Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت آمریکا به بهانه اینکه هر صنعتی که در بخش نظامی کاربرد داشته باشد تحریم می کنند صنعت فولاد ایران را تحریم کرده اما آمریکا با تحریم مدیرعامل فولاد مبارکه به دنبال فلج کردن پیشرفت صنعتی ایران است
به گزارش شمانیوز، آمریکا بعد از چند تحریم صنعت فولاد ایران و شرکت فولاد مبارکه اینبار مدیرعامل این شرکت حمیدرضا عظیمیان را مورد هدف قرار داده است تا دشمنی خود را با پیشرفت های صنعتی ایران به صورت علنی نمایان تر کند، چراکه تنها چند روز بیشتر به پایان کار دولت ترامپ باقی نمانده و آمریکا با تحریم مدیرعامل فولاد مبارکه به دنبال فلج کردن پیشرفت صنعتی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به تحریم های اخیر آمریکا علیه صنعت فولاد ایران، گفت: دولت آمریکا به بهانه اینکه هر صنعتی که در بخش نظامی کاربرد داشته باشد تحریم می کنند؛ صنعت فولاد ایران را تحریم کرده اما هدف اصلی این است که صنعت رو به پیشرفت صنعت کشور را فلج کنند.
آرمان خالقی با بیان اینکه بعد از رفتن ترامپ بازهم ممکن است تحریم های آمریکا در بخش صنعت ایران وجود داشته باشد، افزود: تمام این تحریم ها و سنگ اندازی ها در دولت بعدی آمریکا دوباره تصمیم گیری خواهد شد و باید تا یک مقطع زمانی دیگر برای مشخص شدن روند فعالیت ها صبر کرد.
او با تاکید بر اینکه این تحریم های آمریکا فقط کار را از نظر نقل و انتقال مالی سخت تر کرده است، تصریح کرد: شاید این تحریم ها هزینه های بیشتری را برای مبادلات مالی بین المللی و ... ایجاد کرده و طرف های تجاری ایران را هم تحت تاثیر این تحریم ها قرار داده، اما در بخش تولید و دستیابی به تولیدات جدید تاثیری نداشته است. در واقع در شرایط کنونی این تحریم ها تنها منجر شده که مواد اولیه با قیمت بالاتری در اختیار شرکت های تولیدی قرار بگیرد.
خالقی با بیان اینکه امکان مبالات تجاری با کشورهای که تجارت بالایی با آمریکا ندارند هنوز هم وجود دارد و این نقاط کماکان امکان صادرات دارند، تصریح کرد: در حال حاضر در برخی محصولات تولیدی ایران قدرت رقابت پذیری بالایی وجود دارد و شرکت های کوچک و متوسطی که مبادلات مالی با آمریکا ندارند چندان به موضوع تحریم ها توجه نمی کنند. از این رو می توان گفت که تحریم های دولت آمریکا نتوانسته به اهداف خود برسد و صادرات ایران همچنان ادامه دارد.
در روزهای اخیر دولت ترامپ تحریم های جدیدی را علیه مدیرعامل عامل چند شرکت بزرگ ایران از جمله فولاد مبارکه وضع کرده است که بسیاری از فعالان حوزه صنعت فولاد معتقدند این تحریم ها ناشی از عصبانیت دولت ترامپ از ناتوانی آنها در فلج کردن صنعت فولاد ایران بوده است؛ در واقع شرکت فولاد مبارکه در چند سال اخیر روند رو به رشد خوبی داشته و توانسته چند پروژه جدید همچون نورد 2 را کلید بزند که پروژه مهمی در صنعت فولاد کشور محسوب می شود، زیرا اجرای آن می تواند صنعت ایران را به سمت خودکفایی کامل سوق دهد و صنعت خودرو، لوازم خانگی و... که تاکنون بخشی از ورق مورد نیاز خود را از طریق واردات تامین می کردند به طور کامل به بازار داخلی متکی کند.
منبع: خبرگزاری موج

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صنعت فولاد ایران فولاد مبارکه تحریم ها صنعتی ایران پیشرفت صنعت فلج کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۵۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان از بهره‌مندی ۳۴۲ واحد صنعتی تازه از گاز طبیعی خبر داد و گفت: اکنون شهرستان بهار بیشترین مشترک گاز را در بخش صنعتی استان داراست.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، مجید الهیاری با اشاره به وجود ۶۸۲ هزار و ۹۳۲ مشترک گاز استان همدان در بخش‌های مختلف توضیح داد: از این تعداد ۴ هزار و ۳۴۶ مشترک در بخش صنعتی هستند.

وی تصریح کرد: از مجموع مشترکان گاز در بخش صنعتی، ۳۴۲ مشترک در سال ۱۴۰۲ به مجموع مشترکان این استان افزوده شدند.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان یادآور شد: بیشترین مشترک گاز استان در بخش صنعتی با تعداد هزار و ۶۵۸ مورد مشترک مربوط به شهرستان بهار است.

دیگر خبرها

  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • برد پرگل هندبال سپاهان در مصاف با پلیمر خرم آباد
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی