Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، مراسم عزاداری شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور خانواده شهید حاج‌قاسم سلیمانی، سخنرانی حجت‌الاسلام ناصر رفیعی و مداحی حاج مهدی منصوری در بیت‌الزهراء کرمان برگزار شد.
 
حجت‌الاسلام ناصر رفیعی استاد حوزه و دانشگاه در این آیین با بیان اینکه ایمان شامل عمل، گفتار و عمل است، اظهار داشت: یکی از دلایل سستی جوانان در عبادات سستی در اعتقادات آنهاست، اعتقادات مثل درخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه الان روی  تبلیغات مسیحیت، زرتشت، وهابیت و بهایی‌ها خیلی کار می‌کنند، عنوان کرد: راه جلوگیری از انحرافات این است که اعتقادات آنها را قوی کنیم، دانشگاه‌ها، کلاس‌های معارف و .. جوابگو نبوده و باید باورها درست شود.
 
رفیعی اظهار کرد:  زهرای مرضیه (س) نخستین نقش ایشان بعد از پیغمبر اکرم(ص) اصلاح باورها بود، در مسجد ایستاد و گفت، کسی که می‌خواهد، هدایت کند باید هدایت شده باشد و هدایت‌گر باید هدایت شده باشد، ایشان احساس کرد بعد از رحلت پیامبر (ص) باور مردم دچار مشکل شده و باور جامعه به سمت انتصاب امام رفته در صورتی که باور صحیح جامعه انتخاب امام است.
 
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه به 10 اصلاح نیاز داریم، بیان داشت: اولین اصلاح، باورها است و باید روز قیامت، حجت داشته باشیم و دلیل داشته باشیم نه اینکه کشور و اجداد و حکومت گفت، امروز به گفتمان‌های باورساز و اصلاح‌گر باور اعتقادات مردم نیاز داریم.
 
وی با بیان اینکه دومین اصلاحی که خیلی مهم است اصلاح رفتارها است از جمله اسراف، سوء ظن که باید اصلاح شود، افزود: اصلاح ذات‌البین است که 23 آیه در قرآن کریم مربوط به صله رحم است و بعد از توحید خداوند می‌گوید صله رحم که نیاز به بحث مفصل دارد، پیوند و صلح دادن بین دو نفر ثواب فراوانی دارد.
 
رفیعی اکرام یتیم، عیادت مریض، تشییع جنازه، آب دادن به حاجیان را مهم برشمرد و بیان کرد: یکی از ویژگی‌های سردار سلیمانی این بود که با همه رفیق بود، ولی فقیه خط قرمز ایشان بود و نسبت به ایشان حساسیت ویژه داشت.
 
استاد حوزه و دانشگاه اصلاح درون را پنجمین اصلاح دانست و عنوان داشت: ریشه بسیاری از رفتارهای بیرونی نواقص درونی است، اصلاح مالی نیز مهم است و حرام در آن نباشد خمس و زکات آن پرداخت شود.
 
رفیعی با اشاره به اینکه جامعه نیز باید اصلاح شود، افزود: اصلاح حکومت، اصلاح نظامی، اصلاح ساختار سیاسی از دیگر شاخه‌های اصلاح است و ما نیاز داریم که در زندگی‌مان همیشه دنبال اصلاح باشیم.
 
وی خاطرنشان کرد: اصلاح یک واژه قرآنی است و انبیاء هم دنبال آن هستند و به ما هم دستور داده شده که دنبال اصلاح برویم و به معنی خرابی را از بین بردن است نه خرابی ایجاد کردن، اصلاح معیار دارد و معیار آن قرآن و رفتار معصوم است.
 
استاد حوزه و دانشگاه گفت: زهرای مرضیه (س) به دنبال اصلاح جامعه بود و می‌خواست بگوید، تفکری که در جامعه بعد از رحلت پیامبر (ص) حاکم است غلط است و می‌خواست مخالفتش را اعلام کند و موفق شد.





 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: استاد حوزه و دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۶۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعار دهه کرامت ۱۴۰۳ «با شما سربلندیم» اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سیداحمد مشرف معاون فرهنگی آستان مقدس حضرت معصومه (س) امروز در نشست دهه کرامت که در سالن جلسات آستان مقدس حضرت معصومه (س) برگزار شد، گفت: هر ساله دهه کرامت با یک شعار محوری و عناوین مشخصی اعلام می‌شود و شعار امسال «با شما سربلندیم» است.

وی با اشاره به اینکه شعار محوری دهه کرامت امسال عبارت «با شما سربلندیم» است، عنوان کرد: برای سایر روزهای دهه کرامت نیز عناوینی ازجمله «حضرت فاطمه معصومه (س)، بهترین دختر دنیا، الگوی عفاف و حجاب»، «زیست عفیفانه به دست بانوی کرامت و مهربانی»، «شهر مقدس قم حرم اهل بیت (ع)، خواستگاه انقلاب اسلامی» انتخاب شده اند.

مشرف ادامه داد: «خدمت کریمانه، مشارکت مردمی، اقتدار مردمی»، «امامزادگان پرچم داران جهاد تبیین و معرفت افزایی»، «امین ولایت، عزیز برادر»، «مساجد تراز اسلامی، خواستگاه والدین ولایی، شهیدان خدایی»، «مبارزه با ظالم، دفاع از مظلوم، زمینه‌ساز ظهور منجی»، «ماه امید، نشاط معنوی، زیارت عارفانه» و «خاندان موسی بن جعفر (ع)، الگوی خانواده ایمانی» از دیگر عناوین انتخاب شده برای روزهای دهه کرامت هستند.

معاون فرهنگی آستان مقدس حضرت معصومه (س) با بیان اینکه جشن‌های ویژه دهه کرامت از ۲۰ اردیبهشت در قم آغاز خواهد شد، تصریح کرد: تلاش کرده‌ایم محوریت این جشن‌ها دختران و بانوان باشند.

کد خبر 6091952 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • تصاویری از رهبر انقلاب در خلیج فارس
  • شعار دهه کرامت ۱۴۰۳ «با شما سربلندیم» اعلام شد
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • آیت‌الله مکارم خطاب به سردار رادان: درمورد «طرح نور» سست نشوید و محکم ادامه دهید
  • حضور وزیر ورزش و جوانان در مراسم نخستین سالگرد درگذشت صفارزاده