Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:36:13 GMT

 نشریه  «ایران» به زبان ژاپنی تجدید چاپ شد

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۱۲۴۴

 نشریه  «ایران» به زبان ژاپنی تجدید چاپ شد

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از رایزنی فرهنگی سفارت ایران در ژاپن، با توجه به علاقه مندی مخاطبان و اتمام نسخه های چاپ اول، این شماره با افزودن مطالب جدید در زمینه های مختلف و اصلاحات و ویرایش نهایی به زبان ژاپنی در دو هزار نسخه و ۵۴ صفحه(چاپ اول در ۴۰ صفحه ارائه گردیده بود) تجدید چاپ شد و علاوه بر نسخه دیجیتالی، به صورت فیزیکی نیز در اختیار مخاطبان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به شناخت اندک مخاطب عام و البته علاقه مند ژاپنی، نشریه "ایران" که مطالب آن به طور کامل توسط رایزنی تهیه، تامین و ترجمه شده است، با هدف معرفی جاذبه های ایران و ظرفیت ها و توانمندی ها ارائه شده است.

 "پرونده ویژه و تخصصی" در خصوص تفاوت ایران و عراق (به عنوان یکی از مهمترین سئوالات و ابهامات مخاطبان) در کنار پیوندهای ناگسستنی دینی و مذهبی دو کشور (به طور نمونه برگزاری مراسم اربعین)، روابط و همکاری و همچنین معرفی اماکن بزرگ مذهبی شیعیان در عراق از جمله مطالب منتشر شده در این نشریه است.

"معرفی ایران" شامل نقشه، پرچم، مذهب، جمعیت، فصول، ماه ها، تقسیمات کشوری و اسامی و جمعیت تمامی آنان در قالب جدول و توضیح  و "تاریخ پرافتخار ایران" از باستان تا دوره معاصر به شکل جدول و توضیحات مختصر و برخی از تصاویر هر دوره از دیگر مطالب چاپ شده در این نشریه است.

"معرفی آثار تاریخی ایران" ثبت شده در فهرست میراث جهانی یونسکو به تفکیک استان و موقعیت هر کدام و "اقتصاد، صنعت و کشاورزی" و این که ایران به لحاظ کشاورزی دارای ضریب خودکفایی ۹۷ درصدی است و به عنوان کشور بزرگ کشاورزی در جهان شناخته می‌شود؛ از دیگر مطالبی است که در این نشریه چاپ شده است.

 "هنر و ادبیات" معرفی صنایع دستی، موسیقی، ادبیات، ورزش و سینما و اشاره به فعالیت های بانوان در عناوین ورزشی و موسیقی و "معرفی استان خوزستان" متناسب با پرونده ویژه این شماره و همجواری با عراق به انضمام تصاویر رودخانه کارون در اهواز، مضیف در جزیره مینو و پرندگان جزیره ناخدا و برخی ویژگی‌های خاص آن مانند کشت نیشکر، اسب عربی، ورزش، تالاب ها و رودخانه ها از دیگر مطالب این شماره است.

«به ایران خوش آمدید» و معرفی سازه های آبی شوشتر در کنار "علم و فناوری" و معرفی مجتمع پتروشیمی بندر امام خمینی(ره) به عنوان نمادی از پیشرفت علمی و فناوری، از دیگر مطالب منتشر شده در این شماره است.

"برگی از تاریخ" تشریح جنگ ایران و عراق با عنوان دفاع مقدس، سال شمار مختصر و سیر تاریخی جنگ، آزادسازی خرمشهر و جایگاه شهیدان در جامعه و "مصاحبه" با خانم کونیکو یامامورا (بابایی) و مادر شهید در خصوص تجربه زندگی در ایران از نگاه یک ژاپنی از دیگر مطالب است.

موضوعات دیگری مانند "غذای ایرانی"، "صنایع دستی" و "ایران و ژاپن" در کنار معرفی "فعالیت های رایزنی فرهنگی" از دیگر مطالب منتشر شده در این شماره بود.

مجله "ایران" به صاحب امتیازی رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران، مدیرمسئولی و سردبیری دکتر حسین دیوسالار و تحریریه با مسئولیت قدرت اله ذاکری منتشر می شود و تاکنون ۳ شماره از این مجموعه به صورت حرفه ای و تخصصی به زبان ژاپنی منتشر شده است.

برچسب‌ها ژاپن علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ژاپن علم و فناوری ژاپن علم و فناوری اخبار کنکور دیگر مطالب منتشر شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۱۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم فناوری آنا، مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) با همکاری انجمن ایران‌شناسی هفتمین همایش ملی زبان‌ها و گویش‌های ایران (گذشته و حال) را در بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌کند.

از کلیۀ علاقه‌مندان به ارائۀ مقاله در این همایش دعوت می‌شود چکیده و اصل مقالۀ خود را طبق تاریخ‌های مذکور در پایین، به آدرس ایمیل icild@cgie.org.ir ارسال کنند.

همچنین ضروری است متقاضیان در تارنمای همایش به نشانی www.icild.cgie.org.ir نام‌نویسی کرده و مبلغ ۵۰۰ هزار تومان از طریق درگاه پرداخت اینترنتی موجود در تارنما جهت هزینه‌های داوری مقالات واریز کنند.

بدیهی است در صورت تأیید نهایی مقاله، هزینه چاپ آن از نویسندگان مقالات مطالبه خواهد شد.

مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی همه فرهیختگان، استادان و دانشجویان ارجمند را برای ارائه دستاوردهای علمی خود در شناسایی زبان‌ها و گویش‌های ایران فرامی‌خواند.

 مقالات پذیرفته شده در این همایش تأییدیه (isc پایگاه استنادی جهان اسلام) دریافت می‌کند و در مجموعه مقالات هفتمین همایش بین المللی زبان‌ها و گویش‌های ایران چاپ و منتشر خواهد شد.

اهداف همایش 

- آشنایی با آخرین دستاوردهای پژوهشی در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی باستان، میانه و نو

- بررسی گستره زبان‌های ایرانی به عنوان یکی از عوامل پیوند میان ملت‌های منطقه

- ایجاد انگیزه در پژوهشگران جوان برای پژوهش‌های ژرف در عرصه زبان‌شناسی ایرانی

محورهای همایش

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی باستان (فارسی باستان، اوستایی)

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی میانه غربی (پارتی و فارسی میانه)

- پژوهش‌های تازه در زمینه زبان‌ها و متون ایرانی میانه شرقی (سغدی، ختنی، خوارزمی و بلخی)

- پژوهش‌های تازه در زمینه متون کهن فارسی از دیدگاه زبان‌شناسی

- جغرافیای زبان فارسی

- رابطه زبان‌های ایرانی با دیگر زبان‌ها درگذر تاریخ

- پژوهش‌های تازه در زمینه گویش‌های ایرانی

ضوابط ارسال

چکیده مقاله: زبان اصلی همایش فارسی است، اما چکیده مقالات به زبان انگلیسی نیز پذیرفته خواهد شد.

تمامی مقالات پذیرفته شده باید حاوی مطالب زیر باشند:

- چکیده مقاله ها باید بین ٣٠٠ تا ٤٠٠ واژه به همراه واژگان کلیدی در محیط word تنظیم شده باشد.

همچنین هدف از نگارش مقاله مشخص شده باشد.

علاقه‌مندان تا اول تیر ۱۴۰۳ مهلت دارند تا چکیده مقاله خود را ارسال کنند، همچنین تا ۳۰ شهریور باید اصل مقاله را به دبیرخانه ارسال کنند و نتایج مقالات نیز تا ۳۰ دی‌ ماه اعلام خواهد شد.

راه های تماس با دبیرخانه همایش: - نشانی محل دبیرخانه: تهران، میدان شهید باهنر (نیاوران)، خیابان شهید پورابتهاج، پلاک ۲۱۰، مرکز دائرة المعارف بزرگ اسلامی.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • اجرای پویش ملی اهدای اسناد و منابع کهن
  • کتاب «اخلاق النبی(ص) و اهل بیته(ع)» به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شد
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • انسان چقدر زمین نیاز دارد ؟ از زبان الهی قمشه ای بشنوید (فیلم)
  • فهرست «ایران متحد» برای انتخابات دور دوم مجلس منتشر شد
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران