Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین؛ دکتر حسین قناعتی، رییس اتاق فکر ستاد کرونا در کلانشهر تهران در گفتگو با برنامه رادیویی «تهران ما سلامت» در خصوص گذر از مرحله خطر بیماری کرونا گفت: زمانی می‌توان به یقین گفت که از خطر بیماری کرونا عبور کردیم که ویروس کاملا محاصره شده و فرصت انتقال نداشته باشد. این یقین در دو صورت اتفاق خواهد افتاد؛ زمانی که تقریبا همه و نزدیک به 70 درصد از مردم به این ویروس مبتلا شده باشند که این در حالی است که از جمعیت 80 میلیونی، فقط 8-7 میلیون به این ویروس مبتلا شده‌اند و یا زمانی که قرنطینه مناسب و یا فاصله گذاری هوشمند مانند طرح شهید سلیمانی که اجرا شد، تاثیرگذاری قابل توجهی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: مساله حائز اهمیت در خصوص بیماری کرونا «قدرت سرایت» آن است و راه حل مقابله با آن نیز قطع زنجیره انتقال آن با رعایت پروتکل‌های بهداشتی است. 

دکتر قناعتی در خصوص بازگشایی مدارس و تالارها گفت: در این همه گیری باید دو مساله سلامت و اقتصاد مردم را مورد نظر داشته باشیم. در بعضی از موارد با کاهش مرگ و میرها وضعیت عادی تلقی می‌شود اما خوشبختانه در همین بین تجربه مردم و مسئولین از مقابله با بیماری کرونا افزایش یافته است. از نظر شخصی و علمی، با عادی انگاری و بازگشایی مدارس و تالارها به شدت مخالف هستم به دلیل اینکه محاسبات نشان می‌دهد ویروس هنوز فرصت کافی برای سرایت را دارد و کوچکترین اهمالی آن را به شرایط اولیه بازمی‌گرداند. 

رییس اتاق فکر ستاد کرونای کلانشهر تهران همچنین درباره خبرهایی درباره مرگ گروهی از مردم اروپا در پی تزریق واکسن کرونا گفت: زمانی که این اخبار را می‌شنویم باید با نگاه علمی آن را تحلیل کنیم. تولید واکسن در سه مرحله انجام می‌گیرد. مرحله اول ایمنی سنجی است که بسیاری از شرکت‌های سازنده واکسن آن را پشت سر گذاشته‌اند و به منظور بررسی واکنش آلرژیک و میزان مرگ و میر است. مرحله دوم کارایی واکسن است که بررسی می‌کند با تزریق واکسن آیا پادتن در بدن تولید می‌شود و مرحله سوم اثربخشی واکسن است که تا به امروز شرکتی موفق به پشت سر گذاشتن آن نشده است. 

قناعتی ادامه داد: عوارض درازمدت دارو باید سال‌ها طول بکشد که قابل تایید باشد. واکسن در حجم بالا تولید می‌شود و به دلیل اینکه با شرایط اورژانسی و همه گیری قرار داریم باید خطر ویروس را به هر قیمتی کم کنیم پس شنیدن اخباری با این مضممون چندان هم دور از ذهن نیست. ویروس کرونا نه تنها سیستم درمانی کشورها را مختل کرده بلکه در بعضی کشورها 44-43 درصد مردم بیکار شده‌اند و به اقتصاد ضربه‌ای مهلک وارد کرده است.

وی در پایان از همه مردم درخواست کرد تا با شرکت نکردن در میهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به مقابله با این ویروس کمک کنند. 

کد خبر 579620 برچسب‌ها كروناويروس ستاد ملی مقابله با کرونا كرونا در ايران واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس ستاد ملی مقابله با کرونا كرونا در ايران واکسن بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۴۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است

به گزارش جام جم آنلاین، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه میلیاردها دلار خسارت در نوار غزه به جا گذاشته است.

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روزچهارشنبه اذعان کرد: میزان ویرانی‌های غزه در نتیجه حملات اسرائیل، بیشتر ازویرانی های جنگ جهانی دوم است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: جنگ در غزه ۱۹ میلیارد دلار به این منطقه خسارت زده است.

بورل تاکید کرد که بیش از ۶۰ درصد زیرساخت‌ها آسیب دیده و ۳۵ درصد زیر ساخت‌های غزه به طور کامل تخریب شده اند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیروز هم اذعان کرد که رژیم صهیونیستی قطعنامه شورای امنیت در خصوص کمک رسانی به نوار غزه را زیر پا گذاشته است.

دیگر خبرها

  • ماجرای رفاقت فرهاد مجیدی و خسرو حیدی؛ در ماجرای درگیری او دخالتی نکردم!
  • در ماجرای مجیدی و سعادتمند در گود نبودم
  • بورل: تخریب شهر‌های غزه از تخریب شهر‌های آلمان در جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • اظهارات سرلشکر جعفری در مورد ماجرای تذکر رهبر انقلاب درباره نحوه اجرای طرح نور
  • بورل: به همکاری با آنروا ادامه می دهیم
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا