Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- به باور بسیاری از پژوهشگران،فرآیند اهلی سازی و پرورش دام ، باپیشینه ای چندهزار ساله،نشان از فلات زیبای ایران دارد.دامپروری کشور مسولیت مهم تامین شیر و فرآورده های لبنی وتامین گوشت قرمز وپروتئین مرغوب را برعهده دارد.پرورش دام همواره باانواع ریسک های  گوناگون از جمله ریسک های اقلیمی وبیماری ها روبروست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس نظر فائو،یگانه سازوکار حمایتی اثربخش در زمینه جبران خسارات بخش کشاورزی واستمرار تولید،سازوکار بیمه کشاورزیست.دراین شیوه حمایتی نظام مند،حق بیمه پرداختی بیمه گذار یاهمان تولید کننده بامبلغ پرداختی از سوی دولت یادر اصطلاح(Share of Government)جمع شده ودر صندوقی قرار می گیرد ودرهنگام رخداد خسارات،براساس نوع بیمه نامه خریداری شده توسط بیمه گذار،غرامت به حساب وی واریز می گردد. درسال حاضربه عنوان نمونه می توان به آن چه در پی می آید اشاره نمود:
در دام صنعتی،در کلاس تلیسه آبستن باپرداخت مبلغ 65هزار تومان حق بیمه از سوی دامدار،در صورت تلف شدن هرراس دام دراثر طیف وسیعی از خطرات وبیماری ها، 21میلیون  وششصد هزارتومان،غرامت پرداخت می گردد که تاکنون سابقه نداشته است.
در دام بومی وآمیخته که با رویکرد وافزایش سه برابری در سال جاری روبرو شده است،دامدار می تواند برای دام آمیخته با پرداخت 76هزار تومان باپوششی شبیه به پوشش تمام خطر(All Risk )درصورت تلف دام دراثر بیماری ها وعوامل قهری ،طبیعی وحوادث از غرامت 14میلیون تومانی برخوردار ودام جدیدی را برای ادامه چرخه تولید،جایگزین نماید.
درزمینه دام سبک روستایی نیز میزان استقبال دامداران بی سابقه بوده به گونه ای که شاهد رشد 3ونیم برابری تعداد دام بیمه شده هستیم.دراین طرح که همچون دیگر طرح های یادشده در کلاس های سنی،دسته بندی وارائه می گردد. به عنوان نمونه دامدار می تواند باپرداخت مبلغ 6هزار تومان،درصورت تلف دام دراثرطیف وسیع  عوامل خطر درج شده در بیمه نامه،از غرامت 2ونیم میلیونی بهرمند گردیده واین خدمت شایان به مرزوبوم را ادامه دهد.شایان ذکر است افزون برآن چه درباره بیمه دام گفته شد،تعداد 42فعالیت در زیر بخش زراعت،46فعالیت درزیر بخش باغبانی،17فعالیت درزیر بخش دام،10فعالیت طیور،10 فعالیت منابع طبیعی،24فعالیت درزمینه بیمه تنه درختان و11فعالیت درزیر بخش آبزی پروری ازپوشش حمایتی بیمه دیجیتال کشاورزی درکشور برخوردارند.


تهیه و تنظیم: رامین امینی زارع- مدیر روابط عمومی وبین الملل صندوق بیمه کشاورزی


کدM-ch2531

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بیمه دامپروری غرامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۴۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مسعود اسدی توفان و بارندگی‌های اخیر را بی سابقه در تاریخ خوزستان دانست و گفت: بارش‌های بهاری اخیر خسارت‌های سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.

وی افزود: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندمزار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

اسدی با بیان اینکه علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است، ادامه داد: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان می‌گوید: انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

وی اضافه کرد: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند.

دیگر خبرها

  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان