Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: فوریت‌های پزشکی به دلیل حساس بودن رسالت خود و سر و کار داشتن با جان و سلامت مردم و لزوم سرعت عمل در امدادرسانی به امدادخواهان، به شدت به نمایش و دریافت لوکیشن امدادخواه در اتاق فرمان نیاز دارد.

غفور راستین اظهار کرد: بارها اتفاق افتاده که امدادخواهی با ۱۱۵ تماس گرفته و درخواست امدادرسانی سریع داشته، اما توانایی ارائه آدرس محلی که در آن حضور دارد را نداشته است و همین امر باعث شده که اتاق فرمان و واحدهای امدادی برای یافتن آدرس بیمار با مشکلات زیادی مواجه شوند و حتی گاهی امدادرسانی به موقع انجام نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه یکی از موارد، ساعت یک و نیم بامداد ۱۴ فروردین سال ۹۸ بود که کودکی ۶ ساله به نام تبسم با فوریت‌های پزشکی تماس گرفت و اعلام کرد که مادرش بیهوش است و نیاز به کمک دارد، افزود: این کودک به دلیل کم سن توانایی ارائه آدرس منزل خود را نداشت و تنها به جزئیاتی از محل سکونت خود اشاره کرد.

راستین با بیان اینکه خوشبختانه در این تماس کارشناس وظیفه شناس و دلسوز اتاق فرمان توانست با صبر و حوصله و با زبانی کودکانه با دختربچه ارتباط برقرار کند و اطلاعاتی جزئی از محدوده محل سکونت آنها به دست بیاورد، گفت: واحد امدادی اعزام شده به محل با همین اطلاعات کم به سختی منزل آنها را پیدا کرد و جان مادر را نجات داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه انتشار خبر امدادخواهی تبسم در آن زمان باعث شد معاون وزیر ارتباطات به اورژانس قول مساعد بدهد که مشکل نمایش لوکیشن امدادخواهان را حل کند، تصریح کرد: قرار بود این امکان را در اختیار اورژانس قرار دهند که وقتی امدادخواه تماس می‌گیرد، پرسنل اتاق فرمان بتوانند لوکیشن او را بر روی صفحه نمایش مشاهده کنند، اما متاسفانه این کار هنوز عملی نشده است.

راستین یادآور شد: روز یکشنبه ۲۱ دی ماه جاری، طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی شورا که به ریاست رئیس مجلس و با حضور ۱۹۴ نفر از نمایندگان مردم در مجلس برگزار شد، به وزیر ارتباطات درخصوص لزوم نمایش مکان امدادجو در سامانه اورژانس ۱۱۵ و سایر دستگاه‌های امدادرسان با توجه به ملاحظات امنیتی تذکر داد.

وی با تاکید براینکه فوریت‌های پزشکی به دلیل حساس بودن رسالت خود و سر و کار داشتن با جان و سلامت مردم و لزوم سرعتِ عمل در امدادرسانی به امدادخواهان، به شدت به نمایش و دریافت لوکیشن امدادخواه در اتاق فرمان نیاز دارد، اظهار امیدواری کرد که هرچه سریع‌تر امکان این کار فراهم شود و در اختیار سازمان اورژانس قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اورژانس فوريت هاي پزشكي فوریت های پزشکی اتاق فرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۷۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران از اجباری بودن دریافت کد یکتا واحدهای صنفی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران گفت: یکی از سیاست های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود.

وی افزود: یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رئیس اتاق اصناف تهران بیان کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارایه می دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می شود که فعالیت اقتصادی دارند. پیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می بردند و یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

وی یادآورشد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه ها دنبال می کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد.

رستگار اظهارکرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می دهند.

وی گفت: تهران دارای 135 اتحادیه و نزدیک به 500 هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران یادآورشد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه ها نیز این کد را ارایه می کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش
  • واژگونی تیبا در محور مورچه خورت با ۵ فوتی و مصدوم
  • تصادف مینی‌بوس و لیفان در اتوبان آزادگان ۱۵ مصدوم داشت
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • مصدومیت ۵ نفر در پی واژگونی ۲۰۶
  • مرگ به دلیل شستن دست با تینر
  • واژگونی کوئیک در جاده بهاباد-یزد ۶ مصدوم برجای گذاشت
  • واژگونی کوئیک در جاده مهاباد - یزد ۶ مصدوم برجای گذاشت
  • تصادف ۲ خودرو در آزادراه امیرکبیر با ۷ فوتی و مصدوم
  • شستن دست با ماده مشتعل تینر جان مرد کهنسال مهابادی را گرفت