Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون راهبردی و نظارت بر بهره‌برداری آبفا گفت: به دنبال گرفتن قیمت تمام شده آب از مشترکان پرمصرف هستیم. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حمید رضا کشفی، با اشاره به اینکه قیمت تمام شده هر متر مکعب (هزار لیتر) آب حدود هزار و ۷۰۰ تومان است در حالی که به طور متوسط ۵۰۰ تومان فروخته می‌شود، گفت: به دنبال جریمه مشترکان پرمصرف نیستیم، اما درصورتی که طرح پیشنهادی افزایش آب بهای مشترکان پر مصرف مطرح و تصویب شود کاهش درآمد ناشی از اجرای طرح آب امید (معاف شدن مشترکان کم مصرف از پرداخت آب بها) جبران می‌شود، اما قیمت تمام شده آب، دریافت نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: برای پایداری خدمات تلاش می‌کنیم قیمت تمام شده محصول را دریافت کنیم البته افرادی که مطابق الگوی مصرف آب مصرف می‌کنند حتماً از تخفیف‌های ویژه بهره مند می‌شوند و مشترکانی که پرمصرف هستند قیمت تمام شده را باید پرداخت کنند.

کشفی در پاسخ به این سوال که تحریم‌ها در اجرای طرح‌های فاینانس فاضلاب تأثیر داشته است ادامه داد: طرح‌های فاینانس آب و فاضلاب دو نسل دارند یکی طرح‌هایی که قرارداد آن‌ها شروع شده بود و مسدودی ارزی اتفاق افتاده که این طرح‌ها در حال انجام است، اما طرح‌هایی نیز در بسته مسدودی ارزی در بانک مرکزی قرار نگرفته اند باوجود اینکه قرارداد و تفاهم نامه داشتیم، نتوانستیم به منابع مالی مربوط دسترسی پیدا کنیم و این طرح‌ها متوقف شده، که امیدواریم با پیگیری بانک مرکزی بخشی از طرح‌ها را با منابع مالی خارجی، تأمین اعتبار کنیم.

معاون راهبردی و نظارت بر بهره برداری آبفا درباره عوارض هر متر مکعب آب در قبوض، توضیح داد: عوارض هر متر مکعب آب مصرفی در قبوض، ۲۰ تومان است که از مشترکان گرفته و در مناطق روستایی استفاده می‌شود. پیشنهاد‌هایی برای عوارض داده شده، که به دلیل سیاست‌های کلان کشور برای عدم افزایش هزینه‌ها و تعرفه‌ها، مورد قبول واقع نشده است.

این مقام مسئول همچنین درباره تجمیع شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی با توجه به اینکه این شرکت‌ها زیان انباشت زیادی دارند اظهار داشت: تجمیع این شرکت‌ها به نفع مردم به خصوص مردم روستایی است که خدمات یکپارچه‌تر و با استاندارد یکسان دریافت کنند گرچه وزارت نیرو نیز با یکپارچه سازی این شرکت‌ها به منابع یکسانی دست می‌یابد.

به گفته کشفی تلاش می‌کنیم در وزارت نیرو طرح‌های موازی کمتری تعریف شود و طرح‌های شهری و روستایی تجمیع و نیروی انسانی، هم افزایی شوند که به دنبال آن هم افزایی، منابع مالی را هم داریم. البته تجمیع شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی در یکی دو سال اول با مشکلات مالی مواجه خواهند بود، اما امیدواریم با پایداری مالی که ایجاد می‌شود، این مشکل برطرف شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مشترکان پرمصرف قیمت آب آب امید قیمت تمام شده شرکت ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۱۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر محمدرضا رضایی گفت: پوشش بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و عشایر، بیمه شدگان شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان به صورت سیستمی و متمرکز بدون پرداخت حق بیمه به صورت رایگان به مدت یکسال و تا پایان فروردین ۱۴۰۴ تمدید شد.

وی افزود: بیمه شدگان مذکور نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان برای تمدید پوشش بیمه‌ای ندارند و در مراجعه به مراکز ارائه دهنده خدمت سلامت صرفا با ارایه کد ملی می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را ظبق ضوابط و دستورالعمل این سازمان دریافت کنند.

رضایی ادامه داد: افرادی که جزء دهک‌های ۶ تا ۱۰ می‌باشند می‌توانند جهت برخورداری از بیمه و یا تمدید اعتبار بیمه خود با پرداخت حق بیمه مصوب مطابق تخفیفات اعلام شده بین ۵۰ تا ۸۰ درصد در سامانه شهروندی سازمان بیمه سلامت ایران به نشانی https://csp.ihio.gov.ir اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند