Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@02:11:40 GMT

فاصله‌گذاری اجتماعی در تهران رو به کاهش است

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۱۸۴۷

زالی گفت: میزان رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی در تهران رو به کاهش است و این موضوع بیم شیوع مجدد کرونا را افزایش می‌دهد نکته دیگر اینکه، تنها نقطه‌ای که نوع جهش یافته ویروس کرونا یا همان کرونا انگلیسی مشاهده شده است، استان تهران است و هنوز در هیچ نقطه ای از کشور گزارش مستندی از ابتلا به این ویروس نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: علیرضا زالی روز دوشنبه در ستاد کرونا استان تهران افزود: آمارها و بررسی امواج شیوع کرونا در سطح استان تهران نشان می دهد که ارتباط و پیوستگی عمیقی میان رعایت فاصله گذاری اجتماعی و افزایش یا کاهش مرگ و میر بر اثر ابتلا به این بیماری وجود دارد.

وی تاکید کرد: اوج گیری کرونا در طی امواج قبلی زمانی آغاز شد که رعایت فاصله گذاری اجتماعی به کمتر از ۵۰ درصد در میان مردم رسید.

زالی یادآورشد: طی هفته های گذشته به مدد همکاران نیروی انتظامی هلال احمر و تشکیل تیم های تلفیقی نظارت های قابل توجهی بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی و رعایت پروتکل ها انجام گرفت.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا پایتخت گفت: طی سه هفته گذشته این میزان فاصله گذاری اجتماعی رو به کاهش نهاده است و این بیم می رود که ما با شیوع موج جدید کرونا در این استان روبرو شویم.
وی خاطرنشان کرد: نکته دیگر اینکه، تنها نقطه‌ای که نوع جهش یافته ویروس کرونا یا همان کرونا انگلیسی مشاهده شده است، استان تهران است و هنوز در هیچ نقطه ای از کشور گزارش مستندی از ابتلا به این ویروس نداریم.

زالی ادامه داد: بر اساس گزارش ها، کسانی به این نوع از ویروس مبتلا شده اند که در ارتباط با مسافران بازگشته از انگلیس بوده اند و این موضوع نشان می دهد که در تهران که ارتباطات میان افراد قابل توجه و ورود افراد مسافری از فرودگاه بالاست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: میزان انجام تست های پی سی آر مثبت از زیر یک درصد به بیش از ۱۰ برابر رشد کرده که زنگ خطری جدی است.
وی اعلام کرد: ما به کمک دوستانمان در دانشگاه علوم پزشکی تهران و دوستان فرودگاهی در حال تقویت نظارت ها و انجام جدی تر تست ها هستیم و شاید لازم باشد که پروتکل های سختگیرانه تری را نسبت به ورود این افراد  از کشورهای اروپایی اعمال کنیم.
زالی اضافه کرد: موج جدیدی که در کشورهای اروپا هست، می تواند با بی توجهی نسبت به ورود افراد از این کشورها، در روند کنترل و مدیریت بیماری کرونای جدید، مشکل ایجاد کند.

افزایش آمار کودکان مبتلا به کرونا
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا پایتخت تاکید کرد: متاسفانه بازه سنی مبتلایان و فوتی ها در حال تغییر است و ما طی هفته گذشته شاهد افزایش تعداد بیماران بستری و افزایش بار ابتلا را در گروه سنی پنج تا ۱۷ و به نوعی گروه های سنتی زیر ۱۰ سال در حوزه مرگ و میر شاهد بودیم.

وی افزود: این آمار زنگ خطر جدی است که نشان می دهد باز توزیع مرگ و میر و ابتلا در تهران بر اثر کرونا در حال تغییر است.

زالی یادآورشد: بحث بازگشایی مدارس در این شرایط موضوعی جدی است که باید به آن توجه کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه طی روزهای آخر هفته های گذشته با افزایش خروج مردم از تهران مواجه بودیم، گفت: بیش از ۵۰ هزار نفر از تهرانی ها در یک جزیره کوچک حاضر بودند و مواردی از سفر به شهرهای قرمز نیز ثبت شده است.

وی اظهارداشت: این افراد با بازگشت خود می توانند موج های جدیدی از ابتلا را به دنبال داشته باشند و ممکن است در هفته های گذشته با افزایش میزان ابتلا و مرگ و میر مواجه باشیم.

زالی خاطرنشان کرد: هیچ اتفاق مبنایی در حوزه تغییر در حمل نقل عمومی رخ نداده است و قولی که برای اورهال کردن ناوگان مترویی داده شده بود و خرید اتوبوس ها متاسفانه هنوز در هاله ای از ابهام قرار دارد.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا پایتخت ادامه داد: شرایط حمل و نقل عمومی همچنان نامطلوب است ضمن آنکه طی هفته گذشته بیش از ۹۰۰ هزار نفر روزانه از مترو استفاده کرده اند و در برخی روزها این عدد به زمان های گذشته بود. منبع: ایرنا برچسب ها: فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا ، فاصله‌گذاری اجتماعی ، تهران ، ابتلا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا فاصله گذاری اجتماعی تهران ابتلا فاصله گذاری اجتماعی مدیریت بیماری کرونا ستاد عملیات مدیریت استان تهران مرگ و میر نقطه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۱۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان

اگر چه در انتخاب غذاهایی تحت عنوان {غذای ضد سرطان} تضمینی وجود ندارد اما انتخاب مواد غذایی مناسب می تواند به کاهش خطر ابتلا به آن کمک کند . برای پیشگیری از خطر ابتلا به سرطان در این قسمت دستورالعمل هایی را برایتان ارائه خواهیم کرد.

جلوگیری از انواع سرطان با مواد طبیعی

1. مقدار زیادی میوه و سبزیجات مصرف کنید :

به گزارش نمناک، میوه ها و سبزیجات سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها هستند که تصور می شود می توانند خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهد. همچنین مصرف غذای گیاهی باعث احساس سیری شده و فرصت را به مصرف محصولات قندی نخواهد داد.

پیروی از رژیم مدیترانه ای برای پیشگیری از سرطان رژیمی مناسب می باشد زیرا بر مصرف غذاهای گیاهی مانند میوه و سبزیجات ، غلات سبوس دار، حبوبات و آجیل تمرکز دارد.

2. چای سبز :

چای سبز یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که می تواند در پیشگیری از سرطان کبد، پستان، لوزالمعده، ریه ،مری و پوست موثر واقع شود . محققان همچنین گزارش می دهند که وجود یک ماده شیمیایی غیرسمی در چای سبز به نام اپی گالوکاتچین سه گالات علیه اوروکیناز (آنزیمی که برای رشد سرطان مهم است) عمل می کند . یک فنجان چای سبز حاوی 100-200 میلی گرم ازاین ماده ضد سرطان است.

3. گوجه فرنگی :

براساس تحقیقات وجود آنتی اکسیدان لیکوپن در گوجه فرنگی به همراه بتاکاروتن ، آلفاکاروتن و ویتامین E می تواند در پیشگیری از برخی سرطان ها مانند سرطان پروستات در مردان و ریه به خوبی عمل کند . گوجه فرنگی پخته خواص بسیاری دارد زیرا به این روش لیکوپن آزاد و در دسترس بدن قرار می گیرد.

4. روغن زیتون :

در کشورهای مدیترانه ای از روغن زیتون برای پخت و پز و تهیه سالاد استفاده می شود و ممکن است یک ماده غذایی ضد سرطان محسوب شود و برخی بررسی ها نشان می دهد که میزان سرطان پستان در کشورهای مدیترانه ای بسیار کمتر از سایر کشور ها می باشد.

5. انگور:

انگور قرمز سرشار از آنتی اکسیدانی بنام رسوراترول است و می تواند با سرطان مبارزه کند . این ماده در آب انگور قرمز فراوان بوده و رشد سلول های سرطانی را محدود می کند.

6. سیر و پیاز :

براساس تحقیقات انجام شده ، سیر و پیاز با تشکیل نیتروسامین ها می تواند بدن را در مقابل سرطان روده بزرگ ، کبد ،سینه و معده حفظ کند. در واقع هرچه سیر و پیاز تند تر باشد ترکیبات شیمیایی فعال گوگردی فراوانی دارد که می تواند از بروز سرطان پیشگیری کند . به همین دلیل مصرف روزانه یک حبه سیر توصیه می شود.

7. ماهی :

ماهی های چرب مانند سالمون و ماهی تن حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات در ارتباط است . چنانچه به دنبال جایگزینی برای ماهی هستید مصرف دانه کتان نیز توصیه می شود.

8. انواع توت ها :

توت ها حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که با متوقف کردن رادیکال های آزاد با سلول های سرطانی مبارزه می کنند . ترکیبات موجود در توت همچنین رشد و گسترش سلول های سرطانی را متوقف خواهد کرد . پس بلوبری ، تمشک و توت فرنگی را در رژیم روزانه خود بگنجانید.

9. سبزیجات صلیبی :

سبزیجات صلیبی از قبیل بروکلی، کلم پیچ و گل کلم در مقابله با سرطان عالی هستند . محققان دریافتند که اجزای موجود دراین سبزیجات می تواند بدن شما را از رادیکال های آزادی که به DNA سلولها آسیب می رساند محافظت کند . این سبزیجات همچنین می تواند رشد تومور ها را آهسته و در حقیقت آن ها را ازبین ببرد.

10. زردچوبه :

زردچوبه ادویه ای نارنجی رنگ و متعلق به هندوستان است . این ادویه حاوی ماده ای به نام کورکومین است که در کاهش خطر سرطان مفید واقع می شود.

کورکومین سلول های سرطانی را مهار و به کوچک شدن آن ها کمک می کند.

11. غلات کامل :

غلات سبوس دار حاوی مقادیر زیادی فیبر و آنتی اکسیدان هستند که احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهند . مصرف غلات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را نیز کاهش خواهد داد . جو دوسر ، برنج قهوه ای و نان گندم سبوس دار و پاستا نمونه های از این غلات سبوس دار هستند.

12. سبزیجات دارای برگ سبز :

سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج و کاهو منبع خوبی از آنتی اکسیدان هایی چون بتاکاروتن و لوتئین هستند . مواد شیمیایی موجود در این سبزیجات با سرطان مبارزه کرده و رشد برخی سلول های سرطانی را محدود می کند.

13. لوبیا :

لوبیا ها به ویژه لوبیا چیتی و لوبیا قرمز منابع بسیار خوب و غنی از آنتی اکسیدان هستند و باید در رژیم ضد سرطان گنجانده شوند . لوبیا ها همچنین حاوی فیبر هستند که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش خواهند داد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • قیمت لیر ترکیه امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند