Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرسول دریایی شامگاه شنبه به همراه معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات ایران در بازدید از ظرفیت های شیلاتی و  صید و صیادی غرب هرمزگان اظهاداشت: افزون بر یک سوم موج شکن های مردمی استان در بندرلنگه قرار دارد.
وی ادامه داد: موج شکن های مردمی نقش مهمی در افزایش ایمنی، ارتقای توان دریاروی، توسعه صیادی دارد که تداوم استفاده از این ظرفیت نیازمند توجه بهره برداران به رفع نواقص و رونق موج شکن ها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل شیلات هرمزگان افزود: این موج شکن ها پس از رفع مشکلات و تعارضات توسط اداره کل بنادر و دریانوردی استان به اداره کل شیلات هرمزگان تحویل می شود.
دریایی در بازدید از بندر صیادی دیوان نیز گفت: این بندر صیادی با بهره گیری از ۳۰ فروند شناور صیادی، از تعاونی های پیشرو در ورود و سرمایه گذاری پرورش ماهی دریایی در قفس است.
وی همچنین در حاشیه بازدید از بندر صیادی کنگ و پس از دیدار چهره به چهره با صیادان این بندر صیادی از مجموعه فعالیت های انجام شده توسط مدیریت بندر صیادی کنگ اعلام رضایت کرد و افزود: در بحث لایروبی بندر صیادی کنگ نیز، مدیریت بهره بردار با جدیت بیشتری ورود کند.
دریایی در بازدید از پارکینگ قایق‌های صیادی و تجهیزات صیادی بندر کنگ نیز گفت: این بندر صیادی با بهره مندی۲۸۰ فروند شناور صیادی و بیش از ۲ هزار نفر صیاد سهم قابل توجه ایی در صید و صیادی استان هرمزگان دارد و با تلاش و پیگیری های انجام شده نیز بی شک شاهد اقدامات خوبی در برخورد با صید غیر مجاز خواهیم بود.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات ایران نیز در این بازدیدها بر صید اصولی پایدار و مسئولانه، اهمیت حفظ ذخایر آبزیان، سرعت بخشی در روند آغاز به کار پیمانکاران طرف قرارداد توسعه دهنده این بنادر صیادی، توسعه فضای سبز بنادر و مناسب سازی فضای بنادر صیادی،ارتقای زیر ساخت های ایمنی بنادر، پیگیری پرداخت به موقع عوارض و به روز شدن تعرفه های بندری تاکید کرد.
سید پرویز محبی تصریح کرد: با توجه به تلاش های در حال انجام، بی شک در آینده ای نزدیک شاهد این خواهیم بود که غرب استان هرمزگان به نمادی درخشان از شیلات و فعالیت های شیلاتی در حوزه صید و صیادی تبدیل شود
معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران به همراه مدیرکل شیلات هرمزگان و معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات این استان در سفر به غرب استان از موج شکن مردمی شناس، کارخانه در حال احداث تولید تن ماهی با ظرفیت تولید حدود روزانه ۲۰ تن و همچنین طرح پایلوت پرورش میگو متراکم با استفاده ازالگوهای کشورهای آسیای شرقی نیز بازدید کردند.
استان هرمزگان با ۲۲ بندر صیادی و صید سالانه افزون بر ۲۷۰ هزار تن انواع آبزی، ۳۰ درصد بنادر صیادی و ۳۶ درصد صید انواع آبزیان کشور را به خود اختصاص داده است که این آمارها نشان از جایگاه و اهمیت فعالیت‌های شیلاتی این استان در کشور دارد.

برچسب‌ها هرمزگان بندر كنگ سازمان شیلات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هرمزگان بندر كنگ سازمان شیلات ایران هرمزگان بندر كنگ سازمان شیلات ایران اخبار کنکور معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات ایران بندر صیادی موج شکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۶۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد

عادل شهرزاد روز شنبه در حاشیه بازگشت هیات اعزامی تجاری و اقتصادی استان هرمزگان از چین، با اشاره به ماموریت‌های استان در اقتصاد دریامحور، بیان کرد: بر آن هستیم که ساخت‌های اقتصاد دریا محور در استان را از طریق توسعه همکاری‌های اقتصادی تقویت کنیم و با الگوگیری از بندر بزرگ جهان به اصلاح فرآیندها در ترخیص کالاها از بنادر و گمرکات بپردازیم تا معطلی و دپوی کالاها در بنادر به حداقل برسد.

وی با اشاره به دستاوردهای هیات هرمزگانی در سفر به چین بیان کرد: دستاورد این سفر آشنایی با تکنولوژی‌های روز دنیا، شناخت بازارهای صادراتی، شناخت خدمات فنی مهندسی و مشاوره‌ای و همچنین آشنایی با حقوق تجارت بین الملل بود.

معاون استاندار هرمزگان اظهار کرد: این سفر در قالب پنج گروه ۳۶ نفره انجام شد و گروه‌های اعزامی از ۲ نمایشگاه بین المللی شامل نمایشگاه‌ صنعت لاستیک و پلاستیک و نمایشگاه صنعت شیشه و سیلیس بازدید کردند و با فرآیندهای مختلف آشنا شدند.

وی با اشاره به راه‌اندازی سرکنسولگری جمهوری خلق چین در بندرعباس، عنوان‌کرد: با توجه‌ به‌ اینکه سرکنسولگری ایران نیز در شانگهای فعال است درنظر داریم مراودات اقتصادی را میان ۲ کشور ایران و چین تقویت کنیم؛ از این رو دیدار مفصلی با سرکنسول ایران در شانگهای انجام و ظرفیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری استان هرمزگان برای جذب سرمایه‌گذاران چینی تشریح شد.

شهرزاد در پایان با اشاره به توسعه کارخانه سیمان بندرخمیر و تلاش برای جذب سرمایه‌گذاران چینی دراین طرح، خاطرنشان‌کرد: کسب دانش و افزایش تعاملات هیأت‌های تجاری در سفرها و بازدیدها مسیر رونق بخشی به تجارت و سرمایه‌گذاری را فراهم‌تر می کند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای «تملیکی» و «توقیفی» بهتر شده است
  • استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • کشف احشام قاچاق در بندرلنگه
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد