Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-26@08:25:07 GMT

بلکه پسندیده شود!

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۰۲۶۸

بلکه پسندیده شود!

آنقدر که حالا با طرح حلقه‌طلایی‌ قرار است شرایط ازدواج را برای دوقلوها و چندقلوهای ایرانی در این روزهای کرونایی که فرصت معاشرت و شناخت از آدم‌ها گرفته شده، تسهیل کند.

معاشرت‌ها و رفت‌وآمدها در انجمن دوقلوها، علاوه بر تفریح و تازه‌شدن دیدارها، راهی برای آشنایی دوقلوهای جوان با همدیگر بود؛ آنقدر که گاهی این آشنایی‌ها به اتفاقی شیرین مانند ازدواج دوقلوها با همدیگر ختم می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاقی که کرونا آن را هم مثل خیلی از برنامه‌های دیگر این روزها برهم زد.

ایمان و امید خاصه‌تراش، برادران دوقلو و مدیر این انجمن، برنامه‌‌ها و خدمات متنوعی برای دوقلوها و چندقلوهای ایرانی به‌راه‌انداخته بودند؛ آنقدر که در سال چند بار پیش می‌آمد در همایش‌ها، مراسم‌‌ها و دورهمی‌هایی که انجمن برگزار می‌کرد، دوقلوهای سراسر کشور با همدیگر آشنا می‌شدند و از دیدن آدم‌هایی شبیه خودشان کیف می‌کردند.

دورهمی‌هایی که یک پیامد ویژه داشت؛ این‌که ۱۵۰ازدواج دوقلویی به واسطه همین دورهمی‌ها در سوابق این انجمن ثبت شده است اما از فروردین، دوقلوها فرصت دور هم جمع‌شدن و آشنایی را از دست دادند و کنتور ازدواج‌های دوقلویی در انجمن هم از حرکت ایستاد.

روزهای کرونایی روابط اجتماعی آدم‌ها را کم کرد؛ اتفاقی که به همه دنیا رسید و دورهمی‌های دوقلوها را هم تحت تاثیر قرار داد.

همین شد که دیگر دوقلوها دیداری با همدیگر نداشتند و شانس‌شان برای آشنایی با یکدیگر کاهش یافت‌ اما ایمان خاصه‌تراش از تصمیم‌‌شان در فروردین می‌گوید: «ما سعی کردیم مثل جنبه‌های دیگر از سبک زندگی‌مان که به سمت مجازی‌شدن پیش رفت، این معرفی‌ها و آشنایی‌ها را هم به سمت مجازی‌شدن پیش ببریم.» تا کرونا آن مانع بزرگی نباشد که دوقلوها و چندقلوها همدیگر را نبینند و نشناسند.

ازدواج در روزهای کرونایی

مدیران انجمن دوقلوها هم مانند خیلی از آدم‌های دیگر خیلی زود خودشان و برنامه‌های انجمن را جمع‌وجور کردند و پذیرفتند که کرونا قرار است فعلا مهمان ما باشد و مشغول برنامه‌ریزی با در نظر گرفتن وجود این ویروس شدند: «دورهمی‌ها و همایش‌های اسفند برگزار نشد و ما باید به نوع دیگری از خدمات فکر می‌کردیم و خدمات ازدواج، آن فکر ویژه‌ای بود که در این روزهای سخت عملی می‌شد. واقعیت این است که خیلی از دوقلوها برای این عضو انجمن می‌شوند تا با دوقلوهای دیگری آشنا شده و یک ازدواج دوقلوهایی از جنس خودشان داشته باشند.» البته هستند قل‌هایی که آنقدر با همدیگر ناسازگارند که دل‌شان نمی‌خواهد چنین اتفاقی را تجربه کنند اما تعداد آنهایی که دوست دارند با دوقلوهایی مثل خودشان ازدواج کنند بر مخالفان این ماجرا می‌چربد.



در میان این تصمیم‌ها، طرح حلقه طلایی برای ازدواج‌های دوقلویی طرحی است که از فروردین طراحی و برنامه‌ریزی شد و حالا به روزهای اجرایی‌شدنش رسیده است؛ ساز و کاری که قرار است همچنان راهی برای شناخت دوقلوها با همدیگر باشد و درنهایت شاید به اتفاقی قشنگ مانند ازدواج برسد.

ایمان خاصه‌تراش-قل ارشد- و یکی از تاسیس‌کننده‌های انجمن دوقلویی ایران درباره طرح حلقه طلایی می‌گوید: «ما فکر می‌کنیم که در این روزها، ماموریت ما آگاه‌کردن دوقلوها برای تصمیم‌گیری ازدواج‌شان است. این‌که واقعیت‌های ازدواج را به تصویر بکشیم و باورهای غلطی را که نسبت به ازدواج وجود دارد، اصلاح کنیم.»

و نتیجه چنین ماموریتی، طرح حلقه طلایی است که برای آگاهی و آموزش دختر و پسران مجرد که به هر شکل و طریقی با دوقلوها در ارتباط هستند اجرا می‌شود: «منظورمان از هر شکل و طریقی این است که لازم نیست حتما دختر و پسرها دوقلو باشند؛ فرزندان پدر و مادر دوقلو، خواهر و برادرهای دوقلوها و هرکسی که عضوی از خانواده دوقلویی محسوب می‌شود هم می‌تواند در طرح حلقه‌طلایی شرکت کند.» اما حلقه طلایی مگر قرار است چه کار خاصی انجام دهد؟

یک ازدواج مرحله‌ به‌ مرحله

«باید همه‌چیز را به تعادل می‌رساندیم.» این آن هدفی است که ایمان خاصه‌تراش می‌گوید انجمن دوقلوها و چندقلوهای پارسی برای رسیدن به نگاه مشترک آدم‌ها در موضوع ازدواج، برایش ساعت‌ها تلاش کرده، مشاور دعوت کرده‌اند، فیلم ساخته‌ و از زاویه‌های مختلف به این موضوع نگاه کرده‌اند: «‌سعی کردیم واقعیت‌های ازدواج را به طور شفاف بیان کنیم.» و این ابتدایی‌ترین کاری است که در حلقه‌طلایی اجرایی می‌شود. حالا جمع مشاوران و پزشکان و روان‌شناسانی که پژوهش‌های متعدد و اطلاعاتی درباره دوقلوها و در این حوزه داشته‌اند در انجمن جمع شده‌اند.

آنها از اولین روزهای کرونا به این انجمن متفاوت آمده‌ و چند ساعت فیلم‌های آموزشی در حوزه آگاه‌سازی پیش از ازدواج ضبط کرده‌اند؛ فیلم‌هایی که قرار است آگاهی دوقلوها را نسبت به فرهنگ ازدواج بالا ببرد.

در پشت‌صحنه ضبط این فیلم‌ها همه توجیه شده‌اند قرار است شرایطی مهیا شود که دوقلوها و چند قلوها به خاطر داشتن ویژگی خاص‌شان با هم آشنا شوند اما پیش از این آشنایی هر آنچه که در زوج‌های دوقلوی گذشته مشکل‌ساز شده گفته می‌شود تا این ماجرا تکرار نشود و حالا فیلم‌هایی تهیه شده که درباره ازدواج‌های آدم‌هایی شبیه هم گفته است؛ آدم‌هایی که از خودشان یک و در بعضی مواقع چند کپی دیگر هم دارند اما این همه ماجرا نیست؛ حالا کسانی که برای دریافت این فیلم‌های آموزشی ثبت‌نام کرده‌ و درخواست داده‌اند در مراحل بعدی با فرم‌هایی از طرف انجمن روبه‌رو می‌شوند به نام فرم‌های احرازهویت و فرم معیار.

حالا هرکسی که این فیلم‌های آموزشی را دیده، باید منتظر مراحل بعدی پیش‌بینی‌شده انجمن هم باشد؛ مراحلی که قرار است کاری شبیه همان دورهمی‌های روزهای گذشته انجمن را انجام بدهد و بابی برای آشنایی دوقلوهای مجرد در آستانه ازدواج باشد: «آنها اول مشخصات و سلایق خودشان و در مرحله بعد، معیارهایشان از کسی را که می‌توانند با او به زندگی مشترک فکر کنند، می‌نویسند: «اما موضوع مهم این است که همه اول فیلم آموزشی را می‌بینند و بعد فرم معیار را می‌فرستند؛ یک آگاهی پیش از تصمیم به معنای واقعی.»

حالا هرکدام از دوقلوها دسته‌بندی و طبق مشخصات و خواسته‌هایشان به همدیگر معرفی می‌شوند؛ حلقه‌طلایی همان طرحی است که کرونا را در ازدواج‌های دوقلویی دور زده است. حالا آنهایی که شبیه هم هستند، خصلت‌های شبیه هم دارند و هم‌کفو هستند در یک گروه با همدیگر قرار می‌گیرند و در بستری که انجمن فراهم می‌کند در جمع‌هایی کوچک و خودمانی به‌صورت حضوری یا مجازی همدیگر را می‌بینند و با هم آشنا می‌شوند. کسی چه می‌داند؟ شاید به قول بزرگ‌ترها اگر قسمت هم باشند، این آشنایی به نتیجه خوبی مثل ازدواج برسد.

یک همراهی همه‌جانبه

حالا فراخوان به جاهای خوبی رسیده و چیزی حدود هزار دوقلوی مجرد در این طرح پیش‌ثبت‌نام کرده‌اند و قرار است فیلم‌های آموزشی به دست‌شان برسد اما این‌طور که معلوم است، فقط معرفی و آشنایی نیست که انجمن دستی در این کار دارد. برادران خاصه‌تراش همراه همه بالا و پایین‌های زوج‌های جوان در این راه و در مهم‌ترین روزهای زندگی دوقلوها هستند.

حالا انجمن خدمات مختلفی در بهترین و به‌صرفه‌ترین شکل ممکن به زوج‌های دوقلو ارائه می‌کند: «مراکز مختلفی برای پیش‌بردن یک ازدواج آسان دوقلویی پای کار آمده‌اند و یک خیر مشترک رقم خورده است. در واقع اینجا یک چرخه اقتصادی فعال راه افتاده که در کنار یک سود شخصی، بخشی از راه جوان‌های اعضای این انجمن را نیز هموار می‌کند.»

مساله این است که آگاهی پیش از ازدواج، آشنایی و شناخت از اصلی‌ترین مراحل ازدواج و البته ابتدایی‌ترینش است؛ حالا اگر یک دوقلو با یک دوقلوی دیگر آشنا شدند و ازدواج کردند چه؟ قطعا تهیه مخارج ازدواج برای هر دو خانواده دختر و پسر به‌طور همزمان کار سخت و دشواری است: «ما از اول تا آخر با این جوان‌ها همراه هستیم؛ آنقدر که از مسائل اقتصادی هم غافل نشده‌ایم و سعی می‌کنیم تا آنجایی که می‌توانیم در راه ازدواج‌ها هم کمک‌حال دوقلوها و چندقلوها باشیم.» و قرارداد با یکی از بانک‌ها برای گرفتن وامی با درصد پایین برای این زوج‌های جوان دوقلو یکی از همان خدماتی است که انجمن دوقلوها برای اعضای جوان‌شان در نظر گرفته‌اند: «ضمن این‌که با چند مرکز لوازم‌خانگی قراردادی داریم که برای تهیه جهیزیه هم تخفیف‌های خوبی به خانواده‌های دوقلو و چندقلو ارائه بدهد.» انگار موانع یکی‌یکی و پشت سر هم در این مسیر می‌افتند و راه هموار می‌شود.

نرگس خانعلی زاده - جامعه / روزنامه جام جم 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا دوقلوها چندقلوها ازدواج فیلم های آموزشی انجمن دوقلوها دوقلوها و چند روزهای کرونا ازدواج ها دورهمی ها شبیه هم فیلم ها آدم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۰۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بیماران خاص در کرمانشاه

جام جم آنلاین؛ مسئول بیماران خاص استان کرمانشاه به موانع، مشکلات و نیازهای مختلف بیماران خاص استان و وعده های داده شده و انجام گرفته مسئولان برای رفع این مشکلات اشاره کرد و از نمایندگان مجلس خواست مصوبه جلوگیری از ورود دستگاه‌های دیالیز وارداتی به کشور را اصلاح کنند.

حسین بیگلری با اشاره به افزایش تعداد بیماران خاص استان در سال گذشته افزود: با توجه به حجم بیماری‌های خاص که در استان شناسایی شده است و همچنین بخشنامه جدید دولت، که بیماری‌های خاص را به ۱۰۸ بیماری افزایش داده است می‌توان نتیجه گرفت که بر تعداد بیماران خاص استان افزوده شده است و این تعداد در سال جدید نیز قطعا افزایش پیدا خواهد کرد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۴۰ هزار بیمار خاص در استان وجود دارد بنابراین برای اینکه بتوانیم به این بیماران خدمات بهتر ارائه دهیم، برای هر بیماری یک انجمن تشکیل داده‌ایم و اعضای هیات مدیره افرادی با تجربه، متعهد، با سابقه هستند.

وی تاکید کرد: این انجمن‌ها در نقاط مختلف شهر مستقر هستند و دارای دفاتر فعال می‌باشند که بیماران با مراجعه به آن‌ها مشکلات خود را بازگو می‌کنند. اکثر این مشکلات در همان انجمن مرتفع می‌شود و در نهایت مشکلاتی که توسط انجمن‌های مخصوص رفع نشود در شورا مطرح می‌شود تا بتوانیم برای حل آن‌ها برنامه ریزی کنیم.

بیگلری با اشاره به وجود مشکلات متعدد برای بیماران خاص گفت: مهمترین و عمده‌ترین مشکل بیماران خاص استان و کشور به مشکلات دارویی و کمبود برخی داروها باز می‌گردد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه صندوق حمایت از بیماران خاص در اداره بیمه سلامت استان مستقر شده است، خوشبختانه سال گذشته مشکل آنچنانی در زمینه پرداخت هزینه‌های دارویی نداشتیم و بیماران می‌توانستند با ارائه فاکتور در مدت کوتاهی هزینه پرداخت شده خود را پس بگیرند.

مسئول انجمن بیماران خاص استان تصریح کرد: خوشبختانه در زمینه رفع مشکلات پرداخت هزینه دارویی بیماران خاص، هلال احمر هم توانسته است با بودجه‌های خوبی که با تلاش مدیران این نهاد امدادی دریافت کرده است، بخشی از هزینه‌های بیماران خاص را پرداخت کند و این نشان می‌دهد که دولت در زمینه پرداخت هزینه‌ها تلاش‌های خوبی را انجام داده است.

در بخش تامین دارو مشکل خاصی نداریم، مشکل اصلی معیشت است

مسئول انجمن بیماری‌های خاص استان در ادامه با اشاره به رفع اکثر مشکلات کمبود دارو در کشور افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته، انجمن‌ها در حال حاضر مشکل چندانی در زمینه تامین دارو بیماران خاص ندارند و تنها انجمنی که در استان فعال نیست، انجمن دیابت است که در تلاش هستیم با فعالسازی آن مشکلات مربوط به این بیماری را نیز مرتفع کنیم.

وی گفت: مشکل اصلی بیماران خاص و خانواده‌های آنان بحث معیشت است که با توجه به مشکلات اقتصادی که در کشور وجود دارد متاسفانه این مورد فشار مضاعفی را به بیماران وارد می‌کند.

بیگلری تاکید کرد: بسیاری از خانواده‌های بیماران خاص یا کارگر هستند یا کارمند که حقوق دریافتی آن‌ها کفاف زندگی روزمره‌شان را نمی‌دهد و مخارج بیماری نیز بار مضاعفی بر دوش آن‌ها است.

وی افزود: بیمارانی هم داریم که تحت پوشش نهادهای حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد هستند که حداکثر در ماه یک میلیون تومان به آن‌ها پرداخت می‌شود که با این پول نمی‌توانند حتی یک قلم دارو یا یک وعده غذایی مناسب و مقوی را تهیه کنند، بنابراین اگر بهترین دارو را هم به یک بیمار خاص بدهیم وقتی از لحاظ تامین مواد غذایی و ویتامین‌های مورد نیاز نتوانیم نیاز بدن آن‌ها را رفع کنیم با سوءتغذیه روبرو می‌شوند و آن دارو هم تاثیر چندانی نخواهد داشت.

ما بعنوان مسئول انجمن این بیماران موظف هستیم که به گوش مسئولان برسانیم که، واقعا اکثریت این بیماران و خانواده‌های آن‌ها با مشکلات معیشتی روبرو هستند و باید برای وضعیت اقتصادی این مردم چاره‌ای اندیشیده شود وگرنه نه تنها بیماری آن‌ها درمان نخواهد شد بلکه هرساله بر تعداد بیماران خاص افزوده خواهد شد و مخارج بیشتری را برای دولت بهمراه خواهد داشت.

بیگلری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بازدید استاندار از بخش دیالیز بیمارستان امام رضا (ع) گفت: استاندار برای اولین بار از بخش دیالیز این بیمارستان دیدار کرد و در گفتگویی چندساعته پای درد و دل و مشکلات این بیماران نشست که روحیه بسیار زیادی به این بیماران و انگیزه مضاعفی برای پرسنل درمان این بخش ایجاد کرد که امیدواریم این بازدیدها تداوم داشته باشد و مسئولان ارشد استان از بخش‌های دیگر بیماران خاص بازدید کنند تا بتوانند با مشکلات آن‌ها از نزدیک آشنا شوند.

وی افزود: استاندار کرمانشاه وعده داد یک قطعه زمین با کاربری درمانی را در اختیار مرکز دیالیز نوبهار قرار دهند تا بتوانند با توسعه این مرکز به بیماران بیشتری خدمات ارائه دهند.

بیگلری با اشاره به اینکه مرکز دیالیز نوبهار یک مرکز خصوصی است گفت: با هماهنگی‌های بعمل آمده با بیمه سلامت، خوشبختانه هزینه ارائه خدمات به بیماران کلیوی در این مرکز توسط دولت و بیمه سلامت پرداخت می‌شود بنابراین این مرکز نیز بعنوان بازوی توانمند انجمن بیماران کلیوی استان خدمات مناسبی را به بیماران ارائه می‌دهد.

۲۱۰ بیمار دیالیزی در سال گذشته اضافه شد

مسئول انجمن بیماران خاص استان از پیوند کلیه ۴۰ بیمار کرمانشاهی در سال گذشته خبر داد و افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته در سال گذشته توانستیم برای ۴۰ نفر از بیماران در نوبت دریافت کلیه استان پیوند انجام دهیم که از این تعداد ۱۸ مورد در خود استان پیوند انجام گرفت و ۲۲ مورد نیز در تهران عمل پیوند کلیه را انجام دادند.

۴۰ بیمار کرمانشاهی پیوند کلیه انجام دادند

وی تصریح کرد: با وجود اینکه ۴۰ پیوند کلیه انجام گرفت اما متاسفانه ۲۱۰ مورد دیالیز به بیماران کلیوی استان اضافه شده که از افزایش ۱۷۰ نفری به بیماران دیالیزی حکایت دارد و این در حالی است که هیچ دستگاه دیالیزی به دستگاه‌های موجود در استان اضافه نشده است و اکثر دستگاه‌های سطح استان فرسوده هستند و کیفیت دیالیز مناسبی ندارند و فرسودگی این دستگاه‌ها عوارض بدی را برای بیماران به همراه دارد.

وی تاکید کرد: امیدواریم مسئولان درمانی و ارشد استان در زمینه تهیه دستگاه‌های جدید دیالیز به استان خصوصا بیمارستان امام رضا (ع) تلاش کنند هرچند وعده‌های خوبی در زمینه تامین اعتبار برای خرید دستگاه‌های جدید از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان داده شده است و امیدواریم این وعده‌ها عملی شود.

مسئول انجمن بیماران خاص استان با اشاره به اینکه برای بخش دیالیز به دستگاه‌های با کیفیت وارداتی نیاز داریم گفت: متاسفانه با مصوبه اشتباه مجلس، واردات دستگاه‌های دیالیز وارداتی به کشور برای بیمارستان‌های دولتی ممنوع شده است و مراکز دولتی مجبور به خرید محصولات داخلی هستند که متاسفانه دستگاه‌های ساخت کشور کیفیت خوبی ندارند و همین امر می‌تواند بر کیفیت درمان بیماران کلیوی مشکل ایجاد کند و بسیاری از این بیماران از این وضعیت راضی نیستند و امیدواریم نمایندگان مجلس در این زمینه نیز تجدید نظر کنند زیرا جان بسیاری از بیماران کلیوی به کیفیت این دستگاه‌ها بستگی دارد.

اهدا عضو در استان فرهنگ‌سازی شود

بیگلری در بخش دیگری از سخنانش به سنت پسندیده اهدا عضو اشاره کرد و گفت: اهدا عضو در واقع اهدا زندگی به افرادی است که به اعضای حیاتی نیاز دارند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی گفت: در حال حاضر اهدا عضو در کشور و به تبع آن در استان کرمانشاه آنچنان که باید جا نیفتاده است و هنوز تعداد بسیار زیادی از مردم با این سنت خداپسندانه و نیکوکارانه آشنایی کافی ندارند که نیاز است که فرهنگ‌سازی شود.

بیگلری تاکید کرد: بعنوان مثال در سال گذشته ۳۴ مرگ مغزی در استان اتفاق افتاد که فقط ۹ مورد اهدا عضو صورت گرفت. و این نشان می‌دهد هنوز تعداد بسیار زیادی از خانواده‌ها با این حقیقت آشنا نشده‌اند که اعضای بدن عزیز فوت شده آن‌ها می‌تواند زندگی را به بیماران نیازمندی که چشم انتظار پیوند عضو هستند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند زندگی دوباره ببخشد.

بیگلری تصریح کرد: در جلسه‌ای که با استاندار داشتیم در این زمینه صحبت نمودیم که اگر بزرگان و مسئولان ارشد استان پای کار بیایند می‌توانند اهدا عضو را در استان فرهنگ‌سازی کنند و ایشان وعده دادند که در روز ۱۸ اردیبهشت که مصادف است با رمز بیماران خاص و ۳۰ اردیبهشت که روز اهدا عضو است بهمراه معاونین خود فرم اهدا عضو را تکمیل نمایند و رسماً به خانواده بزرگ و نیکوکار اهداکنندگان عضو بپیوندند که این امر می‌تواند فرهنگسازی بسیار مناسبی در این زمینه باشد.

مسئول انجمن بیماران خاص استان در پایان با اشاره به تامین بودجه و کمک به انجمن بیماران خاص و صعب العلاج از سوی نهادهای دولتی تاکید کرد: در زمان استاندار سابق در دولت قبلی مصوب شد که نهادهای مانند شهرداری و پایانه بودجه ثابتی را برای کمک به انجمن در نظر بگیرند، متاسفانه تا کنون این مصوبه اجرا و محقق نشده است و امیدواریم این مصوبه توسط استاندار کرمانشاه عملی شود زیرا با توجه به مشکلات اقتصادی کشور و تورم کمرشکن، معیشت بسیاری از خانواده‌هایی که بیمار خاص دارند با مشکلات زیادی روبرو شده است و اگر دولت کمک نکند قطعا درمان آن‌ها بی‌نتیجه خواهد بود و حداقل کمک شهرداری و پایانه می‌تواند در اختیار قرار دادن یک یا دو دستگاه اتوبوس بطور دائم و رایگان برای رفت و برگشت بیماران به مراکز دیالیز و مراکز درمانی باشد.

دیگر خبرها

  • تو زیبایی
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • ناگفته‌هایی از غرق شدن کشتی تایتانیک
  • افزایش تولید فولاد خام ایران
  • نشست «ارمغان سعدی» برگزار شد
  • حمایت امیر جعفری از سیدحسین حسینی + عکس
  • دلخوری آرائوخو، با این پیشنهاد دیگر نمی‌مانم
  • تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها امتناع می کند
  • وام بزرگ ۳۰۰ میلیون تومانی را از این بانک‌‎ها دریافت کنید
  • صابر کاظمی در کویت به ته خط رسید!