Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@05:30:12 GMT

شناسایی ۲۰۰ هزار موقوفه حوزوی در کشور

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۹۵۴۷۷

شناسایی ۲۰۰ هزار موقوفه حوزوی در کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز قم، آیت الله اعرافی در دیدار حجت الاسلام والمسلمین ثقفی، مشاور وزیر اقتصاد در امور ایثارگران، گزارشی از فعالیت‌های جدید حوزه‌های علمیه ارائه نمود و تصریح کرد: حوزه‌های علمیه در سال‌های اخیر اسناد بالادستی و برنامه‌های ۵ ساله را در ۴۰ محور و ۹۰۰ برنامه تنظیم نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حوزه‌های علمیه افزود: طرح آمایش حوزه‌های علمیه با بیش از ۸۰۰ کارویژه روحانیت و ترسیم ۴۰۰ رشته و گرایش مقطع، تنها بخشی از فعالیت‌های اخیر حوزه‌های علمیه است.

آیت الله اعرافی ترسیم برنامه ۵ ساله برای حوزه‌های استانی را از اهداف پیش روی حوزه‌های علمیه دانست و اذعان داشت: در حوزه‌های علمیه، تنظیمات دقیقی در راستای نظامات ساختاری و طراحی‌های سازمانی صورت گرفته است.

وی در ادامه تشریح مباحث اقتصادی حوزه‌های علمیه، به تاسیس دفتر وقف و منابع پایدار اشاره نمود و ابراز داشت: تاکنون بالغ بر ۲۰۰ هزار موقوفات حوزوی شناسایی شده است؛ در صورت احیای تنها بخشی از آن، حوزه‌های علمیه مستغنی از بودجه‌های ناچیز اعطایی خواهد بود.

مدیر حوزه‌های علمیه ضمن تبیین الزامات و بایسته‌های اساتید، محققان و مبلغان در طرح آمایش حوزه، خاطرنشان کرد: از لحاظ طرح و برنامه حوزه‌های علمیه به بالندگی رسیده است و تا کنون ۲۰۰ طرح راهبردی تدوین گردیده، که هوش مصنوعی و فقه معاصر تنها دو مورد از این طرح‌ها به شمار می‌رود.

آیت الله اعرافی در بخش پایانی سخنان خود، ضمن تاکید بر آینده روشن، پاسخگو و جامع حوزه‌های علمیه، ابراز داشت: با حفظ ملاحظات حوزوی و لحاظ همه جوانب و حساسیت‌ها، از مسیر‌هایی که بتواند حوزه را به سمت خودکفایی و تامین اعتبار طرح‌های راهبردی سوق دهد، استقبال می‌کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین ثقفی، مشاور وزیر اقتصاد در ابتدای این دیدار ضمن تأکید بر لزوم احیای موقوفات حوزوی، بر اهمیت گسترش تعاملات حوزه و نظام تأکید نمود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود چشم اندازی از فعالیت‌های اقتصادی کشور ارائه نمود و با بیان این که بانک‌ها موظف هستند تا حداقل ۲ درصد از سود سالانه خود را در مباحث فرهنگی هزینه نمایند، اظهار داشت: یکی از مهمترین دغدغه‌های موجود در این حوزه، عدم شفافیت و هزینه کرد بهینه این بودجه است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا مازوت ایام فاطمیه استیضاح ترامپ ناو بندر مکران شاه رفت اعرافی مدیرحوزه های علمیه موقوفه ها حوزه های علمیه آلودگی هوا مازوت ایام فاطمیه استیضاح ترامپ ناو بندر مکران شاه رفت حوزه های علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۵۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم

ایسنا/مازندران مدیر مرکز حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود .

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند .

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود . 

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم  صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز  شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با  نهادهایی مانند آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد
  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • امام(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زدند / امام صادق(ع) منظومه جامع فکر تمدنی اسلامی را ارائه کردند
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • انجام ۴ ماموریت پلیسی در استان سمنان