Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@06:16:30 GMT

۴ سال درصدد طراحی کلنگ راه «علیصدر»

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۱۵۰۵۵

۴ سال درصدد طراحی کلنگ راه «علیصدر»

ایسنا/همدان پروژه ای که سال ۹۶ و در سفر ریاست جمهوری روی برگه اعتبار چهار میلیارد تومانی گرفت، پس از چهار سال جوهرش پاک شد.

سفر مدیران ارشد استان به همراه استاندار همدان به شهرستان کبودراهنگ که در ۱۷ دی ماه صورت گرفت، انگیزه و نشاط کاری نداشت و سوال اینجاست، آیا مدیران ادارات شهرستان روحیه خود را از دست داده اند و پیگیر حل مشکلات نیستند؟ و یا مدیران دستگاه های استان خدمت به مناطق محروم را در شأن خود نمی بینند؟ 

بسیاری از موارد مطرح شده توسط مدیران کل دستگاه های استان در کمیته برنامه ریزی شهرستان کبودراهنگ به قول فرماندار تکراری و به گفته استاندار «نسیه» بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان در این کمیته، چشم انداز شهرستان کبودراهنگ را روشن دانست و گفت: جهت‌گیری دولت نسبت به شهرستان کبودراهنگ که جزء مناطق کمتر توسعه یافته است، مناسب بوده و غارعلیصدر یکی از استعدادهای قابل توسعه آن به شمار می رود.

جای بسی تعجب است که همه مدیران استان دهکده گردشگری علیصدر را مهمترین منطقه گردشگری استان و کشور می دانند اما به گفته نماینده سابق کبودراهنگ، ۱۰ سال است موضوع چهاربانده شدن راه همدان به علیصدر مطرح شده و سال ۹۶ در سفر ریاست جمهوری اعتبار ملی اولیه چهار میلیارد تومانی برای این پروژه تخصیص یافته و تصویب شده است و این موضوع مدت ها به یکی از افتخارات مدیران در جلسات تبدیل شده اما سوال اینجاست اجرای این پروژه چه نوع کلنگی می خواهد که مجلس و دولت توان ساختش را ندارند؟

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان نیز در این کمیته درباره چهاربانده کردن راه همدان به علیصدر گفت: برای پروژه راه همدان به علیصدر به اعتبار ملی نیاز است. شاخص های راه های کبودراهنگ نشان می دهد که شهرستان می تواند از اعتبارات توازن استفاده کند و ما برای راه علیصدر دنبال سرمایه گذار هستیم و امسال برای راه های کبودراهنگ پنج و نیم میلیارد تومان اعتبار درنظر گرفته شده که تاکنون دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون آن تخصیص یافته است. همچنین در این شهرستان ۱۴ نقطه حادثه خیز داریم و ۱۵۰ کیلومتر از راه های شهرستان روکش نیاز دارد که به اعتباری افزون بر ۷۵ میلیارد تومان لازم دارد.

استاندار همدان هم در کمیته برنامه ریزی شهرستان از نمایندگان مردم استان و نماینده معین شهرستان کبودراهنگ در مجلس خواست پیگیر تخصیص اعتبار ملی برای راه های شهرستان کبودراهنگ و به ویژه چهاربانده کردن راه همدان به علیصدر در مجلس باشند.

سوال مردم، دهیار و اعضای شورای دهکده گردشگری علیصدر اینجاست اعتبار چهار میلیارد تومانی که در سال ۹۶ با سفر هیئت دولت به استان همدان تصویب شد، اگر پیگیری به عمل آمد و به استان انتقال یافته است، کجا هزینه شد؟ و اگر لا به لای پرونده ها گم شد پس هدف و علت سفر هیئت دولت به استان ها و صرف بیت المال آن هم از جیب مردم در این کارناوال ها چیست؟

اگر مدیران ارشد استان توان جذب اعتبار را ندارند آن هم اعتبار برای مهیا کردن زیرساخت های امنیت و افزایش حضور گردشگران در بزرگترین و زیباترین غار آبی جهان، پس علت سفرهای هیئت دولت چیزی جزء ارائه گزارش هایی به قول خود مسئولان «نسیه» نتیجه دیگری دارد؟

این موضوع را از حجت الاسلام احد آزادیخواه، نماینده معین مردم شهرستان کبودراهنگ در مجلس جویا شدیم اما او هم جوابی برای مردم نداشت و ترجیح داد صحبتی در این باره نداشته باشد.

البته دور از انصاف است که برخی از نتایج کمیته برنامه ریزی را نادیده بگیریم و آن تأمین اعتبار جاده امیرآباد است که از همان سه میلیارد تومان اعتبار سفر اخیر استاندار به کبودراهنگ تأمین شد. این جاده ۵ کیلومتر است و در صورت علمیاتی شدن آن تردد از کبودراهنگ به گل تپه به سهولت صورت می پذیرد و دستگاه سی‌تی‌اسکن نیز پس از گذشت سه روز از سفر استاندار به کبودراهنگ، از تهران  به بیمارستان امام رضا علیه السلام شهرستان آورده شد.

این نتایج فقط نشانگر یک واقعیت است و آن اینکه اگر مدیران ارشد استان پیگیر  باشند همه مشکلات مناطق محروم با دریافت حق و حقوق قانونی از بیت المال قابل حل است. پس از مدیران استان و نمایندگان تقاضا داریم دور از شعار، حق قانونی مردم مناطق از امکانات را مطالبه و پیگیری کنند.

یادداشت از: پروین سلیمی، خبرنگار ایسنا

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها غار عليصدر محور علیصدر سازمان مدیریت و برنامه ریزی هیئت دولت اعتبار چهار بانده گردشگري راهداری و حمل ونقل جاده ای راه همدان به علیصدر شهرستان کبودراهنگ برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۵۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، موسی فکور عصر یکشنبه در جلسه‌ای که با حضور تعدادی از مدیران کل استان در فرمانداری شهرستان آستارا برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان آستارا با توجه به اینکه این شهرستان مهم‌ترین پل راهبردی ایران با کشور جمهوری آذربایجان، دروازه ورود به قفقاز و اروپا، یکی از مرزهای مهم و استراتژیک ما و بزرگترین گمرک زمینی شمال کشور است سبب می‌شود که شهرستان آستارا برای استان گیلان یکی از شهرستان‌های ویژه و استراتژیک قلمداد شود.

فکور با اشاره به پروژه‌های در حال اجرای این شهرستان گفت: بارانداز ریلی، پروژه پایانه مرزی، بزرگراه آستارا-آستارا، پروژه ترمینال غلات، چهار بانده کردن مسیر آستارا به اردبیل جزو پروژه‌هایی که خاص شهرستان و استان و حتی ملی است که اتمام این طرح دغدغه همه مسؤولان است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان افزود: اثربخشی این پروژه‌ها برای کل کشور است لذا نگاه ما نیز در خصوص این پروژه‌ها باید نگاه ملی باشد و مسؤولان باید دغدغه این پروژه‌ها را داشته باشند.

فکور با اشاره به نامگذاری شعار سال اضافه کرد: جهش تولید فقط در حوزه تولید کارگاه‌های اقتصادی نیست و اصولاً زیر ساخت این جهش تولید را باید در حوزه عمرانی دنبال کرد.

وی ادامه داد: اگر پایانه مرزی درست شود و بتواند به درستی خدمات دهد ما در حوزه اقتصادی و در بخش ترانزیت کالا بهتر می‌توانیم کار کنیم اگر ما مسیرهای دسترسی زیرساخت‌ها را بخواهیم به درستی انجام دهیم آن وقت است که مسیر تولید مهیا می‌شود و جهش صورت می‌گیرد؛ ما هم باید در حوزه خودمان این جهش را ایجاد کنیم باید با زمانبندی پیگیر پروژه‌ها باشیم و زمینه جهش تولید را فراهم کنیم.

اتمام پروژه‌های نیمه تمام در اولویت قرار دارد

فکور با بیان اینکه تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد افزود: ما باید کار را از حالت طبیعی خارج کنیم جهش تولید با کار طبیعی انجام دادن و روزمرگی محقق نمی‌شود؛ ما با تغییر نگاه و روش کارمان باید نگاه انقلابی و کار جهادی داشته و پیگیر کارها باشیم، باید موانع را شناسایی کرده و برای رفع موانع از همه ابزارها استفاده بکنیم.

وی با اشاره به اینکه خدمات رسانی به مردم نباید متوقف شود بلکه باید سرعت و شتاب بیشتری بگیرد، افزود: کارها باید انجام بگیرد، مسؤولین باید پیگیر باشند، اگر در استان قابل حل نبود از ظرفیت ملی استفاده کنند.

فکور با اشاره به تورم به عنوان مهم‌ترین مشکل کشور گفت: برای حل مشکلاتی همچون تورم، بحث معیشت، تولید ثروت، افزایش اعتبار و قدرت پول ملی باید به سمتی برویم که حضرت آقا اشاره می‌کند و آن جهش تولید با مشارکت مردم است و این میسر نخواهد شد مگر اینکه ما در بحث تولید بتوانیم به نقطه ایده آل و مطلوب برسیم و برای رسیدن به نقطه مطلوب باید حرکت و تلاشمان را بیشتر کنیم.

وی بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام به عنوان یکی از اولویت‌های اساسی استانداری گیلان تاکید کرد و گفت: یکی از نیازهای اساسی در بحث پروژه‌ها در بحث عمرانی مسأله مصالح است که دستگاه‌های متولی برای حل این دغدغه باید کمک کنند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با تاکید بر پیگیری پروژه‌ها توسط مدیران دستگاه‌ها تصریح کرد: فقط صرف نامه زدن نباشد، پیگیر کار باشید فکر کنید کار شخصی خودتان را انجام می‌دهید.

کمبود زمین برای ساخت مسکن در استان گیلان

وی با اشاره به کمبود زمین برای ساخت مسکن در استان گفت: در بحث مسکن در استان با توجه به اینکه محدودیت زمین را داریم نسبت به دیگر استان‌ها متفاوت هستیم و این یک واقعیت است که در این راستا با هماهنگی‌های صورت گرفته جاهایی که ما مشکل تأمین زمین از منابع ملی و دولتی داریم بحث خرید زمین از اشخاص هم پیشنهاد شده و مجوز آن صادر شده است.

معاون استانداری گیلان به به پروژه نیمه کاره مسکن مهر و مسکن ملی در آستارا اشاره کرد و گفت: مسکن یکی از نیازهای اساسی مردم و یکی از شعارهای محوری دولت است، چرا مسکن مهر آستارا که مردم سال‌ها است معطل آماده سازی آن هستند به خاطر مشکلات کوچک مثل رنگ آمیزی نیمه تمام بماند، باید هرچه سریع‌تر تکلیف ۳۰۰ واحد نیمه تمام مشخص و مورد بهره برداری قرار بگیرد.

وی با اشاره به وضعیت مسکن روستایی استان گفت: الحمدلله در بحث تولید مسکن روستایی ۲۲۴۷۰۸ واحد جزو ابلاغیه سه ساله ما بود که الان ۲۱۸۵۲ واحد ساخته شده یعنی ۹۷ درصد انجام شده و پیشرفت خوبی را داشته اما در بحث مسکن مربوط به مددجویان پیشرفت ۵ یا ۱۰ درصدی شایسته نیست و این را دستگاه‌های متولی باید کمک کنند آورده‌هایشان را تکمیل کنند تا پروژه با سرعت به کار خود ادامه دهد.

کد خبر 6091226

دیگر خبرها

  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • ۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی در بویراحمد