Web Analytics Made Easy - Statcounter

 در روزهای اخیر با بروز قطعی های متعدد برق در نقاط کشور, بار دیگر موضوع فعالیت مجاز و غیرمجاز تولید کنندگان رمز ارز به تیتر خبرها تبدیل شده است.

 در این راستا روز گذشته محدحسن متولی زاده, مدیرعامل توانیراز توقف دو هفته ای فعالیت تولیدکنندگان مجاز رمز ارز در کشور به درخواست این شرکت و همینطور برخورد با تولید کنندگان غیرمجاز رمزارز خبر داد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این مقام مسئول همچنین در سخنان خود, از همکاری یک مزرعه بزرگ تولیدکننده رمزارز در جنوب کشور که با مجوز قانونی درحال فعالیت بود به منظور توقف فعالیت خبر داد.

اخیراً‌در فضای مجازی قبضی منتسب به فعالیت این مزرعه مجاز تولید رمز ارز منتشر شده که پس از رسانه ای شدن این قبض و مبلغ قابل توجه 40میلیارد تومانی بدهی برقی این مزرعه تولید رمز ارز, شرکت برق منطقه ای کرمان, اطلاعیه ای در این خصوص صادر کرد.

متن این اطلاعیه به این شرح است:

"1ـ مشترک مذکور با سرمایه گذاری مشترک ایران و چین و پس از اخذ مجوز تاسیس از سازمان صنعت ،معدن و تجارت و انجام سرمایه گذاری در جهت انجام تعهدات فنی ابلاغی از طرف شرکت توانیر و براساس شرایط اتصال مطابق با آیین نامه تکمیلی تعرفه های برق به شبکه متصل شده است.
2ـ نحوه محاسبه هزینه انرژی مصرفی این مراکز بر اساس مصوبه هیئت محترم وزیران و بر اساس مقررات تامین برق مراکز استخراج رمز ارز ها برابر با بهای برق صادراتی می باشد و با در نظر گرفتن تخفیفات مربوط به اتصال به شبکه انتقال محاسبه می گردد.  به منظور مدیریت مصرف در ماههای گرم سال با نرخ دو برابر و در 8 ماه غیر گرم با نصف نرخ برق صادراتی محاسبه می گردد.
لازم به ذکر است شرایط مذکور برای کلیه مراکز تولید ارز دیجیتال دارای مجوز ، یکسان می باشد.
3 ـ آنچه در صورتحساب دوره هشتم سال 99 مشترک شرکت سرمایه گذاری ایران و چین در فضای مجازی منتشر گردیده است، طبق آیین نامه تکمیلی تعرفه های برق و دستورالعمل های اجرایی متعاقب آن محاسبه و اعمال گردیده و طبق روال جاری برای کلیه مشترکین صنعتی چنانچه مشترک تمام یا بخشی از آن را نپردازد ، به عنوان بدهکاری در دوره بعد آورده شده  و بر اساس مقررات موجود ، مشمول تعرفه تأخیری می گرددکه در صورت عدم پرداخت ، از طریق روش های قانونی نسبت به وصول مطالبات اقدام می گردد.
4 ـ با توجه به سیاست های وزارت نیرو در تأمین برق مشترکین خانگی ، علی الخصوص در فصل سرد سال ، با توجه به محدودیت بوجود آمده ناشی از کمبود سوخت نیروگاههای کشور ، پس از هماهنگی های انجام شده و به منظور حفظ پایایی شبکه برق کشور مشترکین صنعتی ملزم  به کاهش بار مصرفی خود گردیدند که مصرف بزرگترین مشترک رمز ارز کشور در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان نیز از تاریخ 24 دی 99 به طور کامل قطع گردید.
در پایان به مردم شریف استان این اطمینان را می دهیم که خدمتگزاران مردم در صنعت برق استان به صورت شبانه روزی درحال فراهم نمودن شرایطی به منظور جلوگیری از قطع برق ناخواسته مشترکین در سطح استان می‌باشند و در این راه به دعای خیر شما مردم نجیب ، فهیم و ولایی استان محتاج می باشیم.
روابط عمومی شرکت برق منطقه ای کرمان"

2232224

کد خبر 1476597

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: انرژی برق ارز دیجیتال ارز دیجیتالی بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۲۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید

تین نیوز

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: میزان تولید تراکتور در این گروه صنعتی نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۲ برابر افزایش یافته و به ۱۵۰ دستگاه در روز رسیده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مصطفی وحیدزاده خاطرنشان کرد: تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ روزانه حدود ۸۰ دستگاه تراکتور در این گروه صنعتی تولید می شد .

وحیدزاده با بیان اینکه برنامه امسال این شرکت، تولید ۴۲ هزار دستگاه تراکتور است، اظهار کرد: بیشترین عامل جهش تولید در این گروه صنعتی، اتکا به نیروهای داخلی، شرکت های دانش بنیان و نیروهای مجموعه است.

وی گفت: تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

وحیدزاده ادامه داد: تراکتورسازی به عنوان نگین صنعت سنگین کشور می تواند محور تحول و توسعه صنعت باشد و به عنوان صنعت مادر، بقیه صنایع را نیز به دنبال خود بکشد.

وی با بیان اینکه هم اکنون این گروه صنعتی تولیدات و تکنولوژی خود را به بسیاری از شرکت های بزرگ قطعه سازی و کشورهای خارجی صادر می کند، یادآور شد: محصولات این گروه صنعتی در سایت های تبریز، ارومیه و سنندج تولید می شود و روز به روز علاوه بر افزایش کمیت آن ها، کیفیت تولیدات نیز ارتقا می یابد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: این شرکت هم اکنون برچسب انرژی محیط زیست به عنوان صنعت پاک در مصرف پایین انرژی و استاندارد کشورهای مختلف را اخذ کرده است تا امکان صادرات تولیدات این مجموعه به این کشورها که در حوزه استاندار بسیار سختگیر هستند، فراهم شود.

وحیدزاده، با اشاره به افق ۱۴۰۶ این گروه صنعتی افزود: رسیدن به جایگاه نخست تولید تراکتور در منطقه، سرآمد شدن در جاری سازی اقتصاد مقاومتی، توسعه جهشی کسب و کارهای جدید، رشد جهشی صادرات، کسب رتبه اول تولید موتورهای دیزلی در منطقه و کسب رتبه اول تولید قطعات چدنی از برنامه های این شرکت است.

وی اظهار کرد: بر اساس این برنامه، تلاش می شود میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه برسد.

میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه می رسد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: بر این اساس، فروش قطعات یدکی این شرکت نیز از ۲۴ هزار میلیارد ریال در سال جاری به ۱۲۰ هزار میلیارد ریال، انواع ادوات از ۱۲ هزار میلیارد ریال به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال و انواع ابزار از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به ۱۴ هزار میلیارد ریال افزایش می یابد.

وحیدزاده، تولید سالانه ۶۰۰ دستگاه لیفتراک، ۶۰۰ دستگاه مینی لودر، ۵۰۰ دستگاه کمباین، ۵۰۰ دستگاه ون و یک هزار و ۲۰۰ دستگاه ادوات پیشرفته را از برنامه های آتی این گروه صنعتی اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون کل تقاضا برای خرید تراکتور ۵۷ هزار نفر است، یادآور شد: کشاورزان بدون هیچ واسطه ای می توانند به صورت ۲۴ ساعته با ورود به سایت این گروه صنعتی، بدون هیچ محدودیتی برای خرید تراکتور ثبت نام و از طریق این سایت تقاضای خود را تا آخرین مراحل خرید پیگیری کنند.

تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است که در زمان حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه
  • جریمه نقدی یک میلیاردی برای واحد تولیدی متخلف
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان