Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24 - ولادیمیر ساژین خاورشناس مطرح روس درتازه ترین نوشته اش در اسپوتنیک به ایران توصیه می کند در سال 1021 باید در بخش هایی از مناسبات خود با آمریکا کنار بیاید و عملگرا وواقع بین باشد. او در انتهای یادداشت نسبتا بلند خود با عنوان ایران و آمریکا و ژانویه داغ می نویسد:

"در این شرایط، موضع تهران اهمیت ویژه ای پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران ، جایی که انتخابات ریاست جمهوری نیز در ژوئن 2021 برگزار می شود، مسئولیت خود را بر عهده دارد، اگر نه مسئولیت در قبال عادی سازی کامل روابط ایران و آمریکا، پس مسئولیت کاهش تنش ها در رویارویی ایران و آمریکا. ایران همچنین هنگام تجزیه و تحلیل و ارزیابی فرآیندهای رخ داده در اطراف ایران و منطقه و جهان، به عمل گرایی و واقع گرایی نیاز دارد."سازین در این نوشته که اسپوتنیک آن را منتشر کرده و با دیدگاه رسمی مسکونیز سازگاری دارد می نویسد: با کنارهم قرادادن مسایل و رخدادها می توان نتیجه گرفت که سال جدید 2021  سال تعیین کننده ای در روابط بین ایالات متحده و کشورهای خاورمیانه خواهد بود.

در بخشی از این نوشته می خوانیم: رهبران ایران بارها اظهار داشتند که برنامه موشکی آن قابل بحث نیست. بدون شک، همچنین، کمپین رسانه ای مربوط به افتتاح پایگاه موشکی جدید اهداف بسیار مشخصی را دنبال می کرد. اول اینکه بار دیگر تمایل ایران به درگیری را در ماه ژانویه در این حوزه انفجاری نشان داد. ثانیاً ، این هشدار به رئیس جمهور جدید ایالات متحده ، جو بایدن بود که آماده گفتگو با تهران است تا بداند که تلاش برای کنترل برنامه موشکی ایران بی فایده است.باید توجه داشت که ایران آمادگی پایان جنگ سرد را ندارد و پیروزی ها در جنگ "داغ" را پایه پیروزی های چنین جنگی می داند. به عنوان مثال، رئیس سازمان دفاع مدنی ایران، ژنرال غلام رضا جلالی، گفت: "پیروزی در جبهه هایی که" قدرت نرم در آن "فعالیت می کند بدون موفقیت در جنگی که" قدرت سخت درآن عمل می کند غیرممکن است."

به امید تیم جدید بایدن

رئیس جمهور منتخب سیاستمداران بالغ ، مجرب اما معتدل آشنا با اوضاع خاورمیانه و به ویژه ایران را به مهمترین پست ها معرفی کرده است.به عنوان مثال، نامزد پست وزارت امور خارجه تونی بلینکن در دولت های روسای جمهور دموکرات بیل کلینتون (1994-2001) و باراک اوباما (2009-2017) کار می کرد. او از حامیان سرسخت برنامه جامع اقدام مشترک اوباما - برجام است.لوید آستین، نامزد وزیر دفاع، ژنرال چهار ستاره بازنشسته (ژنرال ارتش) است که از سال 2013 تا 2016 به مدت چهار دهه در ارتش خدمت کرده است. وی ریاست فرماندهی مرکزی نیروهای مسلح ایالات متحده - CENTCOM (منطقه مسئولیت - خاورمیانه) را بر عهده داشت. وی نقش مهمی در مبارزه با تروریسم در سوریه و عقب نشینی نیروهای آمریکایی از عراق داشت.ویلیام برنز، نامزد ریئس سیا، یک دیپلمات حرفه ای است که از خاورمیانه و روسیه آگاهی خوبی دارد. وی به عنوان سفیر در اردن و روسیه کار کرد و در توسعه معامله هسته ای - برجام شرکت داشت.دولت بایدن میراث بسیار سنگینی را هم در داخل و هم در خارج از کشور به ارث برده است تا فقط در مورد ایران متمرکز شود. با این حال مشکلات ایران منافع بسیاری از کشورها از جمله ایالات متحده را تحت تأثیر قرار می دهد. بنابراین، برای رفع یا تخفیف آنها نیاز به اقدام فعال است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۱۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا

بعد از مجلس نمایندگان کنگره، سنای آمریکا نیز لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را تصویب کرد و اکنون این سند بعد از  امضای آن توسط جوبایدن، اجرایی خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سنای آمریکا شب گذشته، سه‌شنبه، به اتفاق آرا لایحه مربوط به ممنوعیت واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را تصویب کرد.

پیش از این، این طرح به تصویب مجلس نمایندگان کنگره رسیده بود. اکنون این سند باید به امضای جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برسد. کاخ سفید از قبل اعلام کرده است که از این لایحه حمایت می‌کند.

به گزارش آژانس خبری بلومبرگ، این سند به اتفاق آرا در سنا به تصویب رسید. این قانون بعد از امضای رئیس جمهور، واردات اورانیوم روسیه به ایالات متحده را 90 روز پس از اجرایی شدن ممنوع خواهد کرد، البته معافیت‌های موقت را تا ژانویه سال 2028 مجاز دانسته است.

بدین ترتیب، این ابتکار به وزارت انرژی ایالات متحده اجازه می‌دهد، در توافق با وزیر امور خارجه و وزیر خزانه داری، مجوزهایی را برای واردات اورانیوم روسیه در حجم‌های مجاز توسط قوانین فعلی ایالات متحده صادر کند. این سند همچنین تعهداتی را بر وزارت نیرو تحمیل می‌کند تا گزینه‌هایی را برای جایگزینی اورانیوم وارداتی از روسیه در اختیار کنگره قرار دهد.

دولت جو بایدن ماه‌ها تلاش کرده بود تا واردات اورانیوم غنی شده از روسیه را ممنوع کند و تا قبل از این، بررسی این ابتکارعمل در کنگره "به بن بست" رسیده بود.

طبق اطلاعات وزارت انرژی ایالات متحده، روسیه نزدیک به یک چهارم اورانیوم غنی شده مورد استفاده برای سوخت بیش از 90 راکتور هسته ای تجاری را تامین می‌کند.

پیشتر، در اواسط ماه آوریل، بایدن از تولید اولین 90 کیلوگرم اورانیوم غنی شده در ایالات متحده خبر داد. به گفته او، انتظار می‌رود تا پایان سال حدود یک تن اورانیوم تولید شود که انرژی 100 هزار خانه را تامین خواهد کرد.

پیش از این، در اواخر ماه مارس، گزارشی از سوی شورای مشورتی امنیت بین‌المللی به ریاست آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه، یادآور شد که وابستگی به سوخت هسته‌ای روسیه تهدیدی حیاتی برای امنیت ملی ایالات متحده است.در این گزارش همچنین اشاره شده که روسیه بر بازار جهانی سوخت هسته ای تسلط دارد و باید اقداماتی در این زمینه انجام شود. 

ریابکوف: انتقال گلوله‌های حاوی اورانیوم توسط آمریکا به کی‌یف یک اقدام جنایتکارانه استواکنش مسکو به تحریم‌های جدید کشورهای غربی علیه روسیهاتحادیه اروپا طرح تعیین سقف قیمت نفت علیه روسیه را تشدید می‌کند

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • فرانسه: ۱۵۰ هزار سرباز روس در جنگ اوکراین کشته شدند
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • واشنگتن پست : طرح صلح خاورمیانه بایدن توهم است تا واقعیت/ طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است/ اعراب طرف گفت و گویی در تل آویو ندارند
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • خاورمیانه 2050 چه شکلی است؟/ 3 سناریو با فرض جنگ سرد آمریکا و چین
  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • کره شمالی تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران را غیرقانونی و غیرانسانی خواند
  • واکنش کره شمالی به تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا