Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@08:06:27 GMT

نقش میکروب‌های روده در بی اشتهایی

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۹۴۹۵۸

نقش میکروب‌های روده در بی اشتهایی

دانشمندان در طی نتایج یک مطالعه اعلام کرده اند میکروب‌های روده نقش مهمی در بی‌اشت‌هایی ناشی از اختلال در غذا خوردن دارند. خبرگزاری میزان _ ایرنا به نقل از یونایتدپرس نوشت: محققان دانشگاه آکسفورد در این مطالعه متوجه شدند که میکروب‌های روده می‌توانند نقش مهمی بر اشتها، وزن و مسایل روانی مانند اضطراب و رفتار وسواسی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  آنا غنچولسکو از کالج کورپوس کریستی آکسفورد و نویسنده این مطالعه گفت: «بی‌اشت‌هایی عصبی» یک اختلال روان پزشکی بسیار شایع است و می‌تواند به طرز باور نکردنی ناتوان کننده یا حتی کشنده باشد، اما درمان آن بسیار دشوار است، به تازگی مطالعه در زمینه این ایده که میکروب‌های روده بر بسیاری از جنبه‌های سلامتی ما از جمله سلامت روان تأثیر دارند، علاقه بسیاری از محققان را به خود جلب کرده است.     افراد مبتلا به بی اشتهایی، غذا خوردن خود را محدود می‌کنند و به طرز خطرناکی لاغر می‌شوند، اما با این حال ممکن است باور داشته باشند که چاق هستند.   دکتر فیل برنت استادیار گروه روانپزشکی دانشگاه آکسفورد که در نوشتن این مطالعه همکاری داشت، گفت: به نظر می‌رسد در بی اشتهایی جوامع میکروبی روده از تنوع کمتری برخوردارند و گونه‌های مضر آن‌ها نیز بیشتر هستند.   وی افزود: به‌عنوان مثال، نتایج تحقیقات قبلی نشان داده است که بیماران مبتلابه بی اشت‌هایی ممکن است باکتری بیشتری داشته باشند که لایه محافظ مخاط روده را هضم کرده و «نشت» ایجاد می‌کنند که به التهاب مزمن منجرمی شود که با علائم روان‌پزشکی همراه است. سایر میکروب‌های موجود در روده مبتلایان به بی‌اشت‌هایی ممکن است اشتها و متابولیسم انرژی را تحت تاثیر قرار دهند و هر دو مورد می‌توانند بر بی‌اشت‌هایی تاثیر داشته باشند.     با این حال، مشخص نیست که آیا فقدان تعادل میکروب‌های روده در بیماران مبتلا به بی اشتهایی به این بیماری کمک می‌کند یا اینکه این موضوع تنها تاثیری از رژیم غذایی کاملا محدودشده در این افراد است.   محققان در این مطالعه که بر روی موش‌ها انجام شد، نمونه‌های مدفوع  بیماران مبتلا به بی‌اشت‌هایی را به روده موش‌هایی منتقل کردند که هیچ نوع میکروبیومی نداشتند.   نتایج این مطالعه نشان داد: این موش‌ها در مقایسه با سایر موش‌ها که مدفوع بیماران سالم را دریافت کرده بودند، وزن کمتر و رفتار‌های اضطراب‌آور و وسواسی بیشتری داشتند، این نتایج نشان می‌دهد که باکتری‌های تغییر یافته روده ممکن است به بروز علایم مشابه در بیماران مبتلا به بی اشتهایی کمک کند.   درحالی که این نتایج مقدماتی هستند، اما نشان می‌دهند که هدف قرار دادن میکروبیوم روده می‌تواند درمان مناسبی برای بی‌اشت‌هایی باشد. ارتقاء و حفظ تعادل بهتر میکروب‌های روده می‌تواند به کاهش برخی از علائم بی اشتهایی کمک کند. بنابراین، ممکن است درمان‌هایی مانند مصرف مکمل‌های پروبیوتیک یا انتقال میکروبیوم را شامل شود.   یافته‌های این مطالعه در مجله Frontiers in Psychiatry منتشر شده است. بیشتر بخوانید: چرا شناسنامه دار کردن تخم مرغ‌ها لغو شد؟ انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. برچسب ها: اشتها سلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اشتها سلامت میکروب های روده بیماران مبتلا داشته باشند بی اشتهایی موش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۴۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا چشم‌های سگ همیشه غمگین است؟

یک مطالعه جدید از علت ناتوانی ما برای مقاومت در برابر برخی حالات چهره سگ‌ها مانند چشمان غمگین توله‌سگ‌ها پرده برداشت.

به گزارش «زی‌سان» به نقل از راز بقا، بین انسان‌ها و سگ‌ها طی ۳۰ هزار سال اهلی‌سازی و همراهی، پیوند منحصربه‌فردی ایجاد شد که به هر دو گونه امکان داد حالت‌های چهره یکدیگر را دقیقا تشخیص دهند.

این تحقیق جدید نشان می‌دهد که انسان‌ها به دلیل هزاران سال پرورش انتخابی [سگ‌ها]، به توانایی سگ‌ها در شکل‌گیری حالات صورت کمک کرده‌اند.

این تحقیق نشان داد ماهیچه‌های صورت سگ طوری تکامل یافته‌اند که فورا واکنش نشان می‌دهد و بدین ترتیب این جانور با انسان ارتباط موثرتری برقرار می‌کند.

این بدان معنا است که وقتی سگ شما چیزی می‌خواهد، می‌تواند فورا برای برقراری ارتباط، سریع‌تر از سایر حیوانات اهلی مانند گربه‌ها، حالت صورتش را تنظیم کند.

این ماهیچه‌های خاص در چهره سگ‌های اهلی نسبت به گرگ‌ها که سگ از نسل آن است به نسبت بیشتری تکامل یافته است.

پروفسور ان باروز، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه دوکین، در این هفته، این یافته‌ها را به انجمن آمریکایی آناتومی در فیلادلفیا ارائه کرد.

به گزارش ساینس نیوز، او گفت: «پیوند متقابل سگ با انسان نسبت به سایر پستانداران منحصر به فرد است؛ پیوندی که با تبادل نگاه شکل می‌گیرد و آن را بین انسان و سایر پستانداران اهلی مانند اسب یا گربه نمی‌بینیم.»

یافته‌های اولیه ما از نقش حالات چهره در تعامل و ارتباط بین سگ و انسان درک عمیق‌تری ارائه می‌دهد.»

در انسان‌ها، ماهیچه‌های کوچکی به نام عضلات تقلیدی برای ایجاد حالات چهره استفاده می‌شوند. این ماهیچه‌ها تحت تسلط تار‌های میوسین سریع‌الانقباض‌اند که به فرد اجازه می‌دهد فورا حالتی را شکل دهد که البته نمی‌تواند آن را برای مدت زیادی حفظ کند.

این محققان دریافتند که ماهیچه چهره سگ‌ها و گرگ‌ها یکسان و تحت تسلط تار‌های عضلانی سریع‌الانقباض‌اند، اما تعداد تار‌های عضلانی کندانقباض در چهره گرگ در مقایسه با سگ، بیشتر است.

این مطالعه همچنین نشان داد که انسان‌ها بیشتر سگ‌هایی را برای پرورش و زادآوری انتخاب می‌کنند که حالات چهره‌ای شبیه انسان داشته باشد و همین باعث شده است ارتباط بین سگ و انسان در طول زمان بهتر شود.

پروفسور باروز و همکارش، کیلی اومستد، گفتند برای تایید یافته‌هایشان تحقیقات بیشتری لازم است که می‌تواند به یافتن اطلاعات بیشتری در مورد تفاوت آناتومی سگ و گرگ منجر شود.

tags # سگ سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می دهند
  • این اسید لاغرتان می‌کند
  • چرا چشم‌های سگ همیشه غمگین است؟
  • فضای سبز و تقویت سلامت میکروبیوتای روده و پوست
  • چگونه افسردگی را از خود دور کنیم؟
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران