Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، بهروز رحمتی معاون توسعه اکتشافات شرکت مس با بیان این مطلب گفت: عملیات اکتشافی انجام‌شده در ایران، وجود 60 نوع ماده معدنی مختلف را در سطح کشور به اثبات رسانده و 14 نوع ماده معدنی دیگر نیز در حال اکتشاف است. ازاین‌جهت در کمتر کشوری، چنین تنوع مواد معدنی وجود دارد.
وی با بیان اینکه براساس بررسی‌های انجام‌شده، ایران روی یک کمربند مهم معدنی قرار گرفته که حداقل در 10 نوع ماده معدنی به‌عنوان یکی از غنی‌ترین کشورها شناخته‌ شده است، اضافه کرد: با این‌ حال، هم‌اکنون تنها 7 درصد ذخایر معدنی کشور اکتشاف و استخراج می‌شود و هنوز بر روی 93 درصد از منابع قابل استخراج فعالیت اکتشافی قابل‌توجهی صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رحمتی در ادامه با اشاره به موقعیت تأثیرگذار تولیدات معدنی در اقتصاد کشور گفت: 20 درصد از ارزش بورس به‌جز نفت و گاز در اختیار شرکت‌های معدنی است.

معاون توسعه و اکتشافات شرکت مس با مهم خواندن موقعیت استراتژیک صنعت مس در دنیا بیان کرد: در بین منابع معدنی، مس با تولید جهانی حدود 23،5 میلیون تن در سال 2019، بعد از فولاد و آلومینیم سومین فلز استراتژیک و پرمصرف دنیا به شمار می‌رود.
رحمتی ادامه داد: در سال 98 شاهد افزایش میزان ذخایر زمین‌شناسی مس در ایران بودیم به‌طوری‌که درنتیجه اقدامات اکتشافی در سال گذشته 529 میلیون تن به ذخایر مس کشور افزوده شد. هم‌اکنون ایران با دارا بودن حدود 36 میلیون تن ذخایر مس محتوی رتبه هفتم دنیا را دارد.
معاون توسعه اکتشافات مس با بیان این‌که در دنیا عموماً از مس با عنوان اقتصادی ترین صنعت فلزات پایه نام می‌برند اظهار داشت: پتانسیل‌های معدنی کشور، اقتصادی بودن فرایند براساس اقتصاد آزاد بین‌الملل و امکان تأمین مالی اقتصادی طرح‌های توسعه‌ای، سه پارامتر مهم برای سرمایه‌گذاری در صنعت مس است.
رحمتی گفت: با بررسی و مقایسه سه پارامتر مذکور برای فلزات مس، آلومینیم، سرب، روی و ... می‌توان نتیجه‌گیری نمود که صنعت مس از بیشترین مزیت جهت سرمایه‌گذاری و توسعه در کشور برخوردار است و تقریباً اکثر شرایط لازم و کافی همچون ذخایر معدنی، اقتصادی بودن فرایند براساس اقتصاد آزاد بین‌الملل و امکان تأمین مالی بخشی از CAPEX موردنیاز برای توسعه حتی از محل سود داخلی شرکت برای توسعه صنعت مس کشور فراهم است و با حسن تدبیر بیشتر امکان خلق فرصت‌های غیرقابل‌انکار و افزایش چند برابری ظرفیت تولید وجود دارد.
معاون توسعه و اکتشافات شرکت مس با بیان این‌که پروژه فاز 2 تغلیظ سونگون نمونه بارز تولید ثروت و ارزش‌آفرینی است یادآور شد: این پروژه تنها در عرض دو سال میزان سرمایه‌گذاری صورت گرفته را برگردانده و در سال‌های بعد، با اندک هزینه عملیاتی، سود کلانی را متوجه کشور می‌کند.
وی با اعلام این‌که پروژه‌های مس بهترین و ایدئال‌ترین گزینه سرمایه‌گذاری در کشور است افزود: این سرمایهگذاری علاوه بر بازگشت اصل سرمایه در کمترین زمان ممکن و سودهای متعاقب آن، مباحث اشتغال‌زایی را رفع می‌کند و با اقداماتی که شرکت‌ها در راستای مسئولیت‌های اجتماعی در کشور انجام می‌دهند کمک شایانی به کشور و مدیران می‌کند چراکه صنعت مس می‌تواند در بدترین شرایط و علی‌رغم تمامی مشکلات همچون شرایط نامناسب بین‌المللی سودآوری خوبی داشته باشد.
رحمتی تأکید کرد: مطمئن باشید مس جایگزینی نداشته و نخواهد داشت مگر اینکه فلز جدیدی کشف شود.
به گفته رحمتی از ابتدای سال جاری به امروز با 76 هزار متر حفاری اکتشافی رکورد فعالیت‌های اکتشافی را طی 7 سال اخیر شکستیم.
وی در ادامه به فعالیت‌های در دست اجرا و برنامه‌ریزی‌شده در راستای استراتژی نوین اکتشافات شرکت مس اشاره کرد و گفت: برنامه‌ریزی انجام 500 تا 600 هزار متر حفاری اکتشافی در دوره 5 ساله آتی، راه‌اندازی پایگاه داده‌های اکتشافی 9 Fusion برای اولین بار در سطح کشور با قابلیت اعتبارسنجی و کنترل داده‌های اکتشافی و ایجاد بانک‌های اطلاعاتی لاگ، آنالیز و ... مغزه‌های حفاری از مهم‌ترین اقدامات در دست اجرای شرکت مس در حوزه اکتشافات است.

پربیننده ترین ریزش بورس با صحبت‌های وزیر صمت و کاهش قیمت پایه فولاد فرصت ورود به بازار فلزات گرانبها در سایه اصلاح قیمتی/ فلز زرد صعودی شد طرحی که صادرات فولاد را زمین می‌زند هرمزگان باید به قطب فولاد کشور تبدیل شود ثبت کلیه اطلاعات فولادی در سامانه جامع تجارت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شرکت مس اکتشافات شرکت مس سرمایه گذاری معاون توسعه صنعت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۲۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه نخستین رویداد چادرو ۱۲ اردیبهشت برگزار می شود

اختتامیه نخستین رویداد چادرو به همت شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ۱۲ اردیبهشت ماه در یزد برگزار می شود. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اختتامیه نخستین رویداد چادرو با عنوان « رویداد جذب ایده ها و طرح های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری نوچاد» به همت شرکت معدنی و صنعتی چادرملو 12 اردیبهشت ماه در مجتمع معدنی چادرملو در یزد برگزار می شود.

در این مراسم از ده طرح برگزیده در محورهای زنجیره ارزش فولاد ( از اکتشافات معدن تا محصول نهایی)، انرژی، آب و محیط زیست، هوشمندسازی و تحول دیجیتال رونمایی می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • «نوچاد»، دریچه نوآوری در چادرملو
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان‌غربی
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان غربی
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال
  • مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • اختتامیه نخستین رویداد چادرو ۱۲ اردیبهشت برگزار می شود