Web Analytics Made Easy - Statcounter

چین احتمالاً در ۲۰۲۸ آمریکا را به عنوان بزرگترین اقتصاد دنیا پشت سر می‌گذارد یعنی دو سال زودتر از آنچه که قبلا پیش‌بینی شده بود. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، پیش‌بینی می‌شود تولید ناخالص داخلی چین به عنوان دومین اقتصاد بزرگ دنیا 8.2 درصد در سال جاری میلادی رشد کند و از سایر همتایان جهانی خود از جمله آمریکا پیشی بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

 چین تنها اقتصاد بزرگ دنیاست که در 2020 رشد داشته و احتمالاً در 2028 آمریکا را به عنوان بزرگترین اقتصاد دنیا پشت سر می‌گذارد یعنی دو سال زودتر از آنچه که قبلا پیش‌بینی شده بود.

 سهم چین از اقتصاد جهان با بیشترین سرعت در این قرن افزایش یافته است. آمار نشان می‌دهد تولید جهانی در سال گذشته میلادی 4.2 درصد کاهش داشته و سهم چین را به 14.5 درصد با قیمت دلار 2010 رسانده است.

 اقتصاددان‌ها اشاره می‌کنند پکن در حال تعمیق روابط اقتصادی خود با آسیا و اروپاست. رئیس جمهور چین در این هفته در شرایطی که واشنگتن درگیر آشوب‌های داخلی است، گفت زمان و موقعیت به نفع چین است.

کا ژنگ، مدیر مطالعات آسیا در دانشگاه آرکانساس می‌گوید همه‌گیری ویروس کرونا به چین کمک می‌کند موقعیت خود در اقتصاد جهان را تثبیت کند. شرکت های آمریکایی و اروپایی تمرکز خود را بر روی چین بیشتر می‌کنند چون احتمالا این کشور تنها منبع بزرگ رشد در دنیای پس از کرونا خواهد بود.

واردات نفت خام چین 7.3 در2020 افزایش یافتچین با قوانین کشورهای دیگر که به تجارت آن آسیب بزند مقابله می‌کند

 صادرات چین 3.6 درصد در 2020 افزایش یافت. این در حالی است که طبق گزارش کنفرانس توسعه و تجارت سازمان ملل، آنکتاد، کل تجارت جهان 5.6 درصد پایین آمده است.

 در این بین، چین عنوان خود به عنوان بزرگترین مقصد سرمایه‌گذاری خارجی را باز پس گرفته است چون 129.5 میلیارد دلار تا نوامبر 2020 وارد این کشور شده بود. طبق گزارش آنکتاد، جریان سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در کل دنیا 30 تا 40 درصد به صورت سالانه در 2020 کاهش یافته است.

 انتهای پیام/26

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عنوان بزرگترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۴۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد

ایتنا - ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
مایکروسافت فعلا تصمیم ندارد هزینه‌های هوش مصنوعی خود را کاهش دهد. این غول فناوری درباره درآمد سه ماهه سوم خود اعلام کرد که به دلیل رشد تقاضا و افزایش میانگین هزینه در پلتفرم ابری خود، Azure، به سرمایه گذاری در هوش مصنوعی و خدمات ابری ادامه خواهد داد.

امی هود، مدیر ارشد مالی مایکروسافت، در این تماس گفت که مخارج سرمایه‌ای (آنچه یک شرکت برای خرید یا نگهداری دارایی‌ها خرج می‌کند) افزایش خواهد یافت. هود گفت: در حال حاضر، تقاضای کوتاه‌مدت هوش مصنوعی کمی بالاتر از ظرفیت موجود ما است.

این شرکت در سه ماهه سوم نزدیک به 11 میلیارد دلار برای اموال و تجهیزات هزینه کرده است  که 66 درصد بیشتر از هزینه‌ای است که در مدت مشابه یک سال قبل خرج کرده بود.

طبق بیانیه درآمد مایکروسافت در سه ماهه سوم از محصولات ابری خود، از جمله Azure (آزور)،  26.7 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. ساتیا نادلا، مدیرعامل این شرکت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
 

درآمد بیشتر از حد انتظار مایکروسافت باعث شد سهام در معاملات بعد از ساعت 4 درصد افزایش یابد. هم درآمد و هم سود هر سهم از برآوردهای وال استریت پیشی گرفت.

برنامه‌های این شرکت برای هزینه‌های بیشتر به دنبال سایر تعهدات بزرگ برای توسعه هوش مصنوعی است. این شرکت قصد دارد تا پایان سال به 1.8 میلیون تراشه هوش مصنوعی دست یابد و ظرفیت مرکز داده خود را افزایش دهد.

تمایل مایکروسافت به هوش مصنوعی و مدل‌های پایه، نیاز به مراکز داده بیشتر، از جمله شریک مایکروسافت  OpenAI، سازنده ChatGPT و GPT-4 را افزایش می‌دهد. مدل‌های هوش مصنوعی باید روی کوه‌هایی از داده آموزش ببینند، که به هزاران واحد پردازش گرافیکی تولید شده توسط شرکت‌هایی مانند Nvidia نیاز دارد. مایکروسافت در حال طراحی تراشه های خود برای کاهش اتکای خود به Nvidia است.
 

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • معلم‌ها تحولات جهان را برای دانش‌آموزان تبیین کنند
  • طنین شعار «مرگ بر اسراییل» در سراسر جهان
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • ستاره لهستانی بارسلونا: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می پذیرم
  • لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • لواندوفسکی: توپ طلای 2021 حق مسی بود؛ بلینگام و ام باپه بهترین بازیکنان دنیا هستند