Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از لرستان، محسن رشیدی،مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان  اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، تعدادی مستشار آمریکایی که در راس ارتش کشور ما بودند، گریختند و نیرو‌های انقلابی ارتش که از بدنه ملت بودند، پادگان‌ها را فعال و انسجامی به اوضاع دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ابتدای دفاع مقدس در حد ۴۰ درصد بود، تصریح کرد: سپاه پاسداران در دوران انقلاب اسلامی نیز تازه تأسیس بود و امکاناتی در اختیار نداشت.

رشیدی عنوان کرد: در چنین شرایطی یک ارتش تا دندان مسلح با آمادگی صددرصد و پشتیبانی بیش از ۴۰ کشور به مرز‌های جمهوری اسلامی ایران حمله کرد و تصورشان این بود که ظرف یک هفته تهران را فتح کنند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با اشاره به چرایی تقدس این دفاع، تصریح کرد: زمانی که کار برای رضای خدا باشد مقدس است؛ نیرو‌های مردمی ما نیز با دست خالی و سلاح‌های شخصی در مقابل رژیم بعثی صدام ایستادند؛ شاید در روز‌های ابتدایی جنگ دشمن باور نداشت چه کسی آن‌ها را متوقف کرد.

او با بیان اینکه اگر در جنگ تحمیلی فقط بر نیرو‌های دولتی و هزینه مادی تکیه می‌کردیم، موفقیتی حاصل نمی‌شد، اضافه کرد: حضرت امام خمینی (ره) با ایده جدید بسیج مردمی را با نیرو‌های مسلح گره زد و توفیقاتی حاصل شد و همه مردم آب و خاک را به خودشان متعلق دانستند.

رشیدی با اشاره به تاریخ کهن کشورمان، گفت: ما قبل از انقلاب هم جنگ‌های متمادی با کشور‌های همسایه داشته‌ایم و کلمه دفاع را نیز به کار می‌بردیم، اما در اثر بی‌لیاقتی پادشاهان هر بار بخشی از خاک کشور را از دست دادیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با بیان اینکه در جنگ هشت ساله، کلمه‌ی مقدس در کنار دفاع قرار گرفت، تصریح کرد: از دلایل محکم تقدس این دفاع، این بود که عارف‌ترین، الهی‌ترین و مجتهدترین فرد به‌عنوان فرمانده این جنگ بود و از طرفی حضرت امام (ره) صدام را کافر نامید و همین صدام طرف دار کفار نیز بود، بنابراین رزمندگان ما این جبهه بندی برای‌شان کامل شد و با اعتقاد به شعار چه بکشیم و چه ما را بکشند پیروز میدان هستیم، به میادین نبرد شتافتند.

او با اشاره به نقش زنان در دفاع مقدس، تصریح کرد: زنان در دفاع مقدس چه به عنوان مادر یا همسر رزمنده و چه در ستاد‌های پشتیبانی جنگ و یا امدادگر و پرستار نقش بی‌بدیلی ایفا کردند.

رشیدی با تأکید بر برکات فعالیت‌های جهادی، خاطرنشان کرد: اگر روحیه جهادی بر ما حاکم باشد قطعاً در همه میادین پیروز هستیم و این روحیه جهادی از رزمندگان به ما رسیده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با اشاره به پیام‌های گرانقدر شهدا در وصیت‌نامه‌هایشان، از گردآوری ۷۵۰ وصیت‌نامه از شهدای استان تاکنون خبرداد و افزود: قرار است این وصیت‌نامه‌ها با حمایت این اداره‌کل در قالب یک مجموعه چند جلدی باعنوان «صحیفه شهدای لرستان» چاپ شوند.

او با اشاره به دستآورد‌های دفاع مقدس، عنوان کرد: فروپاشی ائتلاف ابرقدرت‌ها، قدرت پاسخ گویی به جنایات آمریکا مانند پرتاپ موشک به پایگاه عین‌الاسد بعد از شهادت سردار سلیمانی، تقویت روحیه گروه‌های جهادی، اتحاد بین نیرو‌های مسلح، تقویت توان نظامی و تسلیحاتی کشور و ارتقا جایگاه زنان در جمهوری اسلامی ایران از مهم‌ترین دستاورد‌های دوران دفاع مقدس هستند.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حفظ آثار و نشر ارزش دفاع مقدس لرستان دفاع مقدس مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس لرستان اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۳۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفحص پیکر پاک هفت شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی فکه دهلران

رضا علیجانی با اشاره به تفحص پیکر پاک هفت شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی فکه دهلران اظهار کرد: پیکر مطهر این شهدا طی روزهای گذشته در منطقه عملیاتی فکه در جغرافیای شهرستان دهلران پیدا شده است.

وی افزود: این شهدا سال ۱۳۶۲ در عملیات والفجر یک به شهادت رسیده اند.

علیجانی ادامه داد: این شهدای تازه تفحص شده همگی دارای پلاک هویتی هستند.

وی یادآور شد: پیکر مطهر این شهدا به معراج شهدای تهران برای تشخیص هویت، آزمایشات تخصصی دی.ان.ای و استان محل اعزام فرستاده می شود.

 ۹۲ شهید گمنام در ۴۲ یادمان استان ایلام مدفون هستند.

استان ایلام دارای بیش از سه هزار شهید، ۱۱ هزار جانباز و ۳۰۰ آزاده است که در مقایسه با کل جمعیت استان در دهه ۶۰ (۲۵۰ هزار نفر) بیشترین تعداد ایثارگر کشور متعلق به ایلام است.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • پیکر جانباز شهید پاسبان در تربت جام آرام گرفت
  • تفحص پیکر پاک هفت شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی فکه دهلران
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • مشارکت باانگیزه کارگران، دفاع مقدس از عزت ملی
  • اقتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیرو‌های مسلح است