Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از وبدا، سعید نمکی روز دوشنبه در بیست وپنجمین جلسه قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی که در تالار حوزه وزارتی وزارت بهداشت برگزار شد، ضمن تاکید بر استمرار رعایت پروتکل های بهداشتی در همه مراسم و مناسبت ها افزود: رعایت پروتکل های بهداشتی باید با جدیت، دقت و به صورت مستمر دنبال شود، عادی پنداری در شرایطی که سیستم بهداشت و درمان به صورت شبانه روزی نهایت تلاش خود را کرده تا آمار ابتلا و فوتی ها را پایین بیاورد، قطعا دوباره ما را به شرایط خطرناک همه گیری کرونا باز می گرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برگزاری مراسم و آئین ها با زیرپا گذاشتن شیوه نامه های بهداشتی، برای ما مصیبت مضاعف ایجاد می کند، به این معنا که اینهمه دستاورد درخشان در مدیریت بیماری و همه گیری را به قربانگاه می برد.

وزیر بهداشت با اشاره به توفیق نظام سلامت در تامین بهینه داروی مورد نیاز مردم در سخت ترین شرایط، بسیاری از این موفقیت ها را محصول رویکرد قرارگاه مدیریت دارو و تجهیزات پزشکی، دانست. 

نمکی ضمن تاکید بر تولید داخل و تکیه بر دانش دانشمندان داخلی، بر نقش موثر قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی در هماهنگی و مدیریت بخش دارو و تجهیزات پزشکی تاکید کرد.

وی در ادامه بر ضرورت تسریع راه اندازی تخت های بیمارستانی در دست ساخت و آمادگی سیستم بهداشت و درمان برای مواجهه با پیک های بعدی کرونا و تخصیص منابع مالی لازم برای این منظور، تاکید کرد. 

محمدرضا شانه ساز رییس سازمان غذا و دارو نیز در این نشست درخصوص تامین و تخصیص ارز دارو و تجهیزات پزشکی، واردات مواد اولیه دارویی و وضعیت تولیدات داخلی گزارشی ارائه داد.

همچنین پیمان عشقی رییس سازمان انتقال خون کشور درخصوص تامین، تولید و توزیع کیت های غربالگری مخصوص گروه های خونی گزارشی ارائه داد.

برچسب‌ها ویروس کرونا سعید نمکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سعید نمکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا سعید نمکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور دارو و تجهیزات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۰۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت و بدون نقص تامین شد
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • برگزاری جشنواره قلب شهر در مسجد ملااسماعيل یزد
  • افرایش دو برابری داروخانه‌ها در خوی
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی