Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حقانی گفت: آیا نظافت شهر هم به تحریم‌ها مربوط است؟ نظافت شهر را حتی اگر ابزار‌های مکانیکی را هم نداشته باشیم با ابزار‌های سنتی که سال‌ها مورد استفاده بوده می‌توان عملیاتی کرد؛ بنابراین مدیریت نقش اصلی را در ساماندهی این موضوعات ایفا می‌کند. محمد حقانی عضو سابق شورای اسلامی شهر تهران درباره چرایی افزایش مصرف برق در فصل سرد سال که باید شاهد کاهش مصرف برق باشیم به میزان گفت: دلیل این امر این است که امروز تولید برق ما کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع نیروگاه‌های ما در شرایط کنونی نمی‌توانند آن طور که انتظار می‌رود برق تولید کنند. امروز این گمانه مطرح می‌شود که بخشی از آلودگی هوا مربوط به سوخت مازوتی است که به جای سوخت گاز در نیروگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.   وی با بیان اینکه به نظر من هم این مساله واقعیت دارد افزود: چون بسیاری از شهر‌های کوچک ما هم امروز در یک آلودگی مطلقی به سر می‌برند و تمام استاندارد‌های زیست محیطی پشت سر گذاشته شده است. امروز همه خدماتی نظیر آب، برق و گاز به شکلی سلسله وار به هم وصل هستند. هر فردی که از گاز برای سیستم گرمایش خانه اش استفاده می‌کند یا از برق برای مصارف دیگری بهره می‌برد این‌ها همه با هم در ارتباط است. همچنان که گفته می‌شود یک کشور به تنهایی نمی‌تواند به حیاتش ادامه دهد و اگر حتی صاحب منابع و اندوخته‌هایی هم باشد باز به تنهایی نمی‌تواند امورش را اداره کند؛ بنابراین تنها راهی که داریم این است که رعایت کنیم و امیدوار باشیم گشایش‌ها حاصل شود و آن مقاومتی که مورد نظر نظام و مردم است ادامه پیدا کند تا به فرجام نیک برسیم.
عضو سابق شورای شهر تهران درباره تاثیری که عدم بازسازی و نوسازی نیروگاه‌ها و کارخانجات بر معضلی نظیر خاموشی برق شهری دارد گفت: امروز در هر زمینه‌ای با توجه به پیشرفت علم و فناوری که تنها تولید یک کشور نیست باید با سیاستگذاری‌های اصولی کار را پیش برد. ما شاهدیم کشور‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را برای توسعه اهدافشان صرف می‌کنند و البته توفیقاتی هم دارند. اما اگر مثلا امریکا و روسیه و انگلیس واکسن کرونا را تولید کرده اند ما هم با شرایط ملایم تری در تدارک تهیه و تولید واکسن هستیم. ما که خودمان حداقل در سطح منطقه جزو کشور‌های سرآمد هستیم باید همیشه در همه زمینه‌ها دنبال به روز شدن باشیم. از همین رو ضرورت دارد از نوسازی کارخانه‌ها تا بازسازی نیروگاه‌ها را در دستور کار داشته باشیم.   بیشتر بخوانید: ماجرای قطعی‌های اخیر برق/ برق کشور در شرایط پایدار است   وی ادامه داد: باید در نظر بگیریم آن نیروگاهی که چهل یا پنجاه سال پیش ایجاد شده با شرایط زمانی و علم و فناوری آن دوره راه اندازی شده است؛ بنابراین با توجه به اینکه امروز موارد زیادی دچار تغییر و تحول شده این یک نیاز ضروری است که نیروگاه‌های ما هم نوسازی شوند. ما در مساله شبکه آب هم همین نیاز را داریم. مثالی هم که می‌شود در این مورد مطرح کرد این است که در شبکه آبرسانی شهری در زمانی که من در شورای شهر دوره چهارم بودم این را به خاطر دارم عددی بیش از یک سوم آب تصفیه شده شهر از لوله‌ها هدر می‌رفت و وارد سطح زمین می‌شد. علت این مساله هم عدم نوسازی شبکه آبرسانی شهری بود.
حقانی در خصوص نقش و عاملیتی که سیاستگذاری‌های صحیح در غلبه بر معضلاتی نظیر اختلال در برق رسانی می‌توانند داشته باشند گفت: امروزه در دنیا مدیریت حرف اول را می‌زند. ما ممکن است پزشکان و مهندسان بسیار خوبی داشته باشیم، اما اگر نتوانیم تدبیر و مدیریت لازم برای ساماندهی این نیرو‌ها را به کار ببندیم راه به جایی نخواهیم برد. این درواقع ملاحظه‌ای است که شخص مقام معظم رهبری دارند. مثالی که باید در این مورد بزنم این است که مثلا آیا نظافت شهر هم به تحریم‌ها مربوط است؟ نظافت شهر را حتی اگر ابزار‌های مکانیکی را هم نداشته باشیم با ابزار‌های سنتی که سال‌ها مورد استفاده بوده می‌توان عملیاتی کرد؛ بنابراین مدیریت نقش اصلی را در ساماندهی این موضوعات ایفا می‌کند.   حقانی خاطرنشان کرد: بار‌ها حضرت امام به مساله تخصص و تعهد پرداخته بودند و تاکید ایشان این بود که در هر کاری داشتن تخصص و تعهد هر دو ضروری است. وقتی فردی دچار بیماری می‌شود به پزشک مراجعه می‌کند و همه هم تلاش دارند تا پزشک حاذق‌تر و صاحب تخصص بالاتری را پیدا کنند. چرا چنین مساله‌ای را به زمینه‌های دیگر و به همه بخش‌های مدیریتی تسری نمی‌دهیم؟ باید بپذیریم امروز شرط اول برای پیشرفت و توسعه داشتن مدیریت است. اما متاسفانه ما به راحت خوری عادت کرده ایم.   انتهای پیام/ برچسب ها: محمد حقانی سیاستگذاری مدیریتی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمد حقانی سیاستگذاری مدیریتی نیروگاه ها نظافت شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۶۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند

آفتاب‌‌نیوز :

فرشاد مؤمنی، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن هشدار نسبت به وضعیت صندوق‌های بازنشستگی کشور با بیان اینکه اگر شیوه‌های فعلی اصلاح نشوند، چالش‌های بزرگتری در راه هستند، گفت: «در نظام تصمیم‌گیری ما افرادی هستند که شخصاً آدم‌های محترمی هستند، اما صلاحیت تخصصی در زمینه اقتصاد توسعه ندارند. آن‌ها با مافیای رسانه‌ای شان از ضعف اندیشه‌ای افراد کارشناس استفاده می‌کنند و می‌گویند ما را با کشور‌های صنعتی مقایسه می‌کنند و می‌گویند آن‌ها هم اصلاحات پارامتریک و افزایش سن بازنشستگی هم دارند. ولی نمی‌گویند نرخ مشارکت نیروی کار در آن کشور‌ها بین ۷۰ تا ۸۰ درصد است.»

فرشاد مؤمنی گفت: «مرکز آمار گزارشی منتشر کرده و می‌گوید از کل جمعیت فقیر ایران ۸۹ درصد شان شاغلین سابق و لاحق هستند، این عدد تکان‌دهنده است! یعنی بیکار نیستند، ولی شغل‌هایی دارند که از نظر بازدهی درآمدی، قادر به تکافوی حداقل نیاز‌های اساسی‌شان نیست.»

اگر شما از کلام پیامبر می‌فهمید که فقر از هر دری که وارد می‌شود ایمان از آن در خارج می‌شود، ماجرای تحمیل ایمان با زور را کنار بگذارید و ریشه‌های اصلی مساله را بفهمید!

بیش از ۵ سال است که می‌گوییم که گزارش‌های رسمی که منتشر شده حکایت از این دارد که به سوی یک روند قهقرایی به سمت فقر دائما رو به افزایش و عقب ماندگی دائما رو به افزایش حرکت می‌کنیم. شاخص‌های بهره وری کل عوامل تولید و روند‌ها و شاخص پیچیدگی اقتصادی و رابطه مبادله، از ناتوانی فزاینده سیستمی برای مواجهه خردورزانه و موثر با مساله فقر حکایت می‌کند.

منبع: سایت جماران

دیگر خبرها

  • بخشش عجیب‌ در خوزستان؛ مقتول، قاتلش را بخشید
  • عجیب‌ترین بخشش در خوزستان: مقتول دستور بخشش قاتلش را داد
  • مقام سابق موساد: ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد
  • ادعاهای مقام سابق موساد درباره جزئیات شبکه مالی مخفی ایران | ماجرای عجیب یک شرکت انگلیسی | ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد!
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
  • ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند
  • روایت مقام سابق موساد از «زیرساخت باور نکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران»
  • عکس‌| مربی سابق پرسپولیس و تیم ملی در تراکتور