Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، «تورج فرهادی» در این خصوص افزود: در سال جاری، ۴ فضا برای راه‌اندازی همراه‌سرای بیماران بستری در بیمارستان‌های محدوده مرکزی تهران مشخص کردیم که توسط خیران آماده‌سازی می‌شود.

وی اظهار داشت: در حال مذاکره با ارتش هستیم تا در قسمتی از پادگانی که در خیابان باقرخان قرار دارد، ۱۰۰۰ سوئیت ۲۵ متری به عنوان همراه سرا ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرهادی ادامه داد: این همراه سرا برای استقرار موقت همراهان بیمارانی که در بیمارستان امام خمینی و همچنین مهدی کلینیک بستری می شوند، مناسب است.   

به گفته شهردار منطقه ۶ تهران، یک ملک یکهزار و ۸۰۰ متری به‌ همراه‌یک سوله در اختیار یکی از خیران که استاد دانشگاه تهران است قرار گرفته تا به عنوان همراه سرا آماده سازی شود.

وی افزود: همچنین یک ملک هزار متری نیز از بنیاد مستضعفان گرفته‌ایم و با همکاری خیران در حال تبدیل آن به همراه سرا هستیم.

فرهادی ادامه داد: اطراف بیمارستان فاطمه الزهرا (س) و محب کوثر و برخی بیمارستان های دولتی نظیر شریعتی را خالی می کنیم و همراه سرا ایجاد خواهیم کرد.

شهردار منطقه ۶ تهران، لازمه موفقیت مدیریت شهری در طرح ها و اقدامات خود را جلب مشارکت و همراهی مردم دانست و گفت: جلب همراهی معتمدین مردم، گام اول همراه سازی شهروندان با طرح ها و برنامه های شهری است.  

به گفته وی، شورایاران و نمایندگان و معتمدین مردم در محلات حذف شدنی نیست و هر مدیری در هر دوره ای بخواهد با این ظرفیت مقابله کند، به ضرر خودش عمل کرده و به نتیجه ای هم نخواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه شهرداران نواحی بازدیدهای میدانی خود را با حضور نمایندگان شورایاری ها انجام دهند، اظهار داشت: حفظ ارتباط شهرداران ناحیه ها و معاونت های شهرداری منطقه با شورایاران، به عنوان یک موضوع مهم در ارزیابی مدیران مدنظر قرار دارد.

منطقه ۶ شهرداری تهران، از شمال به بزرگراه همت از غرب به بزرگراه چمران از شرق به بزرگراه مدرس و خیابان مفتح و  از جنوب به خیابان انقلاب محدود می‌شود.

برچسب‌ها شهرداری منطقه شش تهران بیمارستان امام خمینی (ره) شهر تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری منطقه شش تهران بیمارستان امام خمینی ره شهر تهران شهرداری منطقه شش تهران بیمارستان امام خمینی ره شهر تهران اخبار کنکور شهرداری منطقه همراه سرا منطقه ۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۰۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.   به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.   وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است.    احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است.   از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است.    صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛   نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود.    وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۱۰۰۰ پاکبان کرمانشاه در جشن «خداقوت کارگر»
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • کارگر شهرداری در سیلاب بزرگراه بعثت مفقود شد
  • اعلام جزئیات مفقودی یک کارگر شهرداری منطقه ۱۵ تهران
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!