Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن رعنایی یکی از مشکلات پیش روی نسخه‌های الکترونیک را عدم همکاری و بی رغبت بیمه‌های تکمیلی خواند و گفت: جلسات متعددی در این حوزه انجام شده اما بیمه‌های تکمیلی متقاضی دریافت کاغذ هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، محسن رعنایی، مدیر بیمه سلامت خراسان شمالی ظهر امروز در شورای اطلاع رسانی بیمه سلامت استان در جمع اصحاب رسانه استان اظهار داشت:  تعداد بیمه شدگان بیمه سلامت در مقایسه با سال گذشته در بحث بیمه همگانی رایگان ۲۵ هزار نفر افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر آخرین آمار بیمه شدگان سلامت استان خراسان شمالی ۶۳۵ هزار نفر هستند که از این تعداد ۴۴۶ هزار نفر روستایی و عشایر ، ۱۰۲ هزار بیمه همگانی رایگان، ۵۷ هزار کارکنان دولت، ۲۶هزار خانواده شهدا و ایثارگران و چهارهزار نفر خویش فرما ایرانیان هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تمامی معوقات سال ۹۸ به صورت کامل پرداخت و تسویه شده است، گفت: مبلغ ۶۶۸ میلیارد ریال طی این ۱۰ ماهه در رابطه با بدهی های سال گذشته در بخش های مختلف پرداخت شده است.

رعنایی افزود: همچنین از ابتدای سال تاکنون مبلغ ۳۲۰ میلیارد ریال از معوقات سال ۹۹ پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان اظهار داشت: نکته قابل توجه این است که در پرداختی های سال ۹۹ مبلغ ۳۵ میلیارد ریال بابت نسخه های الکترونیکی پرداخت شده است.

وی نسخه نویسی را در راس اولویت های سازمان بیمه سلامت خواند و گفت: از سال ۹۷ طرح پایلوت نسخه نویسی آغاز شده است که از ابتدای مرداد ماه سال جاری با جدیت بیشتری طرح ادامه پیدا کرد، تا زمانی که زیرساخت ها به صورت کامل تعریف و اجرایی شود.

رعنایی گفت: در طی ۹ ماهه سال جاری ۱۱۳ هزار و ۳۷۰ نسخه توسط پزشکان تولید شده است، اما حذف یکباره دفترچه ها در دستور کار نبوده است.

این مقام مسئول بیماری کرونا را تهدید و فرصت خواند و خاطرنشان کرد: دفترچه و پرونده های پزشکی به نوعی باعث انتقال بیماری کرونا می شد که در واقع نسخه نویسی الکترونیک راهبرد تاثیرگذاری در این شرایط بوده است و یک فرصت تلقی خواهد شد.

رعنایی افزود: این در حالی است که در برخی مواقع به دلیل نداشتن آمادگی های لازم پزشک مورد نظر برای استفاده از سیستم مورد نظر در راستای نسخه نویسی الکترونیکی باعث ایجاد تجمع در مطب ها می شد که این نیز در زمان بیماری کرونا تهدید محسوب می شد.

مدیرکل بیمه سلامت استان با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون ۷۰ درصد نسخه های تولید شده الکترونیکی بوده است، گفت: برای اینکه فشاری به پزشکان وارد نشود، تا جایی که ممکن است به سمت تولید نسخه های الکترونیکی پیش خواهیم رفت.

وی با بیان اینکه هدف اصلی نسخه نویسی الکترونیکی تشکیل پرونده الکترونیکی سلامت است، افزود: سازمان امتیازهایی را برای گروهی که در این راستا همکاری دارند در نظر گرفته است.

رعنایی بیان داشت: از ابتدای شهریور ماه سال جاری تاکنون ۷۹ هزار نسخه الکترونیکی در داروخانه ها، ۱۸ هزار و ۵۰۰ نسخه پیچی در ۱۲ آزمایشگاه طرف قرارداد استان و ۱۲ هزار و ۵۰۰ نسخه طرف قرارداد رادیولوژی های استان نسخه پیچی الکترونیکی بوده است .

وی یکی از مشکلات عمده در رابطه با نسخه های الکترونیک را عدم همکاری و بی رغبتی بیمه‌های تکمیلی خواند و گفت: باتوجه به اینکه جلسات متعددی در این حوزه انجام شده اما بیمه تکمیلی متقاضی دریافت برگه  و کاغذ هستند.

رعنایی بیان داشت: از سال آینده طبق برنامه در نظر گرفته شده چاپ دفترچه تعطیل خواهد بود و فرد با کارت ملی و شماره ملی خدمات درمانی را دریافت خواهد کرد .

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیمه های تکمیلی سلامت استان بیمه سلامت نسخه نویسی هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۰۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛ بر اساس تماس‌های تلفنی بیمه شدگان با سامانه ۱۶۶۶ و پیگیری امور بیمه‌ای مشخص شده است که برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوءاستفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند.

این در حالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگ‌ترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند؛ لذا، این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.

از سوی دیگر تاکید شده است که شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه ۱۶۶۶ تماس حاصل کنند.

کد خبر 6094889 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی