Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، با بیان اینکه حضرت زهرا (س) تربیت شده مکتب نبوی است، اظهار کرد: دخت نبی مکرم اسلام (ص) بهترین الگو برای زنان در جامعه اسلامی است که توجه به سیره این بانوی بزرگوار، سعادت دنیا و آخرت را به همراه دارد.

وی با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ فاطمی در جامعه، گفت: اشاعه فرهنگ فاطمی زمینه ساز گسترش و تبلیغ ارزش‌های دینی است و سازمان تبلیغات اسلامی در این زمینه رسالت خطیری بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، اولین راه شناخت حضرت زهرا (س) را بررسی ابعاد زندگانی آن حضرت عنوان کرد و افزود: اگر می‌خواهیم گره از مشکلات جامعه در زمینه‌های سیاست، فرهنگ، تربیت دینی، آموزش مباحث اخلاقی و مذهبی بگشاییم بایستی با مطالعه زندگی بانوی بزرگوار اسلام، راه سعادت و سلامت جامعه را شناخته و در آن مسیر گام برداریم.

حجت‌الاسلام جعفرزاده ادامه داد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، روز به روز، نور اسلام و معنویت فاطمه زهرا (س) در جهان آشکارتر و ارزش و جایگاه وجودی بانوی بزرگوار به‌عنوان بهترین الگوی زنان جهان متجلی‌تر می‌شود.

وی گرامی داشت ایام فاطمیه را بهترین فرصت برای ترویج فرهنگ فاطمی عنوان کرد و گفت: فاطمه زهرا (س) سر منشأ عالم هستی است و شناساندن ابعاد شخصیتی آن بانوی بزرگوار، عامل مؤثری در ترویج حسنات در جامعه است لذا در تمام ایام سال مخصوصاً ایام فاطمیه باید با روش‌های مختلفی اعم از اجرای برنامه‌های فرهنگی، کمک‌های مومنانه، فضاسازی تبلیغی، انتشار پیام‌های تربیتی از رفتار فاطمی، سیره بانوی بزرگوار جهان اسلام را به همگان معرفی کرد.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل به نحوه اجرای برنامه‌های سالروز شهادت حضرت زهرا (س) با توجه به شرایط کرونایی اشاره کرد و گفت: با توجه به لزوم تبعیت از مصوبات ستاد مقابله با کرونا، برای پیشگیری از شیوع این ویروس، در ایام شهادت جانسوز ام ابیها حضرت فاطمه (س)، همه هیئات مذهبی، مادحین و محبان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در استان اردبیل در برپایی مراسم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده با بیان اینکه هیئات مذهبی همواره از پیشگامان رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند، اظهار کرد: هیئات مذهبی ضمن اهتمام جدی به رعایت حداکثری و کامل دستورالعمل‌های بهداشتی در ایام فاطمیه، حتی المقدور مراسم و مجالس این ایام را به صورت محدود و منطبق با شیوه نامه‌های مصوب ستاد ملی کرونا اقامه شده و از راه اندازی دسته‌های عزاداری، برپایی ایستگاه‌های صلواتی و سایر اجتماعات خودداری می‌کنند و برنامه‌ها عموماً در قالب سخنرانی و مداحی از طریق فضای مجازی منتشر می‌شود.

کد خبر 5123839

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری اردبیل ایام فاطمیه شهادت حضرت زهرا س ویروس کرونا شیراز آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه شهرکرد گرگان بوشهر شهرستان کرج شیوع کرونا عکس استانها آلودگی هوا ایام فاطمیه آتش سوزی بانوی بزرگوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۷۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تاثیر پیشرفت‌ها در زمینه بهداشت و اصول پیشگیری از بیماری‌ها در افزایش امید به زندگی، گفت: فرهنگ و پذیرش جوامع، زمینه اجتماعی را برای اصلاح شرایط زندگی و تغییر رفتارهای بهداشتی در خانواده‌ها فراهم می‌کند.

پژمان بختیاری‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری هفته سلامت و نام‌گذاری پنجمین روز این هفته با عنوان سلامت خانواده و فرهنگ سلامت اظهار کرد: در چند دهه اخیر، به دلیل تغییر و تحولات اساسی و فراگیر در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی- امنیتی، اقتصادی و فناوری در مقیاس منطقه‌ای و جهانی، نقش ممتاز و تعیین‌کننده فرهنگ به ویژه فرهنگ‌های ملی و منطقه‌ای در عرصه‌های ملی، بین‌المللی و جهانی نمایان‌تر شده است.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران، به عنوان نقطه عطف تحولات معنوی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی قرن بیستم از ظرفیت‌ها و توانایی‌های بالفعل و بالقوه عظیمی در این حوزه برخوردار است و پیشرفت و تعالی همه‌جانبه کشور، مستلزم بهره‌گیری مؤثر و هوشمندانه از آن در سطح ملی و مناسبات و تعاملات منطقه‌ای و جهانی است. در حقیقت، فرهنگ به معنای اخص آن، از مختصات ذاتی، مزیت‌های راهبردی، انحصاری و سرنوشت‌ساز کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران است که همواره مورد تأکید معمار کبیر انقلاب اسلامی امام (ره) و مقام معظم رهبری بوده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: فرهنگ، نظام‌واره و کلیتی واحد و شامل «عقاید و باورهای اساسی، ارزش‌ها، آداب، الگوهای رفتاری ریشه‌دار و دیرپا، نمادها و مصنوعات» در سطح محلی، ملی، عمومی و حرفه‌ای است. فرهنگ به مثابه «روح جامعه» به زندگی فردی و اجتماعی انسان معنا و هویت می‌بخشد و شکل‌دهنده و اثرگذار بر ذهنیت و گرایش‌های افراد و جامعه و تعیین‌کننده رفتار عمومی است.

وی افزود: فرهنگ، جهت‌بخش جامعه و نظام‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است و نقش و تأثیر قابل توجهی در ارتقای سلامت افراد در سه سطح سیاست‌گذاری و ارائه‌دهندگان خدمات سلامت و مردم به عنوان گیرندگان خدمات سلامت ایفا می‌کند.

بختیاری‌نیا عنوان کرد: فرهنگ، مجموعه‌ای از رهنمودها یا فرمول‌ها برای زندگی در جهان را به ما ارائه می‌دهد و فرهنگ‌های اجتماعی افراد را با اعتقادات، ارزش‌ها و عادت‌های خاصی پرورش می‌دهند. فرهنگ، واسطه‌ای است که مردم به عنوان تسهیلگر روابط اجتماعی برای برقراری ارتباط از آن استفاده می‌کنند.

وی افزود: تأثیر متقابل فرهنگ و سلامتی بسیار پیچیده است و مستلزم در نظر گرفتن مجموعه‌ای از دلایل، تجربه‌ها، تجلیات و روش‌های پیشگیری و درمان برای انبوهی از مشکلات انسانی است با این حال اگرچه تنوع فرهنگی به ویژه در رابطه با سلامتی در ظاهر جذاب و فریبنده است، به همان اندازه می‌تواند تفاوت‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بین مردم را نیز پنهان کند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ارتقای فرهنگ سلامت در مردم با هدف آگاه‌سازی مردم از حقوق و مسئولیت‌های اجتماعی خود و استفاده از ظرفیت محیط‌های ارائه مراقبت‌های سلامت برای رشد معنویت و اخلاق اسلامی در جامعه، تحقق رویکرد سلامت همه‌جانبه و انسان سالم در همه قوانین، سیاست‌های اجرایی و مقررات با رعایت اولویت پیشگیری بر درمان و...، افزایش آگاهی، مسئولیت‌پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تأمین، حفظ و ارتقای سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها و سازمان‌های فرهنگی، آموزشی و رسانه‌های کشور و...، تربیت انسان‌های سالم، باانگیزه، شاداب، متدین، وطن‌دوست، جمع‌گرا، نظم‌پذیر و قانون‌گرا انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین ارتقای فرهنگ سلامت مردم برای ارتقای امید به زندگی، تامین سلامت و تغذیه سالم جمعیت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و...، افزایش آگاهی و میزان سواد سلامت جامعه در راستای افزایش پیش‌گیری، خودمراقبتی فعال و اصلاح سبک زندگی و ارتقای عادلانه سلامت در کشور با استفاده بهینه از مشارکت آگاهانه و مسئولیت مردم و توسعه همکاری‌های بین بخشی انجام می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: در طول قرن گذشته علل اصلی مرگ در بسیاری از کشورها به طرز چشمگیری از بیماری‌های عفونی به بیماری‌های مزمن تغییر کرده است. اگرچه نوآوری‌های بیوتکنولوژیک نقش مؤثری در درمان بیماری‌ها داشته‌اند اما پیشرفت‌ها در زمینه بهداشت و اصول پیشگیری از بیماری‌ها نیز نقش انکارناپذیری در افزایش امید به زندگی داشته و منجر به طولانی‌تر شدن متوسط امید به زندگی شده است.

بختیاری‌نیا عنوان کرد: عوامل مختلف شامل بهبود شرایط زندگی، کاهش سوء تغذیه، بهبود وضعیت بهداشتی غذا و آب، اصلاح سیستم‌های دفع فاضلاب و ... با سهم نسبی خود می‌توانند به عنوان مؤلفه‌های بیولوژیک در کنار نوآوری‌های بیوتکنولوژیک بر طول عمر تأثیرگذار باشند. مداخلات پیشگیرانه غالبا در شرایط زندگی و رفتار افراد تأثیرگذار است. در نتیجه فرهنگ و پذیرش جوامع، زمینه اجتماعی را برای اصلاح شرایط زندگی و تغییر رفتارهای بهداشتی در خانواده‌ها فراهم می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از راویان فعال روحانی موسسه فرهنگی روایت سیره شهدا
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها برگزار شد
  • همایش جمعیت خدمت‌رسانی فاطمی‌ها در قم برگزار شد
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • قانون عفاف و حجاب قانونی و شرعی است که باید همه به آن پایبند باشند
  • پرچم گنبد حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) تعویض شد
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)