Web Analytics Made Easy - Statcounter

پوستر سومین مسابقه نمایشنامه نویسی کودک و نوجوان با عنوان «بادکنک طلایی» از سوی اداره توسعه فرهنگ شهروندی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد عیدی در آیین رونمایی سومین مسابقه نمایشنامه نویسی کودک و نوجوان «بادکنک طلایی» اظهار کرد: این مسابقه یکی از برنامه‌های موفق حوزه معاونت فرهنگی شهرداری اصفهان بوده که طی برگزاری در ادوار گذشته فرصتی فراهم کرده تا اتاق فکری به وسعت ایران برای تبیین اهداف معاونت فرهنگی و ماموریت‌های آن شکل گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان افزود: مسابقات نمایشنامه نویسی کودک و نوجوان با عنوان «بادکنک طلایی» مجالی برای اهل فن و قلم بوده تا با مشارکت افزایی به محتواهای موثر در بخش کودک و نوجوان دست یابیم.

وی با اشاره به انتشار ۵ جلد آثار نمایشنامه نویسی کودک و نوجوانان از ادوار گذشته تاکنون تصریح کرد: این مسابقه به جغرافیای خاصی محدود نمی‌شود و کنشگران حوزه کودک می‌توانند با نمایش و خلاقیت در بستر فرهنگی به رقابت بنشینند.

عیدی ضمن ابراز امیدواری از برگزاری سومین مسابقه نمایشنامه نویسی کودک و نوجوان «بادکنک طلایی» با قدرت بیشتر گفت: خوشبختانه هرسال نمایشنامه‌هایی قوی‌تر، خلاقانه تر و با ایده‌های نو به دبیرخانه ارسال می‌شود که می‌تواند در غنای محتوای بسیار وسیع ادبیات کودک و نوجوان به ویژه در عرصه تئاتر موثر واقع شود.

عیدی با اشاره به تداوم مسیر غنای ادبیات کودک و نوجوان در رقابت فرهنگی گفت: امیدواریم در جغرافیای وسیع‌تر آثار حوزه کودک و نوجوان دریافت شود و متناسب با انگیزه‌های مخاطب اثر خلق کنیم.

کودکان و نوجوانان جزء لاینفک توسعه پایدار هستند

وی با تاکید بر افزایش زمینه مشارکت پذیری در سومین دوره از مسابقه نمایشنامه نویسی کودک و نوجوان «بادکنک طلایی» گفت: مسابقه مذکور توانسته است اتاق فکری به وسعت ایران و حتی فراسوی مرزها برای اندیشیدن به کودکان و نوجوانان پدید آورد.

معاون فرهنگی شهردار اصفهان در ادامه با تاکید بر اینکه کودکان و نوجوانان جزء لاینفک توسعه پایدار هستند، تاکید کرد: در توسعه متوازن کودکان و نوجوانان به منزله کارگزار توسعه پایدار هستند و باید به دنبال ساختن جهانی با کودکان و نه برای کودکان باشیم.

وی افزود: نمایشنامه یکی از ابزارهای قدرتمند برای بالیدن قدرت تخیل کودکان و نوجوانان است. هرچه قدرت تخیل کودکان و نوجوانان در قالب نمایشنامه ظهور پیدا کند جامعه‌ای مهربان‌تر و خلاق‌تر خواهیم داشت.

هدف «بادبادک طلایی» تولید نمایشنامه برای کودکان و نوجوانان است

احمد رضایی نیز در آیین رونمایی از سومین مسابقه نمایشنامه نویسی کودک و نوجوان «بادکنک طلایی» اظهار کرد: در اولین دوره این مسابقات ۱۶۷ اثر به دبیرخانه رسید و ۱۱ اثر برگزیده در ۲ جلد منتشر شد و در دومین دوره که سال گذشته برگزار شد با داوری ۷۵ اثر دریافت شده، ۱۴ اثر در ۳ جلد آماده انتشار است.

رئیس اداره توسعه فرهنگ شهروندی افزود: هدف از مسابقه نمایشنامه نویسی کودک و نوجوان «بادکنک طلایی» تولید نمایشنامه‌های جدید با توجه به نیازهای کودکان نوجوانان، تولید نمایشنامه‌های متناسب با رده‌های سنی مختلف از دید محتوایی و استفاده از استعدادها و ظرفیت‌های جدید در سطح کشور است.

وی با اشاره به بخش‌های آزاد و شهروندی در مسابقه نمایشنامه نویسی کودک و نوجوان «بادکنک طلایی» توضیح داد: در بخش آزاد تمام موضوعات و مفاهیم براساس آموزه‌های فرهنگی، اجتماعی، دینی و تربیتی که می‌تواند موجب رشد و تعالی کودکان و نوجوانان شود، برنامه‌ریزی شده است.

وی تصریح کرد: در بخش شهروندی به موضوعات حمل و نقل و هوای پاک، فضای سبز و محیط زیست، آتش نشانی، حوادث و ایمنی، اخلاق شهروندی، مصرف بهینه انرژی و تعلق به شهر پرداخته می‌شود.

رضایی با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار تا نیمه فروردین ماه ۱۴۰۰ است، گفت: اختتامیه این جشنواره در اردیبهشت ماه در هفته فرهنگی اصفهان برگزار خواهد شد که علاقه مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به سامانه www.shahrvand-isf.ir مراجعه کنند.

کد خبر 468825

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بادکنک طلایی مسابقه نمایشنامه نویسی بادکنک طلایی محمد عیدی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کودکان و نوجوانان بادکنک طلایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۶۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان بعدازظهر سه‌شنبه با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد.

عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در آیین افتتاحیه این کارگاه‌ها در حضور خیل کودکان و نوجوانان علاقمند به ادبیات اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

وی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان ادبی کشور برگزار می‌شود افزود: کار برای کودکان و نوجوانان باید ظرافت و دقت خاصی داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه در حوزه ادبیات کودک، ترجمه برای کودکان، نویسندگی برای کودکان و محتواسازی برای این سنین یک ضرورت است یادآور شد: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با پیشکسوتان و کسب تجربه است.

وی در ادامه به دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان "دوست من کتاب" اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

زارعی با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

وی جشنواره ملی "دوست من کتاب" را آغازی برای تشکیل یک گروه اندیشه ورز دانست و گفت: به منظور شناسایی استعدادها در این جشنواره شعر و داستان در گروه‌های سنی مختلف از یکدیگر تفکیک شدند.

کمال شفیعی‌مشعوف، دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان نیز اظهار کرد: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعدادها باید تداوم داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعرهای رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

وی با اشاره به اینکه این مهم به منزله مسیرسازی است متذکر شد: چاپ آثار برگزیده در دستور کار مسئولان باشد.

پس از پایان آیین افتتاحیه کارگاه شعر و داستان در دو بخش جداگانه برای علاقمندان ادبیات کودک و نوجوان برگزار شد.

گفتی است، آیین اختتامیه دومین جشنواره دوست من کتاب، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن فرهنگی هنری ابن سینا همدان برگزار و برگزیدگان این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

کد خبر 6093592

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه