات انجام شده در ۴ میدان بهرگان سر، هندیجان، نوروز و ابوذر که همگی در آب‌های خلیج فارس قرار دارند، بیش از ۷۴۰ میلیون بشکه نفت به ذخایر نفت کشور اضافه شد.

به نوشته تسنیم، وی گفت: با توجه به ضریب بازیافت این میادین ۲۱۷ میلیون بشکه نفت این میادین قابل استحصال است که اگر قیمت هر بشکه نفت را ۴۵ دلار در نظر بگیریم، معادل ۱۰ میلیارد دلار به ارزش منابع قابل استحصال میادین نفتی فلات قاره ایران افزوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر امور فنی شرکت نفت فلات قاره ایران با بیان اینکه این میزان نفت با فناوری‌های کنونی قابل برداشت است، گفت: به منظور برداشت این نفت باید حفاری‌های جدیدی انجام شود که برنامه ریزی‌های لازم انجام شده و در سال آینده کار تولید از این مخازن انجام خواهد شد.

خواجوی افزود: با برنامه ریزی‌های انجام شده و برداشت از ذخایر جدید، ظرفیت تولید نفت ایران در میادین واقع شده در خلیج فارس به بالای ۴۲۰ هزار بشکه در روز خواهد رسید.

وی با بیان اینکه این مطالعات به صورت کوتاه مدت (فسترک)، انجام شده است، گفت: اگر چه قرار بود این مطالعات در مدت شش ماه به اتمام برسد، اما با توجه به محدودیت‌های اعمال شده ناشی از شیوع ویروس کرونا با تمهیدات انجام شده این مطالعات در مدت ۹ ماه به اتمام رسید.

خواجوی با بیان اینکه برای اولین بار است که این نوع عملیات مطالعه مخازن با اتکای توان داخلی انجام می‌شود، گفت: عملیاتی شدن این ایده نشان می‌دهد این قابلیت در کشور وجود دارد که با استفاده از شرکت‌های داخلی ظرف کمتر از ۹ ماه میادین خود را روزآمد کنیم.



منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ذخایر نفت ایران بشکه نفت انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۱۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت

براساس داده‌های شرکت تحقیقات نفت ال‌اس‌ئی‌جی، واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی نشان داد واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل نسبت به ماه مارس کاهش یافت و حتی افزایش واردات چین هم نتوانست خرید نفت دیگر کشورهای این منطقه را جبران کند.

براساس این داده‌ها، واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل روزانه ۲۶ میلیون و ۸۹۰ هزار بشکه بود که نسبت به ۲۷ میلیون و ۳۳۰ هزار بشکه واردات روزانه نفت این قاره در ماه مارس کاهش داشته و به‌طور تقریبی با مقدار واردشده در ماه فوریه مشابه است. آسیا در ماه فوریه ۲۶ میلیون و ۶۸۰ هزار بشکه نفت در روز وارد کرد.

داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی همچنین نشان داد واردات نفت خام آسیا در چهار ماه نخست سال ۲۰۲۴ حدود ۲۷ میلیون و ۳۰ هزار بشکه در روز بود که تنها ۳۰۰ هزار بشکه نسبت به واردات روزانه این قاره در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ افزایش داشته است.

این بدان معناست که واردات نفت خام آسیا با سرعتی بسیار کمتر از پیش‌بینی نهادهایی همچون سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در حال رشد است.

اوپک در گزارش چشم‌انداز بازار نفت در ماه آوریل پیش‌بینی کرد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۴ روزانه ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه نسبت به سال پیش میلادی افزایش می‌یابد که یک میلیون و ۲۴۰ هزار بشکه در روز آن مربوط به کشورهای غیر عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در آسیاست.

اوپک پیش‌بینی می‌کند تقاضای نفت چین، بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام جهان، در سال ۲۰۲۴ میلادی ۶۸۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.

با این‌ حال، داده‌های رسمی اداره گمرک چین برای سه ماه نخست سال ۲۰۲۴ و برآورد شرکت ال‌اس‌ئی‌جی برای واردات ماه آوریل نشان می‌دهد که واردات نفت خام این کشور در بازه ماه‌های ژانویه تا آوریل حدود ۱۱ میلیون و ۱۷۰ هزار بشکه در روز بود که ۲۹۰ هزار بشکه در روز بیشتر از داده‌های اداره گمرک چین در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ است.

دیگر خبرها

  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • میدان ونک ۳ طبقه می‌شود
  • میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • جزییات جدید از پروژه سه طبقه کردن میدان ونک
  • احتمال کلنگ‌زنی طرح سه طبقه میدان ونک در سال آینده
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد