Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-یک عضو هیات رییسه مجلس تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد.

این تذکرات کتبی که در جلسه علنی امروز مجلس توسط علی کریمی فیروزجائی قرائت شد به شرح زیر است:

مقتدایی و جوکار به وزیر آموزش و پرورش: ضرورت پرداخت مطالبات دبیران آموزش و پرورش از جمله دبیران خرید خدمات.

مقتدایی به وزیر فرهنگ: ضرورت تولید و پخش انیمیشن‌های بومی برای قشر کودک و نوجوان، به رییس جمهور: ضرورت توجه و برنامه‌ریزی برای نوجوانان، ضرورت راه‌اندازی سامانه ثبت حقوق و مزایای مدیران، مقامات و روسا بر اساس ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه، به وزرای صنعت، اقتصاد، کار، کشور، آموزش و پرورش، علوم، کشاورزی، نیرو، ارتباطات، فرهنگ، گردشگری، امور خارجه، بهداشت، راه و ورزش:  ضرورت عملیاتی کردن ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه و انتشار میزان حقوق و مزایای مدیران، به رییس جمهور: ضرورت اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سازمان صدا و سیما، به وزیر کار و وزیر کشور: ضرورت حل مشکلات بیمه‌ای رانندگان تاکسی، به وزیر اقتصاد و وزیر بهداشت: ضرورت پاسخگویی به تذکرات کتبی در مهلت مقرر و جلوگیری از تغییر در پاسخگویی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مولوی به وزیر کار: علت عدم ارائه برخی از خدمات ضروری از قبیل غرامت ایام بیماری و بیکاری به کارگران ساختمانی چیست؟ به کشاورزی: لزوم برنامه‌ریزی در زمینه اراضی موجود در سایت دامپروری شهرستان آبادان، لزوم استرداد اراضی سایت دامپروری آبادان توسط امور اراضی و منابع طبیعی، علت عدم اهتمام مدیریت آب و خاک جهاد کشاورزی در پیگیری اختصاص آب زراعی اراضی کشاورزی سایت دامپروری آبادان از سال ۷۷ تاکنون چیست؟ به وزیر آموزش و پرورش: ضرورت تسریع در پرداخت مطالبات فرهنگیان از سال ۹۵ تاکنون، به وزیر راه: تصمیم‌گیری در خصوص فساد اداری در فرودگاه بین‌المللی آیت‌الله جمی ،به وزیر کشور: لزوم اهتمام بیشتر برای تأمین امنیت آبادان.

زندیان به وزیر کار: ضرورت درج مسئول کنتورنویسی در مشاغل سخت و زیان‌آور.

- مهدی عسگری به همراه ۵۱ نفر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش: لزوم رسیدگی دقیق به حضور دانش‌آموزان در فضای مجازی با توجه به پیوست‌های تربیتی و فرهنگی و آسیب‌های حاصل از آن.

صمداله محمدی به وزیر کشاورزی: ضرورت تأمین نهاده‌های دامی و کشاورزی.

سید مجتبی محفوظی به وزیر راه: علت گرانی افسارگسیخته و بی‌سابقه بلیت هواپیما چیست؟

محمود زاده به همراه ۲۴ نفر از نمایندگان به رییس جمهور و وزیر بهداشت: ضرورت توجه به سلامتی مردم کشور در زمینه مبارزه با کرونا و تهیه و تولید واکسن کرونا و تأمین معیشت کادر بهداشت و درمان.

قادری به همراه ۴۶ نفر از نمایندگان به وزیر بهداشت و وزیر علوم: لزوم کمک به حل مشکلات دانشگاه آزاد.

قادری به همراه ۱۷ نفر از نمایندگان به وزیر نفت: لزوم تسریع در اجرایی شدن خط انتقال فرآورده‌های نفتی از سیرجان به شیراز.

قادری به همراه ۵۴ نفر از نمایندگان به وزیر راه: استفاده بیشتر و موثرتر از ظرفیت بخش‌های غیردولتی برای احداث راه‌ها و بزرگراه‌ها.

میرتاج الدینی به همراه ۴۹ نفر از نمایندگان به وزیر صنعت: لزوم اصلاح روند نادرست جداسازی سبوس در تولید آرد و افزایش درصد سبوس در آرد.

ورناصری به همراه ۳۵ نفر از نمایندگان به رییس جمهور: علت عدم شفافیت و تغییرات منابع تبصره ۱۴ در لایحه بودجه ۱۴۰۰ چیست؟

ورناصری به همراه ۳۲ نفر از نمایندگان به رییس جمهور: لزوم تحقق سهم مالیات از بودجه متناسب با برنامه ششم.

مهدی شریفیان به وزیر کار: لزوم رسیدگی به تضییع حقوق شهروندان با توجه به الزام افراد بیکار شده مشمول دریافت مستمری بیمه بیکاری به ماندن در خانه.

ارکانی به وزیر ارتباطات: علت عدم توافق چندین ساله مخابرات شهرستان نیشابور با شهرداری نیشابور بر سر اموال شرکت مخابرات و ایجاد بن‌بست در مرکز شهر چیست؟ به وزیر میراث فرهنگی: لزوم توجه به بافت تاریخی شهر نیشابور به خصوص مرمت بازار ۵۵۰ ساله سرپوش، به وزیر نیرو: لزوم توجه به آلایندگی بالای گوگرد در سوخت گازوئیل نیروگاه سیکل ترکیبی نیشابور.

یعقوب رضازاده به وزیر نیرو:لزوم رایگان کردن مصرف آب و برق برای خانواده های کم مصرف، اقشار ضعیف و کم درآمد.

زاهدی به وزیر بهداشت: لزوم اطمینان از مصونیت و عدم آلودگی واکسن‌های خریداری شده برای کووید ۱۹.

صدیف بدری به وزیر کشاورزی: چرا در خصوص تأمین به موقع نهاده‌های دامی اقدام موثری صورت نگرفته است و موجب گرانی مرغ و تخم‌مرغ شد؟

قادری به همراه ۵۷ نفر از نمایندگان به وزیر کشاورزی: ضرورت برنامه‌ریزی برای خودکفایی در تولید نهاده‌های دامی.

مقتدایی به همراه ۵۰ نفر از نمایندگان به رییس جمهور: ضرورت گزارش‌دهی مرحله به مرحله نهاده‌ها و سازمان‌ها در خصوص اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها.

حسین میرزایی به همراه ۴۳ نفر از نمایندگان به وزیر کار: توجه به تامین اجتماعی از کار افتادگان در بودجه ۱۴۰۰.

حاجی به همراه ۶ نفر از نمایندگان به وزیر نیرو: لزوم بازنگری در تغییر نوع سوخت نیروگاه شهید منتظری شاهین‌شهر اصفهان از گاز به مازوت در شرایط آلایندگی فعلی.

کیونرث سرمدی به همراه ۵۱ نفر از نمایندگان به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: لزوم همسان‌سازی حقوق کارکنان مخابرات روستایی.
سد.
نقدعلی به همراه ۳۲ نفر از نمایندگان به وزیر کشاورزی: لزوم رسیدگی به افزایش قیمت موز ناشی از واردات انحصاری.

ابراهیم رضایی به همراه ۶۶ نفر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش: لزوم تسریع در پرداخت مطالبات و معوقات فرهنگیان.

علیزاده برمی به وزیر صنعت:لزوم جمع آوری و ممنوعیت احداث فروشگاه های بزرگ در شهرهای کوچک و متوسط.

علیزاده برمی به همراه ۴۴ نفر از نمایندگان به رییس جمهور:ضرورت رسیدگی فوری به وضعیت معیشت کسبه و کارگران مشاغل آزاد به علت کرونا.

ورناصری به همراه ۳۷ نفر از نمایندگان به رییس جمهور: ضرورت آغاز اصلاح ساختار بودجه در روند ارائه اصلاحات بودجه ۱۴۰۰.

ورناصری به همراه ۳۶ نفر از نمایندگان به رییس جمهور: لزوم بازنگری در سهم تخصیص داده شده لایحه بودجه جهت گازرسانی به روستاها.

کیومرث سرمدی به وزیر ارتباطات: لزوم همسان سازی حقوق کارگزاران مخابرات روستایی دارای قرارداد دائم با پرسنل رسمی شرکت مخابرات ایران.

سید موسی موسوی به رییس جمهور:حفظ کرامت انسانی افراد در انتصابات و برکناری از خدمت در بنیاد شهید.

آذری به همراه ۳۴ نفر از نمایندگان به رییس جمهور: لزوم توضیح در خصوص ابهام ماده ۱۷ پروتکل الحاقی و اعلام زمان دقیق پایان داوطلبانه اجرای این پروتکل توسط ایران.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: نفر از نمایندگان به رییس جمهور نفر از نمایندگان به وزیر وزیر آموزش و پرورش وزیر کشاورزی وزیر بهداشت وزیر کار نهاده ها علت عدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۱۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، صفدر نیازی شهرکی در خصوص استفاده از کمک‌های بخش خصوصی در اجرای پروژه‌های آب و خاک افزود: موضوع عملیات آب و خاک، ارتقای راندمان آبیاری و همین‌طور ارتقای حاصلخیزی خاک است که برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی با بیان این که در بحث بهره‌وری آب، پروژه‌های متعددی در کشور در دست اجرا است، اظهار داشت: سامانه‌های آبیاری تحت فشار و سامانه‌های آبیاری نوین یکی از این پروژه‌ها است. همچنین مرمت قنوات، اجرای شبکه‌های آبیاری بخصوص شبکه سه و چهار، تجهیز و نوسازی اراضی، تسطیح اراضی، احداث و ترمیم آب‌بندان‌ها، پوششی کردن کانال‌های خاکی با بتن یا انتقال آب با لوله و اجرای سیستم‌های کم فشار در باغات سنتی مجموعه اقداماتی است که در حوزه زیرساخت اجرا می‌کنیم.

با اعتبارات دولتی اجرای پروژه‌ها ۲۰۰ سال طول می‌کشد

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: کارهای خوبی تاکنون انجام شده و کارهایی نیز باقی مانده است، منابع تخصیص یافته توسط دولت هم در بودجه تعریف شده و مشخص است، سالانه سه تا چهار هزار میلیارد تومان به این بخش از سوی دولت اختصاص می‌یابد در صورتی که نیاز این بخش خیلی زیاد است.

نیازی یادآور شد: بر اساس برآوردهای انجام شده برای تکمیل پروژه‌های آب و خاک و اجرای زیرساخت‌ها، حدود هزار همت پول نیاز داریم که با تخصیص چهار تا پنج همت در سال، اجرای پروژه‌های ما ۲۰۰ سال طول می‌کشد.

وی ادامه داد: منابع آبی ما اجازه نمی‌دهند که این میزان صبر کنیم، بنابراین تصمیم گرفتیم که از سرمایه سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای تکمیل پروژه‌ها استفاده کنیم. مجموعه‌ای به اسم سرمایه‌گذار وارد سیستم زیرساخت کردیم. این سرمایه‌گذاران طی تعاملات یا قراردادی با صاحب زمین، اراضی کشاورزی را اجاره می‌کنند و به میزان اجاره، در آن زمین سرمایه‌گذاری می‌کنند و یا خود بهره‌برداران منابع می‌آورند تا پروژه‌ها اجرا شوند.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی درباره میزان اعتبارات جذب شده از مسیر سرمایه‌گذاران در سال گذشته افزود: ما میزان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در سال ۱۴۰۲ را حساب نکرده‌ایم زیرا منابع جذب نشده و تازه تخصیص داده شده است.

وی اظهار داشت: اما برای سال ۱۴۰۱ در آذربایجان شرقی در بحث آبیاری و زهکشی دو تا سه پروژه داشتیم که در ۲۱۰۰ هکتار اجرا شد و ۶۴ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شد؛ در ایلام دو ایستگاه اجرا کردیم و ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری شد؛ در چهارمحال و بختیاری هشت ایستگاه پمپاژ با وسعت اراضی زیر کشت ۱۶۶۰ هکتار با سرمایه‌گذاری ۵۳ میلیارد تومان اجرایی شد؛ در کردستان در حوزه تأمین و انتقال آب ۲۱ پروژه با ۹ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، اجرا شد و در جاده بین مزارع این استان هم ۱.۵ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شد.

۱۲۷ میلیارد تومان حجم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در سال ۱۴۰۱

نیازی کل حجم سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی در ۱۴۰۱ را ۱۲۷ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه شبکه، ایستگاه پمپاژ و تأمین و انتقال آب اجرایی شد.

وی اضافه کرد: در سامانه آبیاری تحت فشار که استقبال خوبی توسط بهره‌بردار انجام می‌شود، ۴۳۸ پروژه اجرا کردیم. ۲۱ هزار و ۲۶۴ هکتار به کمک خودیاری مردم بوده است و یکهزار و ۱۸ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری توسط مردم (علاوه بر خودیاری که برای اعتبارات دولتی باید بدهند) انجام شده است.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری گفت: تلاش داریم در بخش آب و خاک از مشارکت مردم استفاده کنیم، از آنجایی که ۹۸ درصد بخش کشاورزی در اختیار مردم است، در حوزه آب و خاک هدف‌گذاری کردیم که بتوانیم پروژه‌های بیشتری را با کمک مردم اجرایی کرده و حداقل دو هزار میلیارد تومان سرمایه توسط بخش خصوصی تأمین کنیم.

به گفته وی، سرمایه بخش خصوصی توسط مردم یا بعضاً بنیادهایی مثل برکت تأمین خواهد شد، در سال گذشته در حوزه قنوات از بنیاد برکت ۵۰ میلیارد تومان کمک گرفتیم و امسال هم با آنها برای تأمین اعتبار تفاهم‌نامه داریم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: نظر ما تأمین ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار توسط بنیاد برکت بود اما آنها ۵۰ میلیارد تومان را پذیرفتند و قرار شد اگر بخواهند کل اعتبار مد نظر ما را تأمین کنند، جلسات کارشناسی با آنها برگزار کنیم.

وی کمک‌های بنیاد برکت را بلاعوض اعلام کرد و افزود: بنیاد برکت پرداخت بخشی از هزینه پروژه مثلاً ۲۰ درصد آن را تقبل می‌کند، بخش دیگری از آن توسط دولت تأمین می‌شود و بقیه را کشاورز پرداخت می‌کند.

نیازی گفت: بعضی از استان‌ها به‌ویژه استان‌های شرقی خیّر قنات پیدا کرده‌اند، خیّرهایی هستند که یک عددی را کمک می‌کنند تا قناتی برای روستا آباد شود. این مجموعه اقداماتی است که برای پروژه‌های خرد داخل مزرعه اجرایی می‌کنیم. در پروژه‌های خرد راحت‌تر بخش خصوصی جذب می‌شود.

وی درباره میزان کمک نهادها اضافه کرد: برای پروژه‌های خرد، نهادها پول‌های درشتی کمک نمی‌کنند اما امیدواریم از بنیاد برکت بتوانیم پولی بگیریم. بنیاد مستضعفان و جانبازان هم به مناطق محروم کمک می‌کند، ما با این دو مجموعه جلساتی داشتیم تا بتوانند به حوزه زیرساختی کشور کمک کنند.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: آورده‌های مردمی در پروژه‌های آب و خاک قابل توجه‌تر است و حتماً دو هزار میلیارد تومانی که به‌عنوان آورده مردمی در برنامه‌های ما پیش‌بینی شده است، امسال محقق خواهد شد.

استفاده از فاینانس چین در پروژه‌های کلان

نیازی درباره نحوه تأمین اعتبار پروژه‌های کلان حوزه آب و خاک گفت: ما در بخش آب و خاک دو پروژه کلان داریم، یکی بحث فاز دوم طرح خوزستان و ایلام که از ۵۵۰ هزار هکتار، حدود ۳۰۰ هزار هکتار آن اجرا شده است.

وی افزود: برای تأمین آب پروژه که در حوزه وزارت نیرو است و شبکه‌های سه و چهار که حوزه ما قرار دارد، ۱۸۰ میلیارد تومان پول نیاز داریم، این رقم، مبلغ سنگینی است و بودجه عمومی کشور تکافوی اجرای آن را نخواهد داد.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که برای تکمیل این پروژه، دو مسیر را پیگیری می‌کنیم، اضافه کرد: یکی از این مسیرها که در قالب بودجه ۱۴۰۲ هم پیش‌بینی شده بود، فروش سهم دولت در نیشکر و صنایع جانبی آن است تا درآمد حاصل را در این پروژه هزینه کنیم.

وی ادامه داد: برای پروژه ۵۵۰ هکتاری و پروژه تکمیل زیرساخت استان‌های شمالی در بخش کشاورزی حدود ۷۶ همت پول نیاز داریم.

نیازی تصریح کرد: پروژه تکمیل زیرساخت سه استان شمالی شامل تجهیز و نوسازی، بازچرخانی، آب‌بندان، بتنی کردن کانال‌ها و … در قالب یک بسته کامل است، هدف این پروژه تأمین یک میلیارد متر مکعب آب و انجام دو تا سه کشت در برخی از اراضی است.

وی اظهار داشت: در سفر سال گذشته رئیس‌جمهور به چین، پروژه‌های متعددی برای فاینانس مطرح شد و چین دو پروژه ما را برای فاینانس قبول کرد که قرار است برای پروژه خوزستان یک میلیارد دلار و برای پروژه زیرساخت شمال ۲۲۰ میلیون دلار از منابع مالی چین اختصاص یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این که تفاهم اولیه انجام شده است و خود کشور چین استقبال کرد و پذیرفت که این دو پروژه را فاینانس کند، گفت: اکنون بحث اقدامات بانک مرکزی مطرح است که نحوه انتقال این پول و تبدیل یوان چین به ریال چگونه باشد، زیرا پروژه‌های ما ارزبری ندارند و ریال‌بر هستند. برای اجرای پروژه‌های خود نیازی به واردات ماشین‌آلات نداریم.

وی افزود: در حال حاضر به شدت پیگیریم که بتوانیم از موضوع فاینانس که متأسفانه زمان‌بر هم شده است، برای اجرای این دو پروژه استفاده کنیم و موضوع فاینانس را در ۱۴۰۳ نهایی کنیم.

کد خبر 6094425 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • هشدار لاپید درباره گرانی‌ افسارگسیخته در اراضی اشغالی
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است