Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خرداد به نقل از همشهری آنلاین، همزمان با سخنان وزیر امور خارجه فرانسه درباره لزوم بازگشت ایران و آمریکا به برجام و مذاکره با تهران درباره توان موشکی و حضور منطقه‌ای و البته پاسخ کوبنده محمدجواد ظریف به همتای فرانسوی، آلمان هم وارد ماجرا شد و ادعا کرد ساز و کار مالی اینستکس به خاطر کم‌کاری ایرانی نهایی و اجرایی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر امور خارجه ایران در پیام توییتری خود نوشته بود: «آینده برجام به سه کشور اروپایی بستگی دارد، نه ایران.»
یکی از سخنگویان وزارت خارجه آلمان گفته است نخستین مبادله تجاری با ایران از طریق اینستکس به خاطر طرف ایرانی نهایی نشده است. این ساز و کار مالی برای آسان‌تر شدن روابط مالی و تجاری اروپا با ایران با وجود تحریم‌های ایالات متحده راه‌اندازی شده است. آلمان مدعی است اینستکس آماده انجام نخستین مبادله است و ایران باید شیوه‌نامه‌های لازم را برای این امر در اولین فرصت صادر کند.
راه‌اندازی سامانه آسان‌سازی مبادله‌های مالی و تجاری میان شرکت‌های اروپایی و بخش خصوصی و دولتی ایران دور از تاثیر تحریم‌های آمریکا پیشنهاد مشترک سه کشور اروپایی طرف توافق هسته‌ای (بریتانیا، فرانسه و آلمان) بود که ۳۱ ژانویه ۲۰۱۹ به تائید وزیران خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا رسید اما هرگز عملیاتی و اجرایی نشد تا فرصت سود بردن ایران از تعهدهای طرف‌های غربی در برجام از بین برود.
پس از ادعاهای آلمان، بانک مرکزی ایران با انتشار اطلاعیه‌ای نسبت به ادعای قائم‌مقام وزیر امور خارجه آلمان درباره دلایل ناکامی کانال مالی اینستکس واکنش نشان داد. در حساب توییتری بانک مرکزی چنین آمده است: «کانال اینستکس برای نجات برجام طراحی شد اما کار نکرد چون کشورهای اروپایی شجاعت کافی برای اعمال قدرت اقتصادی ملی و مستقل خویش را نداشتند. همچنین آنان هیچ راهی برای تامین مالی اینستکس نیافتند.
مشخص است که ایران تنها برای حفظ کانال اروپایی و واردات کالاهایی که قادر است از کانال‌های دیگر تامین کند، حاضر به جابه‌جایی منابع مالی خود نیست. اینستکس قرار بود روابط تجاری ایران و اروپا را فارغ از تحریم‌های آمریکا شکل دهد نه آنکه آن را تحت تحریم‌ها تعریف کند.»
پس از پاسخ‌های وزیر امور خارجه ایران به ادعاهای همتای فرانسوی خود درباره رفتن تهران سمت توان تولید سلاح هسته‌ای و افزایش تهدیدها و خطرهای منطقه‌ای ایران، برخی رسانه‌های غربی دو توییت کوبنده ظریف را خطاب به ژان-ایو لودریان دور از شئون دیپلماتیک دانستند. آنها مدعی‌اند شاید روابط ایران و فرانسه در سایه برخورد تند ظریف با لودریان تحت تاثیر قرار بگیرد.
وزیر امور خارجه ایران در توییت‌های خود خطاب به همتای فرانسوی نوشته بود: «همکار محترم: شما دوران کاری‌ خود را در کابینه با فروش سلاح به جنایتکاران جنگی سعودی آغاز کردی. از حرف‌های پوچ و مهمل درباره ایران دست بردار... از حفاظت از جنایتکارانی که منتقدان خود را با اره تکه‌تکه و از جنگ‌افزارهای ساخت 'شما' برای سلاخی کودکان در یمن استفاده می‌کنند، دست بردارید.»
توییت بعدی ظریف هم به بی‌عملی سه کشور اروپایی برای زنده نگه داشتن برجام اشاره داشت: «تروئیکای اروپایی مطلقا هیچ کاری برای حفظ برجام نکرده‌اند و رهبران این کشورها برای اجرای تعهدهای برجامی خود متکی به امضا و اجازه کارگزاران اوفک (دفتر کنترل دارایی‌های خارجی خزانه‌داری آمریکا) هستند. به خاطر ایران است که برجام زنده مانده، نه سه کشور اروپایی.» برچسب ها: بانک مرکزی ، اینستکس

منبع: خرداد

کلیدواژه: بانک مرکزی اینستکس سه کشور اروپایی وزیر امور خارجه همتای فرانسوی بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۶۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملک مصرفی افراد مشمول مالیات بر عائدی سرمایه نمی‌شود

کارشناس سیاستگذاری مسکن در واکنش به ادعای رئیس کل سابق بانک مرکزی گفت: ملک مصرفی افراد از شمول مالیات بر عائدی سرمایه خارج است، حتی اگر طی یکسال قیمت آن ۱۰ برابر شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فرشید ایلاتی کارشناس سیاستگذاری مسکن در واکنش به ادعای رئیس کل سابق بانک مرکزی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«ملک مصرفی افراد از شمول مالیات بر عائدی سرمایه خارج است. یعنی اگر ملک مصرفی خانوار در طی یکسال 10 برابر هم شده باشد هیچگونه مالیاتی نخواهد داشت. اینگونه اظهار نظرها از سوی شخصی که رییس سابق بانک مرکزی بوده است جای تأسف دارد.»

چندی قبل رئیس کل سابق بانک مرکزی در واکنش به مالیات بر عایدی سرمایه در شبکه ایکس نوشته بود:‌ رئیس مجلس گفته اند؛ مالیات بر سوداگری شامل 0/5 درصد جامعه می‌شود و نگرانی ندارد.

حتی اگر درصد اعلامی درست باشد، این نوع اظهارنظر بی توجهی به کار کرد علم اقتصاد و انتقال اثرات غیر مستقیم این نوع از مالیات به سایر طبقات جامعه و نیز فراهم شدن اسباب خروج سرمایه از کشور است.

در واقع بر مبنای مالیات بر عایدی سرمایه از کسانیکه به حکم عقل در مقابل تورم از خود حفاظت می‌کنند، مالیات گرفته و صرفِ مخارجی می‌شود که غالباً براى رشد اقتصادى زیانبار هستند. بهتر است به جای این اقدامات، با علل تورم که موجب سفته بازی است، مقابله کنید. اینقدر هم زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش همتی به اعلام نرخ تورم نقطه به نقطه فروردین از سوی بانک مرکزی
  • پاسخ روسیه به اظهارات بورل: یک اعتراف عالی! فرمول صلح همین است
  • پاسخ تند همتی به انتقاد خبرگزاری دولت/ دانشجوی سال اول اقتصاد هم فرق تورم نقطه‌به‌نقطه و تورم سالانه را می‌داند؛ شما یا نمی‌دانید یا می‌خواهید ندانید
  • پاسخ همتی به انتقاد خبرگزاری دولت
  • ملک مصرفی افراد مشمول مالیات بر عائدی سرمایه نمی‌شود
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • (ویدیو) نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و ظریف
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود