Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت:بررسی سایت‌های معتبر آمریکایی ـ انگلیسی نشان می‌دهد مردم آن کشورها اعتمادی به واکسن تولیدشده کشورهای خود ندارند.

سید جلیل میرمحمدی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بی‌اعتمادی به واکسن‌های غربی را نشأت گرفته از رفتارهای آن‌ها دانست و اظهار کرد: کمپانی‌هایی که رهبر معظم انقلاب بر عدم ورود واکسن کرونا از آن‌ها تأکید داشتند، عمدتاً تعداد مرگ‌ومیر و مبتلایان به کرونا در آن‌ کشورها با توجه به جمعیت‌شان بسیار زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر واکسن‌های ساخته‌شده در غرب می‌توانست افراد مبتلا را درمان کند، اولویت با مردم کشورهای سازنده واکسن بود. این در حالی است که بررسی سایت‌های معتبر آمریکایی ـ انگلیسی نشان می‌دهد مردم آن کشورها اعتمادی به واکسن تولیدشده کشورهای خود ندارند.مردم کشورهای انگلیس و آمریکا نه‌تنها اعتمادی به واکسن تولیدشده در کشورهای خود ندارند؛ بلکه شاهد پدیدار شدن عوارض جدی پس از تزریق واکسن در میان هموطنان خود بوده‌اند.


عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به سناریوهای کشورهای غربی برای تست واکسن‌ها، عنوان کرد: کشورهای استکباری مانند آمریکا و اروپا هنگامی‌که می‌خواهند آزمایش انسانی یک واکسن را تست کنند، این تست‌ها را بر روی کشورهای جهان سوم انجام می‌دهند و این سناریویی است که همه می‌دانند.


عدم اقبال غربی‌ها از واکسن امریکایی-اروپایی 

وی افزود: زمانی که مردم کشورهای تولیدکننده واکسن در آمریکا و اروپا به واکسن‌های کرونای تولید کشورشان اقبالی نشان نمی‌دهند، ضرورت دارد تا ایران نیز با حساسیت بیشتری سراغ واکسن‌های واردشده برود. ازآن‌جهت که کشور ایران همواره مورد تهاجم ۴۰ ساله همه‌جانبه کشورهای مستکبر جهانی بوده است.


میرمحمدی تصریح کرد: استکبار جهانی هیچ‌گاه از آسیب زدن به کشور ایران و مردم کوتاهی نکرده است. ازاین‌رو دانشمندان، مسئولان و مردم باید حساسیت بیشتری نسبت به کشورهای مستکبر داشته باشند و موضع‌گیری رهبر انقلاب، علمی و ازنظر سیاسی کاملاً منطقی است.

 

واکسن‌های وارداتی باید تأییدیه بگیرند

این نماینده مجلس تأکید کرد: کشوری که به‌راحتی سردار سلیمانی را ترور و جنگ تحمیلی را بر ایران تحمیل می‌کند و تحریم‌های ظالمانه را در پرونده خود داشته است، مورد اعتماد نیست و ما نباید به ورود واکسن‌های آن‌ها چراغ سبز نشان دهیم.

وی در خاتمه این گفت‌وگو، بیان کرد: ما می توانیم از کشورهایی که به‌رغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا و اروپا سالها با ما مبادلات کالایی و مالی داشته‌اند واکسن خریداری و وارد کنیم، البته معتقدم واکسن وارداتی از این کشورها نیز باید از سوی مجامع علمی کشور مورد آزمایش قرار بگیرد و در نهایت تاییدیه بگیرند. 


انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: اعتمادی به واکسن واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان

نشیب نامین، رییس اجرایی مرکز مسلمانان رواندا در گفتگو با خبرگزاری تقریب با تاکید بر اینکه اسرائیل در ماههای اخیر مهم ترین بازیگر بحران ساز منطقه خاورمیانه بوده است، اظهار داشت: در طول تاریخ چندین دهه ای مناقشه میان اسرائیل و مردم فلسطین هیچ گاه شرایط مانند وضعیت کنونی، خطیر و هزینه ساز نبوده است. مردم مسلمان فلسطین بیش از هر وقت دیگری نیازمند سیاست و دوراندیشی کشورهای مسلمان هستند. کشورهایی که برای تحقق اهداف همگرایانه خود سازمان ها و نهادهای منطقه ای میان خود به وجود آورده اند.
نشیب نامین ادامه داد: اما سازوکارهایی که دولتهای اسلامی از طریق نهادهای همکاری ایجاد کرده اند، تاکنون اقدام عاجلی برای جلوگیری از اقدامات نظامی اسرائیل به عمل نیاورده است. این در حالی است که در سیاست خارجی کشورهای اسلامی باید ارزشهای دین اسلام معیار باشد نه گرایش ها. امروزه با توجه به توانمندی امت اسلامی و فقدان وحدت در جهت گیری سیاسی دولت های اسلامی، امت اسلامی بر سر دوراهی قرار گرفته است، به طوری که یا وحدت و همبستگی اسلامی را ایجاد و بر استمرار و عملیاتی شدن آن متمرکز شوند یا منافع ملی و سرزمینی خود را ترجیح دهند.
او با بیان اینکه ترجیح منافع سیاسی نتیجه ای جز شکست در پی نخواهد داشت، افزود: برای عملیاتی شدن وحدت امت اسلامی و وحدت در سیاستگذاری دولت های اسلامی می توان انگیزه ها وزمینه های متعددی را مطرح کرد. اما در حال حاضر هیچ انگیزه ای بالاتر از موضوع فلسطین مطرح نیست. زیرا شکست مردم فلسطین و پیروزی اسرائیل در بیرون راندن مردم مسلمان از سرزمین شان معنایی جز شکست همه کشورهای جهان اسلام ندارد.
نشیب نامین ادامه داد: هر یک از کشورهای مسلمان منافع خود را در افزایش توان سیاسی و اقتصادی و در نتیجه نفوذ و دامنه قدرت خود می بینند اما این امر چگونه می تواند اتفاق بیفتد در حالی که در منطقه و جغرافیای منحصر به خودشان، اسرائیل می تواند تا این اندازه نفوذ کند و به اهداف اشغالگرانه اش بپردازد. بنابراین کشورهای مسلمان راهی ندارند جز اینکه زیر پرچم توحید اسلامی جمع شوند و از قرآن و عترت تاسی کنند. این وجهی از وجوه اندیشه اسلامی است؛ که نه به دلیل فشارهای پیرامونی همچون منافع سرزمینی و اقتصادی بلکه به دلیل پایه های ایدئولوژیکی آن تحقق پذیر است.
 

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • سردار رادان: قرائت قرآن از زنان مکشوفه حجاب را نشان می دهند/ این تفکر حتی برخی افراد حزب اللهی را تحت تاثیر قرار داده و تصاویر آن دست به دست می‌شود
  • مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • آمریکایی‌ها درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند
  • احزاب لبنانی در انتخاب رییس‌جمهور کشورشان تفاهم و تسریع کنند