Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه واشنگتن پست پیشنهاد شورای شهر واشنگتن را مبنی بر تغییر نام خیابانی به خاشقجی، نمادی مناسب دانست و بر لزوم حمایت از این سیاست تاکید کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم روزنامه « واشنگتن پست» در سرمقاله خود تغییر نام خیابان محل استقرار سفارت عربستان در واشنگتن را به اسم « جمال خاشقجی» روزنامه نگار منتقد سعودی را نمادی مناسب دانست و بر لزوم سیاستی مناسب برای حمایت و پشتیبانی از این اقدام تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

روزنامه مذکور در ادامه نوشت: « محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی زمانی که اراذل و اوباش خود را برای کشتن خاشقجی نویسنده روزنامه واشنگتن پست به استانبول اعزام کرد، در واقع هدف او خاشقجی نبود؛ بلکه حذف حامیان این شخص بود.

این روزنامه به «بروکر بنتو» یکی از اعضای شورای شهر واشنگتن اشاره کرد که قصد دارد پیش نویس قانونی را برای تغییر نام خیابان مقابل سفارت عربستان ، واقع در بین خیابان «نیوهمشایر» به نام جمال خاشقجی ارائه دهد.

جمال خاشقجی روزنامه نگار منتقد سعودی بود که پس از ترک عربستان در « ویرجینیا» اقامت داشت. وی نوشتن مقاله برای روزنامه واشنگتن پست را آغاز کرد و در 2 اکتبر 2018 در کنسولگری عربستان در استانبول به طرز فجیعی کشته شد. وی پیش‌تر در سلسله مقالاتی در روزنامه مذکور در از سیاست‌های عربستان در خصوص محاصره قطر، قطع روابط با کانادا، جنگ علیه یمن و برخورد مقامات سعودی با رسانه‌ها و مدافعان حقوق بشر انتقاد کرده بود.

در مقابل رژیم عربستان سعودی با حمایت « دونالد ترامپ» رئیس جمهور فعلی آمریکا و « مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آمریکا جنایت برنامه ریزی شده علیه خاشقجی را انکار و از پاسخگویی به این جنایت فرار کردند.

عربستان| نگرانی فعالان حقوق بشری از آغاز موج جدید سرکوبگری‌ برای اجرای پروژه جدید« بن سلمان»یمن|شکست حمله گسترده مزدوران عربستان در جنوب مأرب

این روزنامه اعلام کرد که پیشنهاد «بنتو» ناشی از وقایع اخیر ساختمان کنگره است که در آن جمعیت به خبرنگاران حمله کردند. وی در بیانیه‌ای گفت که جمال خاشقجی می‌دانست که با افشای جنایت‌های دولت سعودی، آزادی و زندگی خود را به خطر می‌اندازد.روزنامه نگاران در سراسر جهان و به ویژه آمریکا هر روز با خطراتی روبرو می‌شوند. وقتی روزنامه نگاران مورد حمله قرار می‌گیرند دموکراسی و آزادی کشور ما مورد حمله قرار می‌گیرد، بنابراین ما نباید اجازه چنین کاری را بدهیم.

شبکه تلویزیونی « نباء » وابسته به مخالفان نظام آل سعود بامداد شنبه خبرداد که بروک بینتو طرحی را ارائه داده است که خواستار نامگذاری خیابانی در پایتخت آمریکا به نام جمال خاشقجی با هدف یادآوری قصاص عادلانه برای قاتلان این روزنامه نگار منتقد حکومت عربستان است.

سازمان «دمکراسی هم اکنون برای جهان عرب» که توسط جمال خاشقجی تاسیس شده، از واشنگتن دی سی خواسته است این پیشنهاد را در سال جاری میلادی تصویب کند.

کمیته مشورتی محله، منطقه مقر سفارت عربستان سعودی، پس از قتل خاشقجی با صدور حکمی از شورای پایتخت خواست نام این خیابان تغییر کند، اما در آن زمان این گونه تلاش‌ها ناموفق بود، زیرا قانون محلی نامگذاری اماکن عمومی را به نام افرادی که حداقل دو سال از مرگشان نگذشته باشد ممنوع کرده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار عربستان سعودی خاشقجی گیت اخبار آمریکا اخبار عربستان سعودی خاشقجی گیت جمال خاشقجی واشنگتن پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۷۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است

به گزارش خبرآنلاین، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903142

دیگر خبرها

  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی