Web Analytics Made Easy - Statcounter

سکینه نارویی گفت: حضور حضرت فاطمه زهرا(س) موجب شخصیت بخشی به زنان در جامعه شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سکینه نارویی، مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت ایرانشهر در گفت و گو با عصرهامون، بیان کرد: در عصر جاهلیت قوم عرب برای زنان و دختران ارزش و حرمت قائل نمی شد و وجود آنان را ننگ می دانست و به همین خاطر زنده به گورشان می کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: خداوند متعال برای این که ارزش و جایگاه والا زن را به آن قوم نشان دهد به حضرت محمد(ص) دختری به نام فاطمه الزهرا(س) عطا کرد.

مدیر حوزه علمیه خواهران اهل سنت تصریح کرد: زمانی که دختر پیامبر (ص)، خاتون بهشت به دنیا آمد تمام کائنات خوشحال بودند.

وی خاطرنشان کرد: در قرآن کریم بیان شده هر زنی فرزند اولش دختر باشد رحمت خدا شامل حال پدر و مادرش می شود.

مدرس حوزه علمیه خواهران اهل سنت عنوان کرد: حضرت فاطمه (س) دارای جایگاه و ارزش والایی از نظر همسرداری و فرزند پروری بوده و به همین واسطه خداوند بهشت را زیر پای مادران قرار داده است.

نارویی با بیان این که ای زن از فاطمه این گونه خطاب است، ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است، گفت: امروزه برخی زنان و دختران داشتن زندگی فاطمه گونه را فراموش کردند، در حالی که دختر پیامبر(ص) به عنوان الگویی جهانی برای همگان به شمار می رود.

وی با اشاره به این که محبوب ترین مردم نزد رسول خدا(ص) از بین زنان، حضرت فاطمه (س) بود، اضافه کرد: این بانوی بزرگوار یک آتش به اختیار تمام عیار در مقابل کج رفتاری های حاکمان خودشان بود.

این مدرس فرهنگی ضمن تاکید بر الگوپذیری از سیره حضرت زهرا (ع)، توجه به جایگاه، آشنایی با سبک زندگی، ساده‌زیستی و اخلاق این بانوی عالیقدر را تکلیفی برای زنان و دختران مسلمان عنوان کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حضرت فاطمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۸۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عاصمه قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در بازدید از مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) واحد یادگار امام خمینی شهرری با اشاره به نگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع اشتغال، تحصیل و تدریس زنان در این مجموعه، نقش بانوان را در تعلیم و تربیت اجتماعی تشریح کرد.

وی از مجتمع ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام خمینی شهرری به‌عنوان تنها دانشکده مختص مادران در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و با تأکید بر نقش مهم بانوان در تعلیم و تربیت اجتماعی عنوان کرد: مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی به مسئله امور زنان و خانواده نگاه ویژه‌ای دارد و موضوع تعلیم و تربیت اجتماعی یکی از موضوعات مهم در دانشگاه است و یکی از پایه‌های آن بانوان هستند؛ بنابراین باید نقش خود را در پیشبرد تعلیم و تربیت اجتماعی به خوبی ایفا کنند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: زنان به‌خصوص زنان دانشگاهی در سه طیف دانشجویی، استادی و کارمندی باید علاوه بر اثرگذاری از طریق ارتباط صحیح و درست در ترویج سبک زندگی دینی تلاش کنند.

قاسمی با بیان اینکه خانواده موضوعی مهم و جدی در سطح جامعه است، ادامه داد: معتقدیم بهتر شدن شرایط زنان و شرایط خانواده موجب تغییرات مثبت در شرایط جامعه می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنانی که در عرصه علم فعالیت دارند جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند، تأکید کرد: معلمان و استادان زن نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در جامعه دارند. سهم بانوان استاد در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، فرهنگ‌سازی، هویت‌بخشی به نسل نو، آینده‌سازی، مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر همه آسیب‌های تهدید کننده و توسعه کشور بسیار مهم می‌باشد.  

وی خاطرنشان کرد: هویت زن امروز جامعه ایرانی فارغ از جنسیت، هویّتی مبتنی بر کرامت انسانی بوده و قرار است در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با تعریف این هویت، دوشادوش مردان در اثرگذاری اجتماعی، تربیتی و فرهنگی در دو نهاد خانواده و جامعه نقش‌آفرینی کند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بانوان علاوه بر خانواده در جامعه هم اثربخش هستند، اظهار کرد: بانوان می‌توانند هم خودآگاهی و هم آگاهی‌بخشی را افزایش دهند. زن ایرانی یک هویت اجتماعی سیاسی دارد که در کنش اجتماعی تأثیرگذار است و در طول این چند دهه شاهد یک انسجام اجتماعی بوده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زن و مرد در رسیدن به مقامات معنوی برابر هستند/ دین اسلام؛ مدافع‌ اصلی حقوق زنان است
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • شعار دهه کرامت ۱۴۰۳ «با شما سربلندیم» اعلام شد
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی