Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرگس عبیدی روز یکشنبه در حاشیه برپایی مرکز سیار خون‎گیری در روستای عالی حسینی شهرستان تنگستان درگفت و گو با ایرنا افزود: استان بوشهر اکنون چهار مرکز ثابت خون‎گیری در بوشهر، برازجان، کنگان و گناوه دارد.

وی بیان کرد: چنانچه منطقه‌‏ای نیز قادر به داشتن مرکز ثابت خون‎گیری باشد در اسرع وقت این مهم محقق می‎شود تا رنج طی مسافت طولانی برای اهدا خون  برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبیدی ادامه داد: در ایام کرونا با هدف پرهیز از ایجاد تجمع فعالیت مرکز سیار انتقال خون استان بوشهر متوقف شد ولی پس از خروج استان از وضعیت قرمز کرونا فعالیت این مرکز از سرگرفته شده است.

وی یادآورشد: با تبدیل وضعیت استان بوشهر به نارنجی، زرد و آبی فعالیت مرکز سیار انتقال خون با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی تاکنون در چندین روستا محقق شده و امروز نیز این مرکز در روستای عالی حسینی شهرستان تنگستان برپا شد.

عبیدی اظهار کرد: روستاهای برخوردار از بیش از ۸۰ اهدا کننده خون می‎توانند از طریق دهیاران درخواست خود را برای فعالیت مرکز سیار انتقال خون ارائه دهند.

مدیرکل انتقال خون استان بوشهر  گفت: از خون اهدایی هر فرد چهار فرآورده پلاکت، گلبول‌‎های قرمز، پلاسما و رسوب سرد (کرایو) تهیه می‎‌شود که مدت زمان نگهداری گلبول‌های قرمز و پلاکت به ترتیب پنج و ۳۵ روز و ۲ فرآورده دیگر نیز برای حدود ۲ سال امکان نگهداری دارند.

وی اظهار کرد: با توجه به وجود بیماران نیازمند به پلاکت و گلبول‌های قرمز بیشترین نیاز بیماران شامل این ۲ فرآورده خونی است.

عبیدی ادامه داد: بیمارانی هستند که اگر در اسرع وقت این فرآورده‌‎ها را دریافت نکنند ممکن است در اثر خون‌ریزی جان خود را از دست بدهند که مشارکت اهداکنندگان در قالب مراجعه برنامه‎‌ریزی شده ضروری است.

برچسب‌ها کرونا بوشهر کنگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا بوشهر کنگان کرونا بوشهر کنگان اخبار کنکور استان بوشهر انتقال خون مرکز سیار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۸۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده در تربت جام راه‌اندازی شد

به گزارش قدس خراسان، مدیر جهاد کشاورزی تربت جام روز چهارشنبه در این خصوص اظهار کرد: این مرکز با ظرفیت ۲ هزار و ۵۰۰ راس دام سبک و سنگین در حاشیه شهر «احمدآباد صولت» و در هشت کیلومتری جاده تایباد- تربت جام احداث شده است.

باقر خدادادی اضافه کرد: میدان عرضه دام زنده تربت جام شامل پست دامپزشکی، محل کشتار اضطراری، اتاق معاینات دامپزشکی، مرکز خدمات دامپزشکی و دامپروری، سکوی تخلیه و بارگیری دام، کوره لاشه‌سوز، انبار علوفه و مواد کنسانتره ، محل شب ماند دام، باجه بانکی، باسکول و پارکینگ است.

وی ادامه داد: فعالیت این مرکز تحت نظارت اداره دامپزشکی شهرستان تربت جام است و مردم می‌توانند با اطمینان خاطر از رعایت موازین بهداشتی با حضور در این محل، بدون واسطه گوسفند زنده را تهیه کنند.

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: برای ایجاد تعادل در فروش دام زنده، دامداران و گله داران در روستاهای تربت جام، تایباد، باخرز و صالح آباد می‌توانند دام زنده تولیدی خود را در این محل عرضه کنند.

دیگر خبرها

  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • راه اندازی مرکز معاینه فنی ناوگان سنگین در کهنوج
  • تولد اولین نوزاد طرح نفس در کوهدشت
  • راه‌اندازی مرکز زنجیره سرمای واکسن با اعتبار ۱۳ میلیارد در زاهدان
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • مرکز آموزش شهروندی در شهرک منظریه شهرکرد راه‌اندازی می‌شود
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده در تربت جام راه‌اندازی شد