Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، فرماندار رشت پیش از ظهر امروز در نشست بررسی مشکلات حمل‌ونقل شهری و برون‌شهری شهرستان رشت در سالن اجتماعات فرمانداری رشت با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها اظهار کرد: اگر به ارکان توسعه هر جامعه نگاه کنیم یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها، بحث حمل‌ونقل جاده‌ای و خدمات درون‌شهری و جابجایی مسافر و ترغیب و تشویق مردم به استفاده از خودروهای عمومی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی فتح‌اللهی با بیان اینکه ترغیب و تشویق مردم به استفاده از حمل‌ونقل عمومی در کاهش آلودگی‌ها و رفع مشکلات سیستم امنیتی اعصاب و روان بسیار حائز اهمیت است افزود: هراندازه حمل‌ونقل جاده‌ای در هر جامعه توسعه فراگیر داشته باشد و قابل‌دسترس در تمام نقاط شهری و روستایی باشد می‌تواند به ارائه خدمات بهینه و کاهش هزینه‌های خانواده‌ها تأثیرگذار باشد.

وی با تأکید بر اینکه در کشور ما قیمت خدمات و خودروها تناسب ندارد تصریح کرد: در قبال پرداخت کرایه‌ها، اگر به مباحثی ازجمله قیمت خودرو، استهلاک و ... را ملاک قرار دهیم متوجه می‌شویم که رقم باقی‌مانده برای راننده به نحوی نیست که بتواند طی ۱۰ سال خودرو را مجدد تبدیل به احسن کند.

فرماندار رشت به امنیت مسافر اشاره کرد و گفت: وقتی راننده‌ای به‌واسطه هزینه‌های گزاف قادر نیست پس از مدت‌زمان مشخص، نسبت به نوسازی خودرو اقدام کند به‌یقین خودرو از عمر خدمات‌رسانی خارج‌شده و با کوچک‌ترین اتفاق و تصادفی ممکن است آسیب‌های جدی به راننده و مسافر وارد شود و آمارهایی وجود دارد که در برخی از تصادفات به خاطر فرسودگی خودرو اتفاقات تلخی رقم خورده است.

فتح‌اللهی با اشاره به اینکه بی‌برنامگی در این حوزه می‌تواند شرایط نامطلوب‌تری رقم بزند بیان کرد: فعالیت خودروهایی که از عمر فعالیت خارج‌شده‌اند روی سیما و منظر شهری نیز تأثیرات نامطلوبی دارد و درمجموع این مباحث با تأکیدات بر مسافرت ایمن منافات دارد.

وی با بیان اینکه اخیراً نشستی با مدیرعامل صندوق کارآفرینی کشور با این محوریت برگزارشده است تصریح کرد: در این نشست پیرامون بهره‌مندی از تسهیلات صندوق به‌منظور نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی صحبت‌هایی انجام شد و دراین‌باره با شهرداری رشت نیز مذاکراتی رقم خورده است و اعلام کردیم چنانچه شهرداری به‌طور مستقیم توانایی دریافت این تسهیلات را ندارد، رانندگان تاکسی را به‌منظور بهره‌مندی از این شرایط مهیا شده ترغیب کنند.

فرماندار رشت با اشاره به اینکه ۶ هزار خودرو تاکسی در رشت مشغول فعالیت هستند افزود: عمر بالغ این تاکسی بین ۱۰ الی ۱۵ سال است و با توجه به رطوبت گیلان و بارندگی‌های شدید، این خودروها نسبت به مناطق خشک عمر کمتری دارند.

فتح‌اللهی با بیان اینکه مالکین برخی از تاکسی‌ها فوت کرده‌اند گفت: قصد داریم در قالب تبصره ۱۶ شرایط را به‌منظور بهره‌مندی از این تسهیلات برای سرپرستان خانواده که تاکسی در اختیار دارند مهیا کنیم.

مسافرکشان غیررسمی ساماندهی می‌شوند

فرماندار رشت با اشاره به فعالیت مسافرکشان غیررسمی بیان کرد: اگر بخواهیم این افراد را از رده خارج کنیم یقیناً با مشکلاتی مواجه می‌شویم و باید نسبت به ساماندهی این افراد نیز برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهیم.

فتح‌اللهی با تأکید بر اینکه حوزه تاکسی‌رانی و حمل‌ونقل جاده‌ای نسبت به معرفی افراد به‌منظور دریافت تسهیلات دقت و توجه داشته باشند تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌هایی که وجود دارد حوزه‌های مربوطه نیازمندترین و واجب‌ترین خودروها را به لحاظ شرایط و طول عمر برای دریافت این تسهیلات معرفی کنند و ممکن است عده‌ای از این رانندگان برای دریافت تسهیلات چک نداشته باشند و حاضر به پرداخت سفته نیز نباشند و باید در ابتدا شرایط را برای متقاضیان به‌خوبی تشریح شود و سپس به صندوق معرفی شوند.

وی به پرداخت تسهیلات به خودروهای تاکسی که مالکینش فوت کرده‌اند اشاره کرد و گفت: حوزه‌های مربوطه با شناسایی و معرفی این افراد، زمینه‌های دریافت تسهیلات از صندوق کارآفرینی را برای سرپرستان مهیا کنند.

بی‌سروسامانی ناوگان‌های حمل‌ونقل بین‌شهری

محمدرضا احمدی نیز در این جلسه با تأکید بر تعریف منشور اخلاقی و اجتماعی برای رانندگان تاکسی اظهار کرد: همه ما از شرایط سخت فعالیتی رانندگان تاکسی مطلع هستیم، اما رانندگان باید بدانند که تمامی این تسهیلات و حمایت‌ها را نظام برایشان فراهم می‌کند.

محمدرضا احمدی با انتقاد از اینکه برخی از رانندگان بنگاه تبلیغاتی ضدانقلاب می‌شوند افزود: رانندگان تاکسی به‌واسطه شغلشان با افراد فراوان و مختلفی سروکار دارند و متأسفانه برخی از همین افراد ناخواسته با سخنانی که مطرح می‌کنند به‌عنوان یک بنگاه تبلیغاتی ضد نظام اقدام می‌کنند.

وی با انتقاد از بی‌سروسامانی ناوگان‌های حمل‌ونقل بین‌شهری تصریح کرد: ایستگاه‌های بین‌شهری باید ساماندهی شود و در برخی از موارد شاهد هستیم که شهرداری‌ها به‌واسطه اینکه ناوگانی مابین محدوده خدماتی وجود دارد به عملکرد آن نظارتی ندارند و حتی نرخ کرایه در این ایستگاه‌ها توسط افراد خاصی تعیین می‌شود.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تغییر دائمی برخی از ایستگاه‌های تاکسی گفت: تمامی فعالیت‌ها در این حوزه باید بر اساس چارچوب و منشور مشخص انجام شود.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه حمل ونقل عمومی رشت جامعه رانندگان تاکسی فرماندار رشت فتح اللهی حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۱۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امیر صفی‌خانی اظهار کرد: در اهواز از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، کمتر از ۲۰۰ دستگاه تاکسی نوسازی شد، یکی از دلایل اصلی این مسئله، ارائه نشدن تسهیلات بانکی با سود کم به رانندگان تاکسی بود، با تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته طی ۱۸ ماه اخیر بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به رانندگان تاکسی پرداخت شد.

وی افزود: پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به ۱۳۶ دستگاه تاکسی حاصل همکاری مشترک شهرداری با کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی خوزستان و اجرایی شدن تفاهم‌نامه شهرداری اهواز با بانک ملی است، بیست‌وپنجم اردیبهشت ۷۵ دستگاه تاکسی به تاکسی‌داران تحویل خواهد شد و ۶۱ دستگاه دیگر نیز تا پایان مرداد وارد ناوگان تاکسیرانی اهواز می‌شود.

مدیرعامل سازمان تاکسی‌رانی شهرداری اهواز تصریح کرد: از مجموع ۱۹۵۵ دستگاه تاکسی اهواز ۱۷۰۰ دستگاه فرسوده است که برای نوسازی مابقی تاکسی‌های فرسوده شهر اهواز، با توجه به مبلغ اعلام شده توسط شرکت ایران خودرو برای خرید خودروی تاکسی سورن پلاس (۴۸۶ میلیون تومان)، نیازمند تأمین حداقل ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه هستیم.

صفی‌خانی ادامه داد: صنایع زیادی در اهواز مستقر است و اگر هر صنعت تنها ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه کمک کند، به راحتی می‌توانیم در سال جاری تمام ناوگان تاکسیرانی اهواز را نوسازی کنیم.

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت حمل‌ونقل عمومی و در راستای بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان، ضرورت دارد صنایع در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی همکاری کنند تا نوسازی تاکسی‌ها انجام شود.

دیگر خبرها

  • مسؤولان به وضعیت راه‌های نامطلوب استان بوشهر رسیدگی کنند
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • نرخ کرایه تاکسی‌ در قزوین کاهش یابد
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی است
  • آغاز فروش تاکسی برقی از امروز در تهران | دارندگان تاکسی فرسوده تسهیلات می گیرند
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان اهوازی
  • ثبت نام رانندگان تاکسی برای دریافت خودروهای برقی آغاز شد
  • ثبت‌نام از دارندگان تاکسی فرسوده برای جایگزینی با خودروی برقی
  • آغاز ثبت‌نام تاکسیران‌ها برای دریافت خودروهای برقی
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است