Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها - استاندار فارس ورود مداحان به چارچوب‌هایی سیاسی و جناحی را افول کار آنها دانست و گفت: مداحان باید چتری برای همه مردم باشند؛ بنابراین ورود به مباحث جناحی در دامنه فراگیری و اثرگذاری آنها موثر است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس عنایت‌الله رحیمی در دیدار با اعضا کانون مداحان و شاعران آیینی استان فارس  اظهار داشت: از گذشته‌های دور تاکنون مداحی به عنوان  یکی از تاثیرگذارترین مباحث در ذهن ما نقش بسته و ماندگار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: مداحی در طول تاریخ  با داشتن چارچوب مشخصی  در همه مراسمات و روزهای به یاد ماندنی  اثرگذاری برای ملت به همراه داشته است.

رحیمی با اشاره به اینکه از  گذشته تاکنون همزمان با  ماه‌های محرم و رمضان افراد با عشق و علاقه دل به مداحی‌ها  و ادعیه می‌سپردند، بیان کرد: مداحی از نظر روانشناسی بر روح و روان بسیار تاثیرگذار است؛ به گونه‌ای که روح و قلب را تلطیف می‌کند.

به گفته استاندار فارس مداحی‌ها  طی سه دهه اخیر رشد و  بالندگی مثبتی داشتند  و توانست در زندگی روزمره مردم نقش  ایفا کنند.

وی با تاکید بر این مطلب که ما باید فرهنگ و اعتقاداتمان را از گزند  خرافات  حفظ  کنیم، گفت: در  عصر اطلاعات هر مطلبی که بیان شود مردم و مخاطبان  آن را طبق منشا و خاستگاه آن بررسی می‌کنند  و با یک جستجوی ساده به  دنیایی از اطلاعات دست می‌یابند، به همین دلیل لازم است که به سمت و سوی اصل مطالب و واقعیت‌های که در مباحث نهفته است  پیش  رفته و با بیان و لحن مناسب  آنها را برای مردم مطرح کنند.

به گفته  استاندار فارس یکی از الزامات این موضوع برای مداحان  مطالعه است؛ چراکه بدون مطالعه مخزن واژه‌ها  کم خواهد آمد. به باور رحیمی مداحی حرفه و فعالیتی  ارزشمند  است که نیازمند  داشتن یک بانک واژگان و اطلاعات مفید  است  تا در بیان فی‌البداهه  مطلب در میان جمع‌های بزرگ  مردمی اثرگذاری  خود را داشته باشد.

رئیس سازمان بسیج مداحان : پویش نذر ماسک توسط هیئت‌های مذهبی اجرا شدمداحان با تقویت سبک زندگی ایرانی‌اسلامی توطئه دشمن را خنثی کنند14 زندانی جرایم غیر عمد توسط مداحان و هیئت‌های مذهبی استان البرز آزاد می‌شوند

رحیمی بیان کرد: اگر مداحان  مطالعه نداشته باشند قطعا در دنیای اطلاعات امروز با  مشکل مواجه می‌شوند همچنین مداح اول باید خودش را  متخلق به  اخلاق اسلامی کند، قطعا شان و جایگاه اشخاصی که  در این حرفه کار می‌کنند  اول باید  توسط خودشان حفظ شود  امری که با تمسک به اخلاق اسلامی و روحیه برادری و صفا و صمیمیت که بین آحاد مردم ایجاد می‌کنند محقق می‌شود   هر چند این ضرورت مورد نیاز مداحان،  نیازمند تمرین و آموزش  است.

استاندار فارس  عنوان کرد: آشنایی  با سبک‌های مختلف  ادبیات، تاریخ اسلام و آشنایی با  نت‌های موسیقی سنتی در بیان مداحی اثر گذاری در روح مخاطب  دارد.

رحیمی ورود مداحان  به چارچوب‌هایی سیاسی و جناحی را افول کار  آنها دانست و گفت: مداحان باید چتری برای همه مردم باشند؛ بنابراین ورود به مباحث جناحی در  دامنه فراگیری و  اثرگذاری آنها موثر  است.

وی ضمن اشاره به مشکلات مداحان  خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه  اقدام مداحان  در راستای ترویج دین و شعائر اسلامی می‌توانیم از محل نیت واقفان و اداره کل تبلیغات اسلامی بخشی از مشکلات مالی این قشر ر ا برطرف کنیم.

استاندار فارس عنوان کرد: مداحان باید درخواست‌های خود را توسط سازمان تبلیغات اسلامی  در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان  برای تخصیص اعتبارات فرهنگی بیان کنند.

انتهای پیام/424/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۷۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکاوی ریشه‌های اعتراضات ضداسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا

فرارو- در روز‌های گذشته دانشگاه‌های آمریکایی نظیر: کلمبیا، ماساچوست، نیویورک، براون، و ده‌ها دانشگاه دیگر در ایالت‌های مختلف آمریکا، صحنه برگزاری اعتراضات و همچنین تحصن از سوی دانشجویان و اساتید دانشگاهی بوده است.

به گزارش فرارو؛ این طیف‌ها به طور خاص خواستار پایان فوری جنگ غزه و همچنین خاتمه دادن به حمایت‌های مالی و تسلیحاتی آمریکا و نهاد‌های دانشگاهی و شرکت‌های تسلیحاتی از رژیم اشغالگر قدس شده اند و در عین حال، این خواسته را نیز مطرح کرده اند که آن دسته از دانشجویان و اساتیدی که به دلیل حمایت از ملت فلسطین و انتقاد از اسرائیل هدفِ اقدامات تنبیهی قرار گرفته اند نیز بایستی عفو شوند.

با این همه، نکته قابل تامل اینکه اعتراضات در دانشگاه‌های مختلف آمریکا با واکنش سنگین و قهری نیرو‌های امنیتی این کشور رو به رو شده است. تصاویر و ویدئو‌های فراوانی از بازداشت دانشجویان، اساتید و خبرنگاران، در فضای مجازی و رسانه‌های مختلف جهان منتشر و پخش شده است.

دامنه اعتراضات به آمریکا محدود نمانده و در مدت اخیر اعتراضات به کشور‌هایی نظیر ایتالیا، استرالیا و فرانسه نیز کشیده شده است. بسیاری از تحلیلگران سعی داشته اند تا به واکاوی ریشه‌های این اعتراضات بپردازند. به بیان ساده تر، سعی داشته اند این سوال را پاسخ دهند که عمده محرک‌های انفجار اعتراضات جاری در دانشگاه‌های آمریکا چیست؟

به نظر می‌رسد در پاسخ به این پرسش، می‌توان به ۲ مولفه عمده و محوری اشاره کرد.

۱. شکاف نسلی در آمریکا

یکی از محرک‌های عمده و محوری که اغلب جامعه شناسان در ریشه شناسی اعتراضات به آن معطوف بوده اند، مساله و چالش "شکاف نسلی" بوده است. به این ترتیب که میان ارزش‌های مقام‌های ارشد و نخبگان سیاسی و به طور کلی طبقه حاکمه در آمریکا و قشر جوان و تحصیلکرده در این کشور، شکاف و گسست ایجاد شده و همین مساله موجب شده تا در بسیاری از موضوعات سیاست داخلی و خارجی آمریکا، انفجار نوعی منازعه و تقابل میان  دولتمردان و تصمیم سازان و قشر جوان و نسلِ Z رخ دهد.

در این رابطه، تحلیل‌های مختلف در خودِ آمریکا حاکی از این هستند که مساله شکاف نسلی در ارتباط میان حامیان هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات و احزاب برقرار است با این حال، این شکاف به نحو جدی‌تر و عمیق تری در حزب دموکرات و شیوه حکمرانی آن قابل مشاهده است.

نسل‌های جوان و دانشگاهی در آمریکا، بر این باورند که حاکمان این کشور دچار نوعی تاخر از نظر تاریخی هستند و به واقعیت‌های روز، متناسب با مقتضیات جهان کنونی را نمی‌نگرند و همچنان اسیر بینش و رویکرد‌هایی هستند که آمریکا را قدرت برتر و هژمون جهان می‌دانند. قدرتی که می‌تواند هرکاری انجام دهد و از تبعات و پیامد‌های آن نیز فرار کند.

۲. افول هژمونیک

یکی از محرک‌های دیگری که برخی تحلیلگران مسائل راهبردی در توضیح ریشه‌های اصلی اعتراضاتدانشگاهی به آن اشاره می‌کنند، این مساله است که این رویداد را باید نقطه‌ای از یک روند کلی دانست که از مدت‌ها قبل آغاز شده و اشاره به افول هژمونیک موقعیت بین المللی آمریکا دارد.

جهان در دوره‌های زمانی مختلف، از وجود یک یا چند قدرت هژمونیک بهره برده است. قدرت یا قدرت‌هایی که نظام بین الملل را سامان داده و نوعی نظم را در آن برقرار می‌کنند.

در هر سیکل تاریخی، قدرت‌های هژمونیک، فراز‌ها و در نهایت فرود را تجربه می‌کنند و در نهایت با سقوط هژمونی خود و یا کم فروغ شدن آن، با خیزش قدرت‌های رقیب مواجه می‌شوند و نظمی تازه در جهان شکل می‌گیرد و تقویت می‌شود.

در سال‌های گذشته نشانه‌های متعددی از افول هژمونیک آمریکا نیز در جهان قابل مشاهده بوده است. افولی که هم ناشی از سستی بنیاد‌های ایدئولوژیک و فکری نظام سیاسی آمریکا بوده و از جذابیت جهانی آن کاسته و هم متاثر از شکست‌های میدانی آمریکا در جبهه‌های مختلف در مواجهه با رقبایش در مناطقی نظیر شرق و غرب آسیا، قاره آفریقا و یا حتی اروپا بوده است.

حال در این بحبوحه، عرصه سیاست داخلی آمریکا نیز همچون حوزه سیاست خارجی این کشور، متاثر از این شکست‌ها، جلوه‌هایی از افول هژمونیک آمریکا را به نمایش گذاشته است. جلوه‌هایی که علاوه بر نمایش کاستی و ضعف‌های نظام حکمرانی آمریکا، از عدم توانایی حل و فصل مسائل و مشکلات حکایت دارند. از این منظر، اعتراضات جاری در آمریکا، یک نقطه و ایستگاه از روندی کلی است که در ادامه راه نیز بایستی انتظار نمود‌های عینی تری از آن را داشته باشیم.

این رویداد‌هادر نهایت بسیاری از معادلات و جایگاه جهانی آمریکا را دگرگون می‌کنند. برخی تحلیلگران در آمریکا به این نکته اشاره می‌کنند که هیچ بعید نیست حتی آمریکا در اواخر دهه ۲۰۲۰ میلادی، از حیث حکمرانی سیاسی، به سمت یک کشور اقتدارگرا و دیکتاتوری تغییر جهت بدهد.

دیگر خبرها

  • عکس| مداحی جدید و جنجالی مهدی رسولی
  • ورود نماینده هلدینگ خلیج فارس به باشگاه استقلال
  • با ورود هلدینگ خلیج فارس؛ اختیارات خطیر در استقلال محدود شد
  • آغاز بارش باران در غرب کشور؛ کم‌تر از ۲۴ ساعت تا ورود سامانه جدید
  • محفلی به یاد مربیان شهید سپاه فجر فارس
  • مونولوگ|استعفای هالیوا، آغاز افول ساختار حاکمیتی اسرائیل است
  • موگویی: وزارت خارجه هنوز اسناد پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است/ باقری‌کنی: ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت می‌خواهد
  • واکاوی ریشه‌های اعتراضات ضداسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا
  • ستاره رژیم صهیونیستی در جهان رو به افول است
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟