Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و به نقل از اسپوتنیک، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا، در واپسین روزهای حضور خود در این جایگاه، باز هم بدون ارائه هرگونه شواهدی، مدعی شد که ممکن است منشاء پیدایش کرونا، با فعالیت های آزمایشگاهی چین مرتبط باشد.

در حالیکه دولت پکن، اوایل هفته گذشته، دسترسی بازرسان سازمان بهداشت جهانی به ووهان را- شهری که همه گیری از آنجا آغاز شد- فراهم کرد؛ پمپئو مدعی شد دولت واشنگتن دلایلی دارد که باور کند برخی از محققان آزمایشگاه ویروس شناسی ووهان، پیش از اعلام رسمی نخستین موارد ابتلا به کووید ۱۹، به آن مبتلا بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حتی از این هم پیشتر رفته و مدعی شد که آزمایشگاه ویروس شناسی شهر ووهان، با وزارت دفاع چین همکاری دارد.

پمپئو همچنین چین را به عدم ارائه اسناد و مدارکی متهم کرد که می تواند به محافظت از جهان در برابر کرونا یا بیماری های مشابه منجر شود.

این ادعاها در حالی مطرح می شود که دولت پکن می گوید اینکه همه گیری از یکی از شهرهای چین آغاز شده به معنای آن نیست که منشاء پیدایش ویروس هم چین بوده است.

پیشتر در پاسخ به اتهامات مشابه، وزارت خارجه چین گفته بود: پمپئو بارها چنین اظهار نظرهایی کرده ولی هرگز مدرکی ارایه نکرده است زیرا اصلاً سندی در اختیار ندارد. اما آنچه دنیا می داند این است که آمریکا در جریان جنگ کره از تسلیحات میکروبی استفاده کرد و چنین کاری را در جنگ ویتنام هم انجام داده است. آمریکا در کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق آزمایشگاه های میکروبی تاسیس کرده اما در مورد عملکرد، نحوه استفاده و امنیت این آزمایشگاه ها سکوت می کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1087582 برچسب‌ها مایک پمپئو کشور چین ایالات متحده آمریکا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مایک پمپئو کشور چین ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۶۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حمزه‌لو در حاشیه برگزاری پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت‌های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی افزود: در حوزه آزمایشگاه‌های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند، که شرکت‌های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.

حمزه‌لو با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد، اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده‌ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه بر اساس طیف سنجی کار می‌کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می‌کند.

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته‌های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می‌کنند.

حمزه‌لو افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.

وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه‌ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش‌های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص‌ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: باید در تمام حوزه‌ها مانند تربیت نیروی انسانی، تأمین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟