Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا منتظری روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: انجام فعالیت‌های عمومی و عمرانی دولتی از قبیل جاده، خط لوله نفت، گاز وآب مستلزم گرفتن نظر سازمان حفاظت محیط زیست و موافقت منابع طبیعی و منوط به وارد نشدن خسارت و یا جبران آن خواهد بود و تاکنون هیچگونه سابقه‌ای از درخواست و یا اعلام موافقت این اداره کل در این زمینه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: طرح تکثیر بچه میگو در محدوده ذخیره گاهی جنگل‌های حرا نیست بلکه درمجاورت آن قرار دارد که درکارگروه امور زیربنایی استان بوشهر مصوب شده اما از منابع طبیعی مجوزی برای اجرای آن گرفته نشده‌است.

منتظری ادامه داد: با توجه به اهمیت حفظ جنگل‌های حرا، در زمان حاضر کارشناسان منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر در حال بررسی‌ تاثیر اجرای طرح پرورش میگو روی رویشگاه و محدوده ذخیره گاهی حرا هستند.

مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان بوشهر تاکید کرد: بررسی‌ها و بازدیدهای کارشناسان اگر نشان دهد اجرای این طرح روی رویشگاه‌های طبیعی جنگل‌های حرا تاثیر دارد به طور یقین اقدام قانونی در این زمینه انجام می‌شود.

وی گفت: جنگل‌های حرا به عنوان ذخیره گاه طبیعی دارای اهمیت خاصی هستند و حفظ این محدوده ذخیره گاهی مهم و ضروری است.

منتظری اظهار کرد: آلودگی‌های نفتی، احداث جاده‌ها و راه در خورها و پل سازی‌های غیر اصولی در سطح جنگل‌های حرا تاثیر منفی زیادی روی این مناطق می‌گذارد.

وی با تاکید براینکه پروژه‌های توسعه‌ای باید با رعایت اصول فنی و مسائل زیست محیطی اجرا شود اعلام کرد: با توجه به دستور معاون وزیر و رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری در زمینه حفاظت از رویشگاه حرا در بندر دیر اقدام‌های لازم بعمل می‌آید و انتظار می‌رود مجریان طرح‌های اقتصادی و توسعه‌ای این الزام‌ها را رعایت کنند.

منتظری ادامه داد: مجریان طرح‌های مختلف اقتصادی باید بدانند هرچند اجرای برخی پروژه‌ها ممکن است تولید، اشتغال، توسعه و صادرات را به دنبال داشته باشد که برای توسعه اقتصادی لازم و ضروری است اما نباید اجرای این طرح‌ها به قیمت تخریب یا نابودی منابع طبیعی تجدید پذیر تمام شود.

وی یادآور شد: تمام عرصه‌های جنگلی کشور به طور عام و جنگل‌های منحصر به فرد حرا به طور خاص غیر قابل واگذاری به اشخاص حقیقی و حقوقی است و همواره تحت تملک دولت و مدیریت این سازمان قرار دارد و به موجب قوانین و مقررات موجود تغییر کاربری این جنگل‌ها ممنوع است.

منتظری تاکید کرد: این اداره کل با دقت نظر از هرگونه تخریب و تصرف عرصه‌های جنگلی و نیز اقداماتی که منجر به آسیب غیر قابل جبران به جنگل‌های حرا می‌شود، جلوگیری می‌کند.

وی یادآور شد: در زمان حاضر ۶۶۰ هکتار جنگل‌های حرا در این استان وجود دارد که از این میزان ۳۶۰ هکتار طبیعی و مابقی دست کاشت است که ۳۳۰ هکتار از جنگل‌های طبیعی حرا در نایبند عسلویه و ۳۰ هکتار در شهرستان دیر واقع شده است.

منتظری بیان کرد: همچنین با توجه به اهمیت توسعه جنگل‌های مانگرو در منطقه و نقش آنها در توسعه گردشگری و حفظ محیط زیست توسعه این جنگل‌ها در سایر مناطق استان بوشهر که قابلیت این کار را داشته باشند در دستور کار است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر گفت: بیشترین گونه‌های دست کاشت حرا با همکاری تشکل‌های غیر دولتی و محیط زیست در زمین‌های ساحلی کم عمق شهرستان دیر، ورودی بوشهر، بندر ریگ، دیلم، عسلویه و کنگان غرس شده‌است.

اجرای طرح تکثیر بچه میگو در مجاورت جنگل‌های حرا شهرستان دیر در روزهای اخیر باعث اعتراض دوست داران طبیعت و مسئولان و کارشناسان محیط زیست و شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر شده‌است.

برچسب‌ها بوشهر منابع طبیعی و آبخیزداری جنگل بندردیر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر منابع طبیعی و آبخیزداری جنگل بوشهر منابع طبیعی و آبخیزداری جنگل بندردیر اخبار کنکور منابع طبیعی جنگل های حرا استان بوشهر محیط زیست جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۳۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسوولان از ظرفیت نیروهای متخصص و متعهد شمال فارس نیز استفاده کنند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی‌مدد زارع در خطبه‌های نماز دشمن‌شکن جمعه این هفته شهرستان بوانات گفت: یکی از مصادیق تقوا در نظام جمهوری اسلامی، انتخاب و نصب مدیران با دو شاخصه مهم و حیاتیِ تخصص و تعهد است تا مردم در کارهای اداری، کمتر گرفتار مشکلات و موانع شوند.

امام جمعه بوانات تاکید کرد: علاوه بر لزوم توجه به تخصص و تعهد، توزیع عادلانه مسؤولیت‌ها متناسب با اقلیم و بوم استان نیز لازم است.

خطیب جمعه بوانات با بیان اینکه لازمه توسعه فرهنگی، مذهبی، صنعتی، معدنی، کشاورزی و هر نوع توسعه، وجود نیروی انسانی متخصص است، متذکر شد: وقتی مدیران شناخت دقیق و کافی از منطقه‌ای نداشته باشند، طبعاً توسعه لازم هم اتفاق نخواهد افتاد؛ بنابراین انتصابات عادلانه فرصت پیشرفت را برای تمامی نقاط عادلانه خواهد کرد.

حجت الاسلام زارع با انتقاد از سهم‌ناچیز شمال فارس در بین مدیران استانی تاکید کرد: اهالی شمال فارس متناسب به میزان جمعیت، تعدد شهرستان‌ها، وسعت سرزمینی و همچنین متخصصین متعهد و فرهیختگانی که دارد، توقع دارند استاندار و وزرای دولت این مسئله را نیز در زمان انتصاب مدیران کل و مدیران ستادی مدنظر قرار دهند، زیرا در حال حاضر سهم شمال فارس در بین مدیران ارشد استانی و مدیران کل بسیار ناچیز است.

کد خبر 6095630

دیگر خبرها

  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر
  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود
  • نوزدهمین آزمون اعطای مدرک به حفاظ قرآن در بوشهر برگزار شد
  • مسوولان از ظرفیت نیروهای متخصص و متعهد شمال فارس نیز استفاده کنند
  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم
  • آزمون تخصصی حافظان قرآن در بوشهر و کنگان برگزار می‌شود