Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، درویشعلی حسن زاده پیش از ظهر شنبه در جلسه ساماندهی و نظارت بر واحدهای صنفی عطاری اظهارکرد: به رغم تلاش های شبانه روزی این سازمان و جدیت بازرسان در برخورد با واحدهای صنفی متخلف، باز هم گزارشاتی مبنی بر فعالیت گسترده شبکه های قاچاق کالاها و داروهای غیرمجاز از سراسر استان گلستان به این واحدها می رسد که نگران کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منظور ساماندهی و شفاف سازی فعالیت عطاری ها و با توجه به پیشینه تاریخی و حقوقی این حرفه، دیگر نهادهای نظارتی از جمله دانشگاه علوم پزشکی و معاونت غذا و دارو باید وارد عمل شده و ما را در اجرای دقیق و منظم این طرح، یاری دهند.

حسن زاده گفت: بیشترین تخلفات مشهود واحدهای صنفی عطاری در حوزه سلامت شامل، مداخله در امر پزشکی و تجویز غیرمجاز انواع داروهای شیمیایی، فروش انواع آمفتامین ها، قرص ترامادول و شربت متادون بدون نظر و نسخه پزشک متخصص، داروهای غیرمجاز چاقی و لاغری و تقویتی است.

گفتنی است در این نشست موضوع فعالیت این صنف از جنبه های حقوقی و تاریخی، ورود افراد سودجو و فاقد تخصص کافی در زمینه گیاهان دارویی، جایگاه اجتماعی عطاران، عرضه داروهای بی کیفیت و خطرناک برای سلامتی انسان و عرضه داروهای قاچاق و فاقد مجوز مورد بررسی قرار گرفت و تأکید شد که دوره های آموزشی تخصصی برای این صنف برگزار شود.

کد خبر 5123267

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان صنعت معدن و تجارت گلستان ویروس کرونا شیراز خطبه های نماز جمعه آمار کرونا بوشهر گرگان کرمانشاه شهرکرد شهرستان کرج آلودگی هوا زلزله شیوع کرونا اقامه نماز جمعه دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۹۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز بهداشتی را اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته‌اند، اعلام کرد.

سازمان غذا و دارو فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده "تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز" را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

براساس این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu،شربت گیاهی تری تراپیست(مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان 2 از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام این‌که این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیرمجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد، از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن 66462026 روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • دستگیری عامل توزیع غیر مجاز دارو در فلاورجان
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • توزیع کننده غیر مجاز دارو در فلاورجان دستگیر شد
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد