Web Analytics Made Easy - Statcounter

عطاءالله ابراهیمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان اعتبار برای ساخت و تکمیل این مجتمع‌ها و همچنین تکمیل زیرساخت‌های آن از جمله تامین آب، برق ، گاز و احداث معابر نیاز است.

وی با اشاره به اینکه این مجتمع‌ها در شهرستان‌های کوهرنگ، سامان، بروجن و خانمیرزا در دست احداث است، گفت: با فعال شدن این مجتمع‌ها  زمینه اشتغال ۲ هزار  ۹۳ نفر فراهم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، برای ایجاد این مجتمع‌های دامپروری با ظرفیت اسمی۲۰ هزار راس دام سبک و سنگین تاکنون بیش از ۳۴ میلیارد و ۸۷۵ میلیون ریال هزینه شده است.

رییس جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: در استان بیش از ۱۸۶ هزار دام سنگین و ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دام سبک سنتی، صنعتی و عشایری وجود دارد و این استان یکی از قطب‌های دامپروری کشور است.

به گفته وی، سالانه بیش از ۲۵۸ هزار و ۷۴۶ تن شیر و مواد لبنی در استان تولید می‌شود که ۲.۴ درصد تولید کشور است و این استان رتبه ۱۵ در کشور را دارد.

وی اظهار داشت: تولید گوشت قرمز در استان ۲۰ هزار و ۹۸۰ تن در سال است و ۲.۵ درصد تولید کشور را دارد.

ابراهیمی افزود:هم‌اکنون احداث سه مجتمع شیلاتی با ظرفیت اسمی یکهزار و ۱۰ تن تولید سالانه ماهی سردآبی در شهرستان‌های کیار، کوهرنگ و بروجن استان در دست اجراست که با فعال شدن این مجتمع‌ها زمینه اشتغال مستقیم بیش از ۱۰۰ نفر و اشتغال غیرمستقیم ۲۰۰ نفر فراهم خواهد شد.

وی اظهار داشت: احداث این مجتمع‌ها  بین ۱۵ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بیشترین مشکل این مجتمع‌ها تامین شبکه برق و زیرساخت‌های مجتمع است.

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت:استان در بیش از یک دهه گذشته مقام نخست تولید ماهیان سرد آبی را با تولید ۲۴ هزار تن در سال در کشور به خود اختصاص داده است و با تکمیل زیرساخت‌های مجتمع‌های پرورش آبزیان هلن در شهرستان کیار، چَم‌سور بازفت در شهرستان کوهرنگ و شمس‌آباد در شهرستان بروجن میزان تولید افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، حدود یک چهارم تولید ناخالص داخلی استان و اشتغال استان در حوزه کشاورزی است.

برچسب‌ها دام و طيور چهارمحال وبختیاری کشاورزی توسعه روستایی کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دام و طيور چهارمحال وبختیاری کشاورزی دام و طيور چهارمحال وبختیاری کشاورزی توسعه روستایی کارآمدی دولت اخبار کنکور مجتمع ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۶۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار

 زمین این پایگاه به مساحت ۳۰۰ متر مربع از سوی اهالی روستای حسن قشلاق به دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان اهدا شده است.

مجتبی فیض الهی فرماندار بهار همچنین گفت: پایگاه جاده‌ای فوریت‌های پزشکی روستای حسن قشلاق در زیربنای ۱۲۰ متر مربع و با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال ساخته خواهد شد.

فرماندار بهار با بیان اینکه توسعه پایگاه‌های امداد و نجات در راه‌های پررفت و آمد روستایی از مطالبات روستاییان است، گفت: با توجه ویژه دولت سیزدهم شاهد توسعه روزافزون پایگاه‌های بهداشتی و درمانی از جمله پایگاه‌های جاده‌ای امداد و نجات هستیم که ایجاد آنها نقش مهمی در کاهش تلفات سوانح و حوادث دارد.

فیض الهی گفت: پایگاه جاده‌ای روستای حسن قشلاق پس از تکمیل و بهره برداری برای خدمات رسانی به مسیر‌های ارتباطی روستا‌های همجوار فعالیت خواهد داشت.

شهرستان بهار در فاصله ۱۵ کیلومتری مرکز استان همدان و در مسیر استان‌های غربی کرمانشاه و کردستان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • ساخت یک کیلومتر راه اصلی به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان