Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل همکاری‌های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور سازمان فرهنگ از برگزاری چهارمین دور گفت‌وگوی فرهنگی زنان ایران و چین با حضور مقامات دو کشور به‌ صورت ویدئوکنفرانس به میزبانی این اداره کل خبر داد.

محمد علی کیانی در توضیح جزئیات این نشست، افزود: چهارمین دور گفت‌وگوهای فرهنگی زنان ایران و ‌چین با عنوان تقویت تعامل در پساکرونا (جهان مشترک: سرنوشت مشترک) برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این نشست ۳۰ دی به همت اداره ارتباطات فرهنگی بین المللی زنان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پکن و مشارکت فدراسیون سراسری زنان چین و با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و دانشگاه الزهرا (س) در ساختمان حوزه ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار می شود.
مدیر کل همکاری های فرهنگی و امور  ایرانیان  خارج از کشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اظهار داشت: اساتید و سخنرانان ایرانی و موضوعات مورد بحث در این دور گفت‌وگوها عبارتند از سوسن باستانی؛ معاون بررسی های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با موضوع ارائه گزارشی از عملکرد دولت جمهوری اسلامی در حوزه سلامت زنان و خانواده در دوران شیوع کرونا، سیده صدیقه حجازی؛ مسئول کارگروه زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با موضوع اشاره به اهمیت این دور از گفت‌وگوهای فرهنگی و ارائه گزارش از برگزاری نشست های پیشین، خدیجه سفیری؛ جامعه شناس و عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا (س) با موضوع نقش زنان در پایداری خانواده در دوران شیوع کرونا و سیده فاطمه مقیمی؛ رئیس هیأت مدیره کانون ملی زنان بازرگان ایران با موضوع نقش زنان در فقر زدایی در مقابله با چالش های اقتصادی جهانی.
کیانی در ادامه از معصومه اسماعیلی؛ رییس انجمن مشاوره ایران و عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با موضوع بررسی سلامت روان زنان و خانواده در سیر تحولات فرهنگی پساکرونا و سعیده باقری فرد؛ رییس اداره ارتباطات فرهنگی بین المللی زنان و دبیر نشست با موضوع گذری بر دیپلماسی فرهنگی ایران و چین با تأکید بر نقش زنان به عنوان دیگر مدعوین سخنران زن ایرانی نام برد.
وی اضافه کرد: سخنرانان چینی و موضوعات مورد بحث و بررسی در این نشست عبارتند از دکتر مو خنگ؛ عضو کمیته دایمی فدراسیون سراسری زنان چین و وزیر دپارتمان روابط عمومی، خانم پرفسور یانگ جیو هوا؛ معاون وزیر دپارتمان کار، خانواده و کودکان فدراسیون سراسری زنان چین و استاد گروه جامعه شناسی دانشگاه قومیت چین با موضوع نقش زنان در زندگی، خانواده و جامعه در دوران کرونا، خانم دکتر فینگ چاو هوی؛ بازرس درجه دو دپارتمان توسعه زنان و رییس بخش مبارزه با فقر فدراسیون سراسری زنان چین با موضوع چالش های همه‌گیری برای اقتصاد کشورهای مختلف و نقش زنان در ریشه کنی فقر و خانم دکتر لی جه؛ استادیار دانشکده کار اجتماعی و زنان چین با موضوع تغییر فرهنگ و سبک زندگی و تحقیق سلامت روانی زنان در پسا کرونا.

مدیرکل همکاری‌های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با ارایه گزارشی از سه دوره گذشته گفت‌وگوهای فرهنگی زنان ایران و چین گفت: اولین نشست مشترک بانوان ایرانی و کنفدراسیون زنان چین سال ١٣٩٢با موضوع «نقش زنان در آموزش تربیت خانواده و گسترش فرهنگ  در پکن و نقش زنان مسلمان در نشر فرهنگ و آموزش خانواده در شهر لنجو مرکز استان گنسو» در شهر پکن برگزار شد.
وی افزود: همچنین، جمعی از زنان فرهیخته چین در رأس هیأتی به سرپرستی معاون رییس کنفدراسیون چین  در سال ٩٣ و پنج تن از مسئولان زنان چین به میزبانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی عازم تهران شدند و در سال ١٣٩٥هم هیأتی به سرپرستی مدیرکل سابق زنان و خانواده سازمان، عازم چین شد. تاکنون سه دوره گفت‌وگوی فرهنگی زنان ایران وچین با حضور مسئولان فرهنگی و هنری به میزبانی دو کشور شده است. برگزاری هفته های فرهنگی و فیلم به میزبانی دوکشور، حضور فعال دوکشور در جشنواره ها و نمایشگاه های فرهنگی و هنری به ویژه نمایشگاه کتاب تهران و پکن و میزبانی جمهوری اسلامی ایران از چین به عنوان میهمان ویژه نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از جمله همکاری‌های دو جانبه است./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی فرهنگی زنان ایران زنان و خانواده نقش زنان ایران و چین دور گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۵۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در سالن امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این نشست با اشاره به اثرگذاری استادان زن در جامعه اظهار کرد: شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان؛ شکل گرفته است که اهدافی همچون راهبری شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه، توانمندسازی تخصصی شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه؛ هماهنگی و نظارت بر عملکرد شورا‌های راهبری استان‌ها، هماهنگی و نظارت بر عملکرد مسئولین استان‌ها؛ ایجاد بستر تعاملی با فعالان حوزه زنان و خانواده داخل و خارج از دانشگاه را در دستور کار دارد.

قاسمی با بیان اینکه امور زنان و خانواده باید در امور دانشجویان خانم، با قوت وارد شوند، ادامه داد: ویژگی و فطرت نهادینه شده بانوان در آموزش و تعلیم و پرورش، به لحاظ پارامتر انتقال مفاهیم و دارا بودن مؤلفه‌ها و خصایص ذاتی همچون مهرورزی، صبوری و خستگی ناپذیری که خداوند در زن برای مادری قرار داده است، در شغل بسیاری از اساتید خانم تبلور یافته است.

وی با اشاره به هدف اساسی آموزش عالی خاطرنشان کرد: بانوان در هر رشته و مقطعی که تدریس می‌کنند، اهتمام ویژه‌ای را صرف صلح‌گرایی در محیط‌های سخت و ستیزه‌جو می‌نمایند. چنین معلمانی به ترویج فرهنگ تعامل، صلح و مدارا می‌پردازند و با گفتار و کردار خود، آموزش می‌دهند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با اشاره به دغدغه استادان هیئت علمی، تصریح کرد: جامعه چه تفاوتی بین زنان موفق و موثر در دنیای امروزی قائل شده است؟ پیامد حضور زنان موثر در جایگاه علمی، تا چه حد انفاق افتاده است؟ برای رشد هوش و نبوغ لازمه زنان در حوزه تعلیم و تربیت، چه تسهیلاتی درنظر گرفته شده است؟

نرگس عطریان با تأکید بر نیاز‌های بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: فعالیت‌های ورزشی، جبران مشکلات ارگونومی و ساعات کار زیاد، برنامه‌های کمک آموزشی فرزندان، توانمندسازی شایستگی‌های فرهنگی در زنان، ازجمله موارد مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.

در پایان این نشست، از بانوان هیئت علمی برگزیده و افتخارآفرین در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی با حضور دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد، نجفی رییس دانشگاه آزاد استان، محمد باقری معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان و سایر مسئولان استانی تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مساله غزه در اجلاس باکو
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای بیان مواضع ایران به نخبگان
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان