Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، اعتراضات مردمی کنگره آمریکا علاوه بر گرفتار کردن مردم عادی، ورزشکاران را هم درگیر خود کرده است. در جدیدترین اقدام دستگاه امنیتی آمریکا، کلیتی کلر شناگر پرافتخار آمریکایی به دلیل حضور در تظاهرات مردمی نقره داغ شد.

کلر ۲ مدال طلا در المپیک آتن و پکن ۲۰۰۸، و دومین شناگر پرافتخار آمریکایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در اعتراضات مردمی کنگره در حالی که نقاب به صورت داشت و لباس کمیته ملی المپیک را بر تن کرده بود، وارد جمعیت شد و البته توسط دوربین مردم عادی رصد شد. هم‌تیمی‌های کلر قد ۱۹۸ سانتی متری او و هیکل تنومندش را شناختند و شناسایی‌اش کردند.

حالا قهرمان آمریکایی سابق المپیک چند روزی است دستگیر شده است و برخی‌ها قصد دارند مدال‌هایش را از او پس بگیرند. اقدامی که با مخالفت‌های حامیانش همراه شده است. کلر تنها قربانی این ماجرا نیست.

پت میلتیچ قهرمان سابق UFC و مجری هنر‌های رزمی به تازگی در میان معترضان کنگره آمریکا دیده شد و به دلیل حمایت از سیاست‌های ترامپ قربانی دستگاه امنیتی شد و شغل خود را از دست داد. اما او از اقدامی که داشت دفاع کرد و گفت: نه من و نه مردمی که در اعتراضات بودند, هیچکدام با یکدیگر آشنایی نداشتیم و بعضا تحت فشار دستگاه امنیتی هم بودیم. اما چه باک وقتی هدف ما مشخص است؟

آمریکا که خود را مدعی آزادی بیان معرفی می‌کند، وقتی پای منافع سیاسی‌اش وسط باشد، ورزشکار و غیر ورزشکار نمی‌شناسد. به نظر می‌رسد حفظ قدرت برای سیاستمداران این کشور از آزادی مدنی اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

این اولین باری نیست که ترامپ با اعتراضات ورزشکاران رو به رو شده است. اخیرا مگان راپینو کاپیتان تیم ملی فوتبال آمریکا خطاب به ترامپ گفت: ترامپ، شعار انتخاباتی‌ات " دوباره آمریکا بهتر از گذشته می‌شود" بود، اما حالا کشور مادری‌ام را به عصر میلاد مسیح سوق می‌دهی. هدف تو ویران کردن همه چیز است.

سیاهپوستان آمریکایی همیشه تحت فشار‌های نژادپرستانه و شبه آپارتاید بودند و حالا زانو زدن ورزشکاران این کشور به دفاع از رنگین پوست‌ها حین بازی، تبدیل به یک نماد سیاسی بین آن‌ها شده است. لبرون جیمز اسطوره بسکتبال آمریکا و بازیکن تیم بسکتبال لس آنجلس لیکرز با دفاع از همه رنگین پوست‌ها درباره اعمال خشونت دستگاه امنیتی این کشور به ورزشکاران سیاهپوست آمریکایی بیان کرد: در خانه‌های خود می‌ترسیم پلیس بیاید و دستگیرمان کند. این دیگر چه وضعیت نابهنجاری است؟

نفس دولت ترامپ این روز‌ها به شماره افتاده است و حالا باید جای خود را به دولت جدیدی دهد. اما چیزی که واضح است، سیاست آمریکا برای حفظ آمال، چیرگی و نفوذ در قبال هیچکس، حتی مردم این کشور در هیچ وضعیتی تغییر نمی‌کند و بعضا شاید شاهد دستگیری بیشتر ورزشکاران در آینده نزدیک بر سر مسائلی باشیم که به مذاق سیاستمداران آمریکایی خوش نمی‌آید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنگره آمریکا دونالد ترامپ لبرون جیمز مگان راپینو دستگاه امنیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۷۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد

به گزارش همشهری آنلاین، پایگاه تحلیلی فارن پالسی نوشت: ‌در صورتی که جو بایدن، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، تحریم‌های نفتی جدیدی علیه ایران، ‌ونزوئلا و روسیه اعمال کند، ‌بخش بزرگی از نفت از بازاری که در حال حاضر کاملاً متعادل است، حذف خواهد شد.

این گزارش با زیر سوال بردن فشار نمایندگان مجلس آمریکا بر رییس جمهور این کشور برای اعمال تحریم‌های نفتی تاکید کرد: چنین تصمیمی برای دولت آمریکا چندان ساده و بی هزینه نخواهد بود.

فارن پالسی نوشت: لایحه تحریم‌های نفتی تنها چند روز پس از آن صادر شد که دولت بایدن، تحت فشار فراحزبی کنگره، لغو تحریم‌ها را از ونزوئلا به ادعای عدم پایبندی تعهدات کاراکاس مبنی بر اجازه برگزاری انتخابات آزاد، پس گرفت. این موضوع می تواند در آینده برای تهیه درجه‌های سنگین‌تر نفتی مورد نیاز پالایشگاه‌های نفتی آمریکا از ونزوئلا دردسرهایی ایجاد کند. این در حالی است که در تمام این مدت، برخلاف میل واشنگتن، کی‌یف به استفاده از پهپادهای دوربرد برای هدف قرار دادن بخش‌هایی از صنعت نفت روسیه ادامه داده و به توانایی این کشور برای صادرات فرآورده‌های نفتی آسیب زده است.

این گزارش با تاکید بر این که بازار نفت در حال حاضر کسری زیادی ندارد، افزود: از نظر عرضه جهانی، در حالی که سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و شرکای آن (به جز عراق و ایران) همچنان در حال کاهش تولید هستند، ایالات متحده، کانادا، برزیل و گویان کمبودها را جبران می کنند. ایالات متحده بیشتر از هر کشور دیگری، (حدود ۱۳ میلیون و صد هزار بشکه در روز) به تولید نفت می پردازد، اما بعید است که امسال رشد بیشتری را شاهد باشد. کانادا نیز، ‌می‌تواند امسال نیم میلیون بشکه در روز به تولیدات خود اضافه کند. کشور گویان، هم حدود ۲۵۰ هزار بشکه در روز نسبت به تولیدات سال گذشته خود اضافه کرده است. همه اینها در کنار هم برای جبران هرگونه کاهش تولید از سوی اوپک (در صورت تحریم ایران، ‌روسیه و ونزوئلا) کافی است، ‌مگر این‌که تقاضای جهانی برای نفت بسیار بیشتر از حد انتظار باشد.

روری جانستون، بنیانگذار کامیونیتی کانتکست( Commodity Context)، یک شرکت مشاوره تحقیقاتی بازار نفت، با اشاره به این که هدف عربستان سعودی و اوپک، ‌حفظ قیمت نفت در محدوده ۶۰ تا ۷۵ دلار در هر بشکه است، افزود: با این حال آن‌ها حداقل و حداکثر بسیار بالاتری را در نظر می گیرند تا بتوانند با نوسان‌های بازار جهانی مقابله کنند. به همین دلیل است که هرگونه کاهش میزان نفت در اثر تحریم‌های جدید می‌تواند مشکلی برای عرضه و تقاضای جهانی، قیمت نفت و از نظر سیاسی به ضرر دولت و کمپین انتخاباتی بایدن باشد.

این گزارش با اشاره به این که ایالات متحده به لطف تولید نفت شیل در این کشور، به یک تولیدکننده بزرگ و سپس صادرکننده نفتی مهم و تاثیرگذار در عرصه جهانی تبدیل شده، نوشت: چنین دستاوردی این کشور را قادر ساخته تا تحریم‌های زیادی را علیه کشورهای بیشتری اعمال کند و به همین دلیل واشنگتن شیفته تحریم‌های انرژی شده است. اما این نکته به این معنا نیست که می‌تواند پویایی بازار جهانی نفت را نادیده بگیرد. واقعیتی که قیمت‌ها را در همه جا، حتی در شهرهای کوچک ایالات متحده، تنها چند ماه مانده به انتخابات مهم ریاست جمهوری در این کشور تحت تاثیر قرار خواهد داد.

کد خبر 847011 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه تحریم جوزف بایدن

دیگر خبرها

  • آمریکا بعد از جنگ ویتنام چنین اعتراضانی ندیده است/ ادامه اعتراضات تا توقف کشتار در غزه
  • آیا اعتراضات دانشجویی باعث تغییر سیاست آمریکا می‌شود؟
  • به وقتِ بیداری
  • دانشگاه‌های آمریکا باید از سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین دست بردارند
  • عفو بین‌الملل: دانشگاه‌های آمریکا باید از سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین دست بردارند
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت
  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر؛ پیروزی استراتژیک برای روسیه
  • ویدیو/ گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین
  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد