Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس آمار دولت چین دومین اقتصاد بزرگ جهان در سال ۲۰۲۰ نسبت به سال قبل از آن ۲.۳ درصد رشد کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سی ان ان بیزینس، اقتصاد چین طی سال گذشته میلادی بیش از آنچه انتظار می رفت رشد کرد در حالی که بقیه کشورهای جهان به شدت از بحران مالی ناشی از شیوع ویروس کرونا آسیب دیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

بر اساس آمار دولت چین که روز دوشنبه منتشر شد، دومین اقتصاد بزرگ جهان در سال 2020 نسبت به سال قبل از آن 2.3 درصد رشد کرد.

این کندترین نرخ رشد سالانه اقتصاد چین طی چند دهه اخیر محسوب می شود. در سال 1976، این کشور سال بدتری را پشت سر گذاشت زمانی که تولید ناخالص داخلی چین در آشوب های اجتماعی و اقتصادی 1.6 درصد کاهش یافت.

اما طی یک سالی که بیماری همه گیر کرونا اقتصادهای بزرگ جهان را به رکود فرو برد، چین به وضوح در رتبه نخست قرار گرفته است.

رشد اقتصاد چین از پیش بینی ها نیز بیشتر بود: به عنوان مثال صندوق بین المللی پول پیش بینی کرده بود که اقتصاد این کشور در سال 2020 1.9 درصد رشد می کند. این تنها اقتصاد بزرگ جهانی است که صندوق بین المللی پول انتظار داشت کاملا رشد کند.

اقتصاد چین زودتر از پیش بینی‌ها از آمریکا جلو می‌زندبانک مرکزی اروپا: اقتصاد چین بهبود نسبتاً سریعی داشته است

نینگ جیژه سخنگوی اداره ملی آمار چین در یک کنفرانس مطبوعاتی در پکن گفت: عملکرد (اقتصاد) بهتر از آن بود که انتظار داشتیم.

چین سال گذشته برای اولین بار در دهه های گذشته برنامه هدف رشد اقتصادی خود را لغو کرد، در حالی که همه گیری یک ضربه تاریخی به اقتصاد این کشور وارد کرد.

تولید ناخالص داخلی چین در سه ماهه اول تقریباً 7 درصد کاهش یافت چرا که در مناطق وسیعی از این کشور محدودیت های کرونایی و تعطیلی های گسترده اجرا شد.

بر اساس این گزارش، تولیدات صنعتی این کشور عامل اصلی رشد اقتصاد بود و در دسامبر 2020 نسبت به سال قبل 7.3 درصد جهش کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقتصاد ویروس کرونا اقتصاد ویروس کرونا اقتصاد چین بزرگ جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۶۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!

از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۳ اردیبهشت ماه بارندگی‌ها در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

به گزارش مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روز‌های اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

دیگر خبرها

  • ۶۵ درصد مخازن سد‌های کشور پر شده است
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بهادری جهرمی: رشد تجارت خارجی فروردین، ۴۸ درصد مدت مشابه سال قبل است
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی