Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@20:22:31 GMT

بررسی طرح اینترنت رایگان دانش‌آموزی در مجلس

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۹۵۷۷۳

بررسی طرح اینترنت رایگان دانش‌آموزی در مجلس

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از بررسی طرح اینترنت رایگان دانش‌آموزی در جلسه هفته آینده این کمیسیون خبر داد. - اخبار اجتماعی -

حجت‌الاسلام احمد‌ حسین‌فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، از رایگان شدن اینترنت برای دانش‌آموزان، معلمان و مدارس در جلسه هفته آینده این کمیسیون خبر داد و اظهار کرد: قرار است در جلسه روز دوشنبه(28 دی) این کمیسیون کلیاتی از طرح رایگان شدن اینترنت برای دانش‌آموزان، معلمان و مدارس مورد بررسی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ضرورت تهیه و تدوین طرحی در مجلس برای رایگان شدن اینترنت دانش‌آموزان، معلمان و مدارس، گفت: با توجه به اینکه در شرایط شیوع بیماری کرونا قرار داریم، آموزش از حوزه حقیقی به حوزه مجازی نقل مکان کرده و دانش‌آموزان و معلمان به صورت مجازی فعالیت‌های‌شان در امر آموزش را انجام می‌دهند که در اغلب مناطق کشور، برای تأمین هزینه‌های اینترنت دچار مشکلاتی هستند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: باید شرایطی به طور یکسان برای همه دانش‌آموزان در راستای دسترسی به اینترنت، در جهت ارائه دریافت خدمات آموزشی فراهم شود، که بر همین اساس طرحی در مجلس برای رایگان شدن اینترنت دانش‌آموزان، معلمان و مدارس تهیه و تدوین شده تا بتوانیم تا حدودی عدالت آموزشی را در این حوزه برقرار کنیم.

جزئیات ارائه "بسته اینترنت رایگان شاد" به دانش‌آموزان و معلمان اعلام شداینترنت رایگان دانش‌آموزان در "شاد" هنوز به نتیجه نرسیده استفرصت 5 روزه ثبت‌نام برای معلمانی که بسته اینترنت رایگان دریافت نکردند

حجت‌الاسلام حسین‌فلاحی در پایان خاطرنشان کرد: در صورت تصویب کلیات طرح نمایندگان مجلس برای رایگان شدن اینترنت دانش‌‌آموزان، معلمان و مدارس، بررسی جزئیات آن در جلسات بعدی کمیسیون مورد بررسی قرار می‌گیرد. 

متن این طرح به شرح زیر است:

مقدمه (دلایل توجیهی): 

براساس اصل سوم (بند3) و اصل سی‌ام قانون اساسی دولت موظف است وسایل آموزش و پرورش را به صورت رایگان برای دانش‌آموزان فراهم کند به استناد ماده 69 قانون برنامه ششم و بند (ج) تبصره 18 قانون بودجه سال 1399 جهت فراهم کردن آموزش مجازی، به‌خصوص در بحران کرونا، طرح دو فوریتی را ارائه می‌دهیم. 

ماده واحده: 

دولت (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات) موظف است در طول سال تحصیلی 1399 - 1400 استفاده دانش‌آموزان، معلمان و مدارس از شبکه آموزش (شاد) به‌صورت رایگان در اختیار قرار دهد، ضمنا نرم‌افزارهای پشتیبان جهت سرعت استفاده خدمات اینترنتی در اختیار قرار گیرد. 

تبصره: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف است با توجه به منابع بودجه سال 1399، حداکثر تا سال تحصیلی جدید، تعداد یک میلیون دستگاه تبلت دانش‌آموزی به‌صورت رایگان توسط واحدهای آموزشی به دانش‌آموزان تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی و مناطق محروم و حاشیه شهرها قرار دهد. 

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فضای مجازی ویروس کرونا کمیسیون آموزش و تحقیقات کمیسیون های مجلس نمایندگان مجلس مجلس فضای مجازی ویروس کرونا کمیسیون آموزش و تحقیقات کمیسیون های مجلس نمایندگان مجلس مجلس رایگان شدن اینترنت اینترنت رایگان معلمان و مدارس دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۵۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی کاظمی، در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این سوال که وزارت آموزش و پرورش چه مشارکتی برای جهش تولید می‌تواند داشته باشد، افزود: بر اساس فرمایشات رهبری، که تحقق این شعار و مشارکت مردم از طریق مهارت افزایی است؛ ما هم در همین راستا ماموریت خود را توجه به مهارت آموزی و مهارت افزایی نوجوانان برای همه دانش آموزان و به صورت خاص تقویت هنرستان‌ها و مراکز فنی حرفه‌ای را مدنظر قرار دادیم. معتقدیم اگر می‌خواهیم زنجیره ارزش در استان‌های کشور محقق شود طبیعی است که نیروی انسانی توانمند در آن موضوع خاص باید شکل بگیرد.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم ارتباطی مناسب بین آموزش دهنده و بهره‌بردار با رویکردهای مناسب سیاستگذاری را فراهم کنیم

کاظمی با اشاره به ایجاد هنرستان‌هایی در جوار صنعت و کارخانه‌های صنعتی، گفت: اگر بوم یک استان صنایع دستی است قطعاً تربیت نیرو در راستای صنایع دستی خواهد بود یا اگر استانی کشاورزی خوبی داشته باشد ما هنرستان‌های خوبی در رشته‌های متعدد کشاورزی داریم که می‌تواند تربیت نیروی انسانی متخصص را در آن حوزه تربیت کند.

معاون آموزش متوسطه افزود: در دو سال گذشته وزارت آموزش و پرورش توانسته بیش از ۲۱۳ هزار دانش آموز هنرستانی را به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه کند که این یک اقدام بزرگ است. در برنامه‌ای که وزارت آموزش و پرورش متناسب با نیازهای کشور در راستای تحقق برنامه هفتم طراحی کرده است سهم ۵۰ درصدی دانش آموزان هنرستانی با توجه به آمایش منطقه‌ای است.

کاظمی با اشاره به مشارکت استانداری‌ها، اتاق‌های صنایع و معادن و اتاق‌های بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی گفت: در همین راستا جلسات متعددی داشتیم؛ هم معاون اول رییس‌جمهور در جلسه ای که با اعضای اتاق بازرگانی، کشاورزی و اتاق‌های اصناف داشت، چندین بار بر مسئله راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت تاکید کرد. در این زمینه اقدام بزرگی صورت گرفت که بر این اساس در هفته گذشته در هیات دولت آیین نامه با موضوع تقویت و توسعه مهارت آموزی دانش آموزان به تصویب رسید که رویکرد اصلی آن توجه به زنجیره ارزش است که راه اصلی ان تقویت هنرستان‌ها است.

معاون آموزش متوسطه افزود: بر اساس یک نقشه راهی که در وزارت آموزش و پرورش با مشارکت استان‌ها و استانداری ها تدوین شده است؛ اقدامات خودمان را تنظیم کردیم. در گام اول آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی اتفاق افتاد که چطور سند آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خود را مبتنی بر نیاز و آمایش منطقه‌ای و زنجیره ارزش تدوین و اجرایی کنند. بر این اساس، در گام اول بیش از ۹۰ درصد استان‌ها سند آمایش خود را تا پایان برنامه هفتم توسعه، تدوین کرده‌اند و نظارت و ارزیابی و بازخورد بر همین اساس به استان‌ها ابلاغ شده است. امسال پیش بینی شرکت ۴۰ درصدی دانش آموزان در رشته های فنی را داشتیم که محقق شد.

وی با اذعان به اینکه در برخی از استان‌ها تعداد دانش آموزان هنرستانی به ظرفیت پیش بینی شده نرسید؛ گفت: بخشی از این مسأله به دلیل نبود زیر ساخت کافی در آستان ها بوده که تلاش شد تا این زیرساخت‌ها در استان ها آماده شود.

کاظمی با تاکید بر اینکه رویکرد دولت توجه به مهارت آموزی است گفت: رئیس جمهور دیروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری یکی از موضوعاتی را که به عنوان اولویت دولت مطرح کردند، همین توجه به هنرستان‌ها بود. خوشبختانه در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران امسال با همکاری وزارت کشور غرفه‌ای به وزارت آموزش و پرورش اختصاص داده شد تا در راستای همین مهارت آموزی به معرفی ظرفیت‌های هنرستان ها و اقداماتی که پیش از این انجام شده بود بپردازیم.

کاظمی خاطر نشان کرد: طبیعی است که بازدید از این غرفه از سوی کارشناسان و مسئولان به همافزایی و ایجاد یک شبکه گسترده هم در بحث تحقق شعار سال و هم بحث توجه به زنجیره ارزش کمک زیادی خواهد کرد.

کد خبر 6093377 علی قدمی

دیگر خبرها

  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم