Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیل رودی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، اظهار داشت: «چهلستون» برنامه‌ای گفت‌وگو محور درباره سواد مالی و تدبیر معیشت و اقتصاد خانواده است که با همکاری آکادمی هوش مالی و رادیو گفت‌وگو تولید می‌شود. هدف این برنامه تلاقی دانش و گفتمان‌سازی نخبگانی است تا با کمک خرد جمعی، ردپای مسائل مالی را در علوم مختلف دنبال کند و با هم‌اندیشی، بستری برای یافتن راه‌حل‌ها فراهم سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نوع تصمیم‌گیری‌ها و انتخاب رویکردهای مالی از عوامل گوناگونی نظیر روان‌شناسی، جامعه‌شناسی، فرهنگ، ادبیات و دین تأثیر می‌پذیرد. 

رودی افزود: درچهلستون، کارشناسان حوزه‌های مختلف را دعوت می‌کنیم تا مباحث سواد مالی از جنبه‌های گوناگون بررسی کنیم. این برنامه آموزش‌محور نیست، بلکه به ریشه‌های سواد مالی می‌پردازد. این شیوه گفت‌وگو به مخاطب برنامه کمک می‌کند بداند رابطه‌اش با پول چگونه شکل گرفته و متأثر از چه عواملی است. در نتیجه، می‌تواند این رابطه را اصلاح کند یا از نو شکل دهد. 

وی با توضیح درباره مفهوم سواد مالی، افزود: سواد مالی، دانش و مهارت درک مفاهیم مالی و بهره‌گیری از این مهارت‌ها برای رفع مشکلات اقتصادی خانواده‌هاست است. این دانش کمک می‌کند مدیر مالی خانواده بتواند مسائل و مشکلات مالی را حل‌وفصل کند. چهلستون نتیجه همکاری دانش و رسانه است و می‌خواهد با زبانی ساده و همه‌فهم گفتمانی دربارۀ سواد مالی به وجود آورد که برای مخاطب مفید باشد.

به گزارش ایرنا، این برنامه که از مرداد ۹۹ آغاز شده است، چهارشنبه‌ها ساعت ۱۰ صبح از رادیو گفت‌وگو موج FM ردیف ۱۰۳.۵ مگاهرتز پخش می‌شود.

تاکنون متخصصانی نظیر سید محمد حسینی؛ وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، امیر هامونی؛ مدیرعامل فرابورس ایران، عبدالکریم خیامی؛ عضو هیئت‌علمی فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام‌صادق‌(ع)، مریم جلالی؛ عضو شورای رده‌بندی سِنی سینما، نصیری؛ معاون پژوهشی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، شوان صدرقاضی؛ پژوهشگر نوآوری دانشگاه سازمان ملل متحد، سیدمحمدحسین سجادی نیری؛ دبیر سابق ستاد فناوری‌های نرم ریاست جمهوری و  علیرضا نبی؛ کارآفرین اجتماعی، برخی از مهمانان برنامه بودند.

برچسب‌ها امیر هامونی بنیاد ملی بازی های رایانه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امیر هامونی بنیاد ملی بازی های رایانه ای امیر هامونی بنیاد ملی بازی های رایانه ای اخبار کنکور سواد مالی گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۰۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در بازدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان از بانک سلول‌های انسانی و جانوری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی ضمن معرفی دستاورد‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، پتانسیل‌های راهبردی و زمینه‌های مختلف همکاری این مرکز ملی در پرورش استعداد‌های دانش آموزان شاغل به تحصیل، پیش از ورود به دانشگاه بحث و بررسی شد.
حسین شاهسوارانی، سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه جوانان و نخبگان سرمایه اصلی کشور و محور تحقق بسیاری از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستند، افزود: استفاده از زیر ساخت و پتانسیل‌ها برای شناسایی و پرورش دانش آموزان و دانشجویان نخبه بعنوان سرمایه‌های آینده کشور با هدف تربیت نیروی انسانی کارامد در حوزه‌های مرتبط علوم زیستی، ژنتیک، زیست فناوری و تبدیل آنها به مدیران جهادی کار آفرین و نوآور یکی از اولویت‌های این مرکز است.
وی با اشاره به ارزش و اهمیت ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور، به عنوان ثروت و گنجینه ملی، همکاری دو مجموعه را فرصتی مناسب برای حضور دانش آموزان نخبه در مرکز دانست.
الهام یاوری، رئیس سمپاد نیز حضور جوانان و نخبگان در عرصه علم و پیشرفت کشور را ضروری دانست و بر گسترش تمرکززدایی فرایند آموزش نیرو‌های انسانی از صرفا شهر‌های بزرگ به سراسر کشور تاکید کرد.
وی از افزایش علاقمندی دانش آموزان سمپادی به حوزه بیوتکنولوژی و ژنتیک اشاره کرد که با توجه به پیشرو بودن مجموعه جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف مانند زیست فناوری، ژنتیک، سلول‌های بنیادی و درمان؛ از زیر ساخت مناسب مرکز ذخایر ژنتیکی ایران برای ورود به این عرصه به منظور استعدادیابی و پرورش دانش آموزان سمپادی خبر داد.

دیگر خبرها

  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین