Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: به هیچ طرح صنعتی که مبتنی بر فناوری های نوین نباشد، مجوز فعالیت نمی دهیم.

حجت الله غلامی امروز (دوشنبه- ۲۹ دی ماه) در نشست مجازی روز ملی هوای پاک اظهار کرد: انتظار مدیریت استان از برگزاری چنین نشست هایی ارائه راهکارها در مبارزه با آلایندگی ها و رسیدن به هوایی پاک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه در روز هوای پاک وضعیت هوای اصفهان شرایط خوبی ندارد، افزود: به دنبال راهکارهای اجرایی هستیم، البته مطالعات خوبی در دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان انجام شده که امیدوارم با همکاری شهرداری تبدیل به برنامه های میان مدت و بلند مدت شود تا استراتژی مشخصی برای مبارزه با آلودگی هوا در سطح استان پیدا کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان به چند مورد کانون آلاینده اصفهان اشاره کرد و گفت: بر اساس مطالعات انجام شده، صنعت به عنوان کانون های بزرگ آلاینده و خودروها به عنوان کانون های متحرک مطرح هستند و از سویی دیگر، حاشیه کویر بودن و کانون های ریزگرد در استان وجود دارد که با حجم وسیع در انتشار آلاینده ها نقش دارند.

غلامی افزود: بر اساس برآورد انجام شده یک میلیون و ۹۰ هزار هکتار کانون گرد و غبار داریم که نیاز به تثبیت دارند.

وی ادامه داد: بر اساس مطالعات آمایش، استان اصفهان به ۷ منطقه مشخص تقسیم و نوع فعالیت هر منطقه نیز تعیین شده است. یکی از مناطق کلانشهر اصفهان و مجموعه شهری پیوسته به کلانشهر است که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان به نقش صنایع و حجم سفرها در آلایندگی هوا اشاره کرد و گفت: در شورای برنامه ریزی استان به هیچ طرح صنعتی که مبتنی بر فناوری های نوین نباشد، مجوز فعالیت نمی دهیم.

غلامی ادامه داد: یک محور اصلی پرداختن به صنعت و استفاده از فناوری های نوین و محور دوم توجه به قابلیت های استان و صنعت گردشگری و تقویت آن است.

وی تاکید کرد: در استان ۴ محور اصلی با متروی اصفهان در حال پیگیری است که خطوط اول تا سوم در اولویت است و به موازات آن محور اصفهان- شاهین شهر آغاز شده و محور بعدی خط نجف آباد به اصفهان است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان، پرداختن به صنایعی که از شعاع ۵۰ کیلومتری اصفهان قرار دارند را ضروری دانست و گفت: مطالعات انجام شده و اکنون باید به این جمع بندی برسیم که تولید مازوت در استان اصفهان در این شرایط به چه صورت باید باشد.

غلامی تاکید کرد: در بحث شهری اقدامات خوبی در بازسازی ناوگان حمل و نقل آغاز شده است که البته باید در این زمینه ها اقدامات مساعد انجام شود.

وی افزود: در سال آینده گواهی پایان کار به هیچ ساختمانی که ضوابط و مقررات ملی مبحث ۱۹ را رعایت نکرده باشند داده نخواهد شد. این قوانین باید کاهش مصرف انرژی و کاهش آلاینده را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی استانی اقتصادی هواي پاك فناوری های نوین انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۶۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی روحانی‌نژاد معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری گفت: این پروژه به عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال اجرا است و همه مجوز‌های لازم با توجه به سند‌های بالا دستی گرفته شده و مجلس شورای اسلامی هم چند مصوبه در این زمینه داشته است.

روحانی‌نژاد افزود: از ابتدای دولت سیزدهم انجام کار‌های مقدماتی در این زمینه آغاز شده و اپراتور‌هایی که علاقه‌مند به مشارکت در اجرای این طرح بودند، آمادگی خود را اعلام کرده و مجوز اجرای پروژه در شهر‌های مختلف را دریافت کردند.

به گفته وی براساس قانون بودجه امسال شهرداری‌ها پس از دریافت درخواست اپراتور مورد نظر بایستی ظرف ۱۵ روز برای صدور مجوز حفاری در معابر شهری اقدام کنند.

روحانی نژاد همچنین تصریح کرد: در هر شهری که مجوز برای حفاری صادر شود، اپراتور متعهد باید پوشش فیبر نوری را برای تمامی جمعیت شهر فراهم نماید و نمی‌تواند فقط به نقاط برخوردار شهر تمرکز کند.

معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در این زمینه عقب ماندگی در مقایسه با کشور‌های منطقه داریم، باید با همکاری همه دستگاه‌های مربوط زمینه تسریع در انجام آن در شهر‌های کشور فراهم شود.

روحانی نژاد افزود علیرغم شروع با تاخیر این پروژه ملی در استان خراسان جنوبی ولیکن در صورت همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی به ویژه شهرداری‌ها و باتوجه به توان اپراتور‌های منتخب برای استان، این امکان وجود دارد که مراسم اتمام پوشش برای کل استان خیلی زودتر از استان‌های دیگر برگزار شود.

محمد جواد قتاعت، استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۳۵۳ روستای بالای ۲۰ خانوار استان از اینترنت پر سرعت بهره‌مند شدند.

وی افزود: سعی ما در استان این است تا علاوه بر مرکز استان در سایر شهرستان‌ها هم این طرح سریع‌تر اجرایی شود و مردم از آن بهره‌مند شوند.

مصطفی بهی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی نیز گفت: براساس این تفاهم‌نامه شبکه فیبر نوری به طول بیش از ۱۰۰ کیلومتر شامل خیابان‌های اصلی، فرعی و کوچه‌ها اجرا و بستر اتصال ۶۵ هزار پورت برای استفاده مشترکین خانگی و تجاری در بیرجند فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای فیبر نوری پیش نیاز هر شهر هوشمند است، گفت: این طرح امکان استفاده شهروندان از اینترنت پرسرعت خانگی و فناوری‌های نوین، ارتقای کیفیت عملکرد و کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه منابع را فراهم می‌کند و ارزش سرمایه گذاری این طرح در بیرجند، حدود هزار میلیارد ریال است.

مهدی بهترین، شهردار بیرجند نیز در این مراسم تاکید کرد: تمام توان خود را در راستای ارایه خدمات ارتباطی مطلوب به شهروندان بکار گرفته ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی