Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عسلویه، ماهشهر، مارون، آغاجاری و امثال این مناطق نفتی، همواره یادآور مشعل‌ها و آتش روی آن هاست؛ آتشی که دود غلیظش بیش از همه، به ریه کارکنان این مناطق فرو می‌رود.

این آلودگی ها، نگرانی همیشگی کارکنان مذکور است و شاید دیگر به آن عادت کرده باشند، اما با شیوع بیماری کرونا، نگرانی کارکنان این مناطق نفتی درباره ابتلا به بیماری‌های مختلف ریوی، دوچندان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها معتقدند که فعالیت اقماری این مناطق آلوده، باید تا زمان پایان همه گیری کووید-۱۹ افزایش پیدا کند.

یکی از کارکنان منطقه عسلویه فعال در شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی، درباره شرایط بد کارکنان این مجموعه پس از شیوع بیماری کرونا به خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و تاکید مداوم مسئولان وزارت بهداشت بر رعایت نکات بهداشتی، متاسفانه مدیران این شرکت در واحد بهره برداری بخش عسلویه، حاضر نیستند که مثل سایر شرکت‌های وابسته به وزارت نفت، دو هفته کار و دو هفته استراحت برای کارکنان در نظر بگیرند.

او در ادامه بیان کرد: هیچ گونه نظارتی در این شرکت انجام نمی‌شود؛ در حدی که یکی از کارمندان رسمی مجموعه، تقاضای مرخصی یک ساله داده و گفته که علت اصلی این مسئله عدم رسیدگی به مشکلات است. این کارمند رسمی، بیماری آسم شدیدی دارد، اما حاضر نیستند شغلش را از واحد بهره برداری به محل دیگری تغییر بدهند.

این نیروی فعال در شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی افزود: می‌گویند که نیرو نداریم و حاضر نیستند که برای جذب نیروی جدید خرج کنند؛ در صورتی که آن جا شدیداً آلوده است و کارکنان این منطقه به شدت نیاز به این دارند که مانند سایر نیروها، دو هفته کار و دو هفته استراحت داشته باشند.

او اظهار کرد: ما تقاضا داریم که این مسئله را رسانه‌ای کنید، چون عرف منطقه عسلویه اصولا این است که کارکنان دو هفته کار و دو هفته استراحت هستند، اما در شرکت ما، این مسئله رعایت نمی‌شود؛ این‌ها آن قدر درگیر رفاه زندگی خودشان هستند که نگاهی به پرسنل نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید

پیش بینی درآمدزایی ۳۵ میلیارد دلاری صنعت پتروشیمی تا پایان سال ۱۴۰۴

این کارمند منطقه عسلویه شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی گفت: کارکنان واحد بهره برداری اینجا که همه رسمی هستند می‌گویند که داریم از شدت آلودگی خفه می‌شویم. تمامی مواد صنایع پتروشیمی از این شرکت صادر می‌شود و پرسنل نیز با تمامی این مواد سر و کار دارند، اما مدیران این منطقه شنبه عصر می‌آیند و چهارشنبه اول صبح از شرکت خارج می‌شوند یعنی فقط و فقط از یکشنبه تا سه شنبه کار می‌کنند؛ همین مدیران اصلا توجهی به خانواده‌های پرسنل رسمی واحد بهره برداری ندارند.

فعالیت اقماری در وزارت نفت به معنای این است که کارکنان نیمی از یک ماه کاری را به صورت شبانه روزی در محل کار حضور دارند و نیمی دیگر از آن را خارج از محل کار صرف می‌کنند؛ این نوع از فعالیت به دلیل سختی بالای کار این کارکنان و آلودگی مناطق عملیاتی در نظر گرفته شده، اما گویا مدیران منطقه عسلویه شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی که این کارمند از آن‌ها شاکی است و همینطور مدیران برخی دیگر از شرکت‌های نفتی، تمایلی به اجرای این گونه طرح‌ها ندارند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نفت کرونا شرکت پایانه ها و مخازن پتروشیمی واحد بهره برداری منطقه عسلویه دو هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۱۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • نیاز مبرم ۱۰۰ رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان